Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Noen ord om utviklingssirkler og et bok prosjekt… Fra “ME & MY GUIDE”

Spirituell blogg Posted on Tue, June 22, 2021 17:50:51

I går var det 21.juni 2021, det vil si på dagen hundre år siden en kanalisert bok ble utgitt/publisert av et fransk medium som kanaliserte innholdet fra min beste sjelevenn i åndeverden. Boka ble første gang utgitt i 21.juni 1921, og handlet kort og godt bare om riktig åndekommunikasjon.

Igår var det sommersolverv, og den lyseste dagen i året, og jeg hadde tidligere i vinter satt meg et mål om å oversette denne boken til norsk for aller første gang i historien, og kanskje til og med utgi den på samme dato, men så ble det ikke. Og det føltes idag litt rart å ikke ha benevnt det mitt arbeide igår. Så da måtte det bli noen ord om det idag.

Jeg oversatte den hundre år gamle boka til norsk for et halvår siden, men jeg har fortsatt ikke publisert den. Jeg tror ikke det spiller noen rolle lenger, om jeg skal utgi den, jeg tror ikke det er så viktig lenger, jeg tror det mest riktige var at jeg personlig skulle lese den, og at jeg evt skulle bruke innholdet på mine halvårige medium kurs og utviklingssirkler som jeg leder og underviser i på vegne av åndeverden. Så får tiden vise om det er rett. Jeg har en følelse av at mine venner i åndeverden egentlig bare venter meget tålmodig, som sedvanlig, siden jeg har den frie viljen til å gjøre hva jeg vil.

Men jeg fikk faktisk et besøk i fra åndeverden dagen før, på kvelden den 20. juni 2021, hvorpå beskjeden slik den ble fortalt gjennom et nederlandsk medium på internettets live-sending lød slik;

“Du har tenkt lenge på å gjøre om og endre opplegget på kurset eller skolen din, du må gå for å gjøre denne endringen, som du også føler er riktig, følg intuisjonen din, du er trygg, selv om tre stykker har ment noe helt annet. Følg din egen magefølelse og lytt til intuisjon, det som er riktig. For dette er riktig.”

Tenk jeg fikk en beskjed fra et fremmed medium et annet sted på jorda, det er interessant.

Jeg har som mål at de som skal gå i utviklingssirkel og lære hos meg; er de som har evner til ÅNDELIG STØTTE og menneskelig FELLESSKAP og SAMHOLD med ALLE sirkelens medlemmer. De som vil gå i sirkel hos meg, må forstå og evne å inkludere ALLE, også meg som sirkel leder. Blir det at enkelt medlemmer får seg «favoritt-venne-klikker” og starter “øvingssirkel i sirkelen”-leken, så er denne person i gang med å ødelegge sirkelens helhets energi arbeider som vi andre forsøker å bygge i fellesskap. Hvis ikke alle lenger skal samles i sirkel, men noen få personer tar initiativ til å samle «sine» utvalgte «venne»-personer i sirkelen og holder resten av øvrig sirkel medlemmer utenfor, inkludert leder, ja så blir åndeverden veldig oppmerksom på dette, de blir kjempe-skuffet og lei seg, og øvrig sirkel gruppa mister progresjonen. Det er åndenes måte å si fra om at noe er feil og galt, noen forsyner seg av gruppe energien og forstyrrer energi balansen i sirkel. Og da må det ryddes opp i både menneske- og ånde-rekker, og disse personer som ikke evner å være i balanse og bygge energi med ALLE i sirkelen lenger, skal og må taes ut av hensyn til det energetiske. De er i full gang med å ødelegge hoved sirkelen, og de ødelegger for alle sirkelens medlemmer.

Av og til tar super ego over for et sirkel medlem, og denne vil forsøke å snylte energi på det åndelige sirkel teamets oppbygde energi arbeide, og vedkommende passer da overhodet ikke til å være med i en utviklingssirkel lenger. Folk som ikke bygger ALLE i sirkelen gode, men som føler de må ha extra energi øving med «utvalgte sirkel venner» på bekostning av alle i sirkelen, og som så bruker opp energien i sirkelen kun på seg selv og sitt ego, har verken respekt for mennesker eller åndelig arbeide, og de har totalt fravær av disiplin til å gjøre gode åndelige energi arbeider. Disse bør det kort og godt bli morna til fra sirkelen, for disse vil ødelegge ALT energi arbeidet som er bygd opp i sirkel over tid. Ingen vits i å slite deg ut åndelig som sirkel leder. For det er det som skjer; som sirkel leder kan du fort bli åndelig utmattet og totalt utslitt hvis du har med feil folk i sirkel. Det har dessverre hendt meg, og det har hendt flere andre sirkel ledere andre steder i landet før, og vil sikkert hende mange sirkel ledere ellers rundt. Jeg snakker om de dyrekjøpte dårlige erfaringer ifra et uegnet sirkel medlem og hvordan det kan gå riktig så ille hvis denne får fritt utfolde seg i gal retning.

Som sirkel ledere blir man lett ensom og man må derfor søke og tørre å snakke om det.
Lære av hverandres energi erfaringer. Det er krevende og hardt energi arbeide å være sirkel leder. Man bygger opp så mye energier som øvrig sirkel medlemmene ikke ser og forstår fordi de mangler kunnskap og erfaring. Det er mye lettere å bare møte opp å være deltager i sirkel og kun ha seg selv å sitt å tenke på, for en evner ikke å se helheten av energier ennå…en mangler kunnskap og lærdom og erfaring.

Kort fortalt om meg har jeg over tjue års erfaring med å være i utviklingssirkler. Jeg er en veldig inkluderende åpen og positiv og humørfylt person som alltid har stilt meg til disposisjon for åndeverden. Jeg holder mine åpne kurs og lukkede utviklingssirkler, samt at jeg har vært veldig til å inkludere alle som ønsker å utvikle seg i mitt åndelige virke og private sfære. I sirkel blir man svært godt kjent med hverandre og jeg ser på alle sirkel medlemmer som mine NÆRE gode venner, for jeg ofrer så mye av min tid for dem, og vi får vite så mye om hverandre av åndeverden.

Og jeg har bestandig vært snill og stadig introdusert nye folk til min utviklingssirkel ettersom det har vært åpninger for det. Jeg har vært opptatt av at i mine sirkler skal det ikke være noe misunnelse og sjalusi, ingen må bli høy på pæra og alle skal føle og må være inkludert, og at vi sammen må gjøre hverandre gode. Åndeverden vil ha samhold og fellesskap, ikke utfrysing og styring bak noens rygg. Og for den som er sirkel leder og opplever at et medlem i en utviklingssirkelen ikke har respekt for det energi arbeidet som faktisk bygges ilag med åndeverden, kan det være ganske frustrende, det er faktisk et ganske betydelige stort energi-arbeide å være sirkel leder skal jeg si dere.

Når en sirkel ledes på rett måte, bruker en sirkel leder veldig mye av sin egen energi, som sirkel leder gir man så utrolig mye av seg selv til veldig veldig mange samtidig, mye mer enn det å bare møte opp som deltager og kun ha seg selv å tenke på, man setter opp energien og jobber i to dimensjoner samtidig med veldig veldig mange sjeler og andres sine hjelper team for at gruppen og kvelden skal bli bra.

Men skulle jeg som sirkel leder for en utviklingssirkel oppleve å være så uheldig å bli sabotert av 1 av sirkel deltagerne, så må jeg søke å rydde opp i rekkene så det blir ro og orden og progresjon igjen for hele sirkel gruppen. Hvis det blir stagnasjon slutter jo alle gruppas medlemmer, og da vil alt bli lagt på is. Og akkurat det kan være svært så krevende. Spesielt hvis 1 medlem saboterer sirkel energien og ikke vil og ikke evner å forstå hva h*n gjør galt, og resultatene i gruppen blir en svertekampanje og hvor resultatene uteblir for hele gjengen og gruppen fordi en person forstyrrer energi balansen. Går det ikke an å gjenopprette harmoni energi etter mange forsøk, kan det hende at det ender med at jeg som sirkel leder må gå til det skrittet og ta vedkommende ut som mangler den åndelige disiplin og respekt.

Et sirkel medlem som ikke klarer å innrette seg etter sirkel leder i sirkelens arbeider, (og husk nå på at ikke alle er egnet til utvikle seg til å bli medium og kanskje er det ikke en del av livskomtrakten til vedkommende sjel heller), men for at utviklingen for alle de øvrige sirkel medlemmer da ikke skal stoppe opp, og for å få en viss arbeidsro i rekkene og energi balanse og harmoni gjenopprettet med alle de åndelige hjelper-teamene, og for at utviklingen skal komme alle øvrige deltagerne i sirkelen til gode med progresjon, må man som sirkel leder en gang i blant ta affære og rydde opp energetisk. Særlig hvis en bestemt person blokkerer for sirkelens framgang. Men dette vil aldri være populært, og det er absolutt ingen drømmejobb, tvert i mot. Og som sirkel leder vil man jo gjerne at alle skal komme overens med hverandre. Men sånn er ikke virkeligheten alltid. Energetisk kan et menneske forstyrre sirkelen grådig. Spesielt hvis denne ikke er dedikert åndelig på rett måte. Folk i sirkel må ha respekt, moral, etikk, disiplin og samarbeid. Ikke alle evner å være godt utrustet med alt dette. Sirkel medlemmer som jukser, lyver og bedrar de andre medlemmer er feil å ha med i sirkel.

Da må sirkel leder trå til og ta en prat med den det gjelder. Hjelper ikke dette må vedkommende tas ut av sirkel og settes på pause. Det er aldri populært å ta ut noen fra en sirkel. Det er ubehagelig for de fleste tar det personlig og blir fryktelig sure, og det kan det etterhvert være ganske så ensomt og krevende for ikke snakke om energi tappende å være lærer for åndelige utviklingssirkler. Det går ikke over heller på en to tre. Det hender av og til at medlemmene bare har super-ego og fullstendig mangler innsikt i energi balanse og ikke skjønner helheten av sirkelens arbeidet, og de forstår ikke hvor / når det skjærer seg energetisk, at det blir uro, og ikke forstår de bæret av betydningen av sirkelens samhold og åndelig fellesskap heller. De er der som single individer og ser kun seg selv og sitt eget solo arbeide, som de gjerne vil dyrke videre med utvalgte medlemmer i sirkelen bak ryggen på øvrige sirkel medlemmer. De velger seg ut “sine” medlemmer av sirkelen for å ha sin egen private “øvings-klikk” i sirkelen, og plutselig er det STORE åndelige sirkel fellesskapet ødelagt. Det er en klassiker at en fersk “medium student” i sirkel vil forsøke å manipulere energi ved å samle de deler av utviklings sirkelen som h*n liker for å øve seg utenfor sirkelen, men da skal h*n ikke lenger sitte i utviklingssirkel, en sirkel skal og må aldri misbrukes til å sette opp en “utvalgt” mini-gruppe av den “store” sirkelen. Da misbruker man den energien som bygges opp til vanlige øvingskvelder på den “store sirkelen”. Enten må man ha øving ofte for ALLE medlemmene i sirkelen, og ellers ingen. Det er snakk DISIPLIN på et veldig lavt banalt nivå. Flere av dem mangler dette enkle. Så trår åndeverden til, de «utvalgte medlemmene» vil forsøke å øke sin «åndelige» styrke, og de gjør det ved å forstyrre energi balansen i hoved sirkel og styrer unna sirkel leders energi oppbygning. For de ser nå kun seg og sitt eget, super egoet har tatt over, de har mistet den åndelig dømmekraften.

Som medlem i sirkel oppmuntrer åndeverden til å hente inn medium erfaring utenfor sirkel hos eksterne medium og bringe det inn og tilbake i sirkel, og dele med sirkelens interne medlemmer. Det fint om man går andre steder utenfor sirkel og henter inn sine medium erfaringer og bringe nye ting og ny åndelig kunnskap tilbake til sin utviklingssirkel, det være seg både medium kurs og åndelige readinger og annet. Men: Man skal ikke misbruke den “store” sirkel energien til å øve seg utenom i det som heter “utvalgte venner»/ les: «små klikker” av sirkelen. Da blir det bare tullball og stans i utvklingsarbeidet for når alle samles til hovedsirkel. Åndeverden forsøker således å fortelle noe. Her er noe galt med disiplinen og det åndelige fellesskap arbeidet. Alle er ikke inkludert i sirkel, man bare bruker opp av sirkelens energier, bygger det ikke opp med noe nytt lenger. Det fins også et annet navn for det, energi vampyren har landet.

Heldigvis forsvinner ofte de medlemmer som ikke passer til å bli medium og som blokkerer utviklingen og progresjonen for sirkel gruppen av seg selv. Og andre ganger gjør de ikke det….

Det vil aldri være personlig ment å ta ut en som lager energi-forstyrrelser fra sirkelen, men som åndelig lærer kan man ikke være konflikt sky og må øve seg på å sette grenser og foten ned for dem som bare stjeler av energikilden til utviklingssirkelen og av energien til andre mennesker. Det er måter som åndeverden syns er forstyrrende og ikke vil at vi skal jobbe på. Vi som sirkel ledere må lære oss å ikke “please” alle folk vi møter på vår vei, og stemmer ikke energien for 1 sirkel medlem overens med noen andre i sirkelen, så må vi tørre å si nei, og ta opp med vedkommende som forstyrrer og ødelegger gruppe-harmoni-energien, sette foten ned selv om denne er aldri så hyggelig person og be vedkommende utvise mer åndelig disiplin og respekt, samt komme til forsoning med alle, fordi det handler om energi, og at man kan ikke tillate at noen er respektløse i væremåten overfor verken mennesker eller åndelige hjelper team.

Så for å unngå langvarige forstyrrelser og til slutt ødeleggelser av hele den opprinnelige dedikerte utviklingssirkel gruppe må man ta affære hvis man ser at et enkelt medlem i sirkelen ikke samarbeider og vet å innrette seg energetisk med gruppen som HELHET.

Det handler om å være SAMLENDE trygg og bevisst på ALLE sirkelens ENERGIER. Og ikke minst betydningen av dette. Alle ønsker å være inkludert. Men det nok at 1 energi tyv tar initiativ til å samle deler av gruppen for å øve seg utenfor sirkelen, så er dennes snylting fra resten av utviklingssirkelgruppe energien som er bygd opp for gruppen som helhet iferd med å slå sprekker. Dette kan fort gjøre sirkel leder ENERGETISK SLITEN og ENERGETISK UTMATTET når gruppe energien MISBRUKES fordi et sirkel medlem syns det er så kjekt å bruke av energien til hovedsirkelen. Det er skikkelig trist når sirkel medlemmer har blitt så høye på seg selv og at deres eget super EGO står i veien for dem selv og resten av sirkel gruppen, de kan plutselig påsta å hevde at de kan gjøre ALT det som de VIL for nå er de plutselig blitt TALSPERSON for noe utvalgt og STORT noe i deres hode. De tør påstå at «deres utvalgte sirkel venner» må de øve med når de føler at de må, og de er kun ute etter å dille og behage dem selv, og de enser ikke hva de egentlig holder på med, energi misbruk, og hvordan det går utover og ødelegger styrken i det åndelige arbeidet til alle de øvrige i deltagere i sirkel energien. Etter å ha vært overbærende sirkel leder lenge kan det kjennes skammelig og kjempe-trist ut når ikke hele gruppen kan øve SAMLET lenger, fordi 1 person SPLITTER gruppens samhold og bare er opptatt av å pleie seg og sitt eget SUPER EGO. Men ÅNDEVERDEN SER jo dette, og de forsøker å stanse det på sin rare måte. Og folk kan bli både syke og deprimerte, resultatene i sirkel uteblir, og det må derfor ryddes opp.

Jeg har opplevd å være så sabotert av 1 enkelt-person at jeg fikk lyst å slutte med alt av mine egne åndelig arbeider fordi det ga meg ingen gleder lenger. Jeg ble bare fryktelig trist, og jeg var så utrolig åndelig lei meg i kjempe-lang tid. Vi snakker mange måneder. I realiteten var det åndeverden som var veldig opprørt og bedrøvet. Men jeg kjente det så sterkt inn at jeg til slutt trodde det var meg.

Det er skuffende og leit når 1 menneske nesten klarer å slukke lyset på sirkelens leder helt, men det kan faktisk skje, og jeg forteller det for å advare andre åndelige sirkel ledere og medlemmer, for åndelige arbeider er ikke en spøk, det er ikke bare lys og kjærlighet.

Mørket forsøker å stanse lyset innimellom. Folk kan få på seg entiteter som gjør at de lager kjepper i hjula for den som jobber bevisst med lyset. Det er viktig å snakke høyt om dette så andre sirkler og sirkel ledere også kan lære av disse erfaringer. Og dersom ønskelig, kan jeg gjerne komme å gi råd til de sirkler som ønsker det, for alle sirkler gjennomgår sine prøvelser fra tid til annen, som skyldes uvitende fjols og enkelt individer. De aner ikke hva energetisk arbeide det faktisk dreier seg om, for de har kun seg selv som de tenker på, ingen andre, de er der for å underholdes, for å få energi, de bare snylter og tar, og gir overhodet ikke noe tilbake. Det er så viktig å ta tak i hendelser kjapt før det går for langt, selv om noen kan komme til å bli skuffet fordi de ikke får mer energi og lov til å holde på å ta for seg av andres energier lenger.

Noen ganger kommer gamle hendelser fra tidligere år i retur, på den måten at jeg får sjansen på ny til å rydde opp i et problem som har vært gjenopplevd flere år tidligere, men denne gangen skulle jeg bli gitt sjansen å håndtere problemstillingen som sirkel leder mer bevisst, på en annen og ny bedre måte. Så denne våren tok jeg min viktige åndelige beslutning på svært lenge, skrive det ned, dele det med sirkel ledere andre steder i landet for erfaringsoverføring. Vi må slutte med “pleasing” av energi-tyver i åndelige Utviklingssirkler. Enough is enough. Jeg måtte gjøre noe for å bryte de gamle mønstre. Det er læring i det her for alle, tenkte jeg, og fant ut at etter å ha jobbet meg gjennom det i et halvår, vil jeg gjerne dele, mer enn gjerne, jeg er jo inkluderende, vil hjelpe andre sirkel ledere rundt omkring så de kan forstå tegn og farevarsler når energi tyven plutselig dukker opp og vil snylte av sirkelen din.

Det fins noen for alle der ute, og energi tyven skal ikke lenger være i mine sirkler fordi jeg har lært, og er nøye, for som åndeverden sa «nei, denne personen må finne noen andre utenfor oss»! «Men først må h*n lære seg respekt for det en annen har bygd opp avåndelige arbeider. Dernest får h*n finne sine egne og skape seg sin egen arena». Årsaken var grei, åndelig kan ikke en person bare sette seg til sirkel leders dekkede bord, og surfe rundt og sole seg i glansen av sirkel leder, dernest motarbeide denne, og bedrive konspirasjons prat og ekskludering bak dennes rygg, for de åndelige vakter passer på, så i mitt arbeide går det så visst ikke lenger. De sier fra hvis og når noen motarbeider meg. Så må jeg si fra til de som motarbeider sirkelen da. Og det er ikke alltid like populært. Snylteveps vil sjeldent gi opp sine favoritt blomster som den suger energien fra, den vil ha ALT, alle ingredienser med deg, og alt den kan komme over utenom deg, og den vil således forsøke å samle utvalgte sirkel medlemmer bak ryggen på deg, men du må faktisk sette foten ned å sette grenser i det åndelige arbeidet, så du ikke blir utmattet og syk, og som sirkel leder er det din greie å ta åndelig ansvar for deg selv og gruppa som helhet. Åndeverden vil stadig banke på inntil du gjør dette og trekker grense for de som er åndelig frekke.

Jeg har vært litt for snill tidligere, forsøkt litt for hardt å samle og inkludere ALLE for et åndelig team samarbeid, men jeg har lært å bli mye mer nøye på hvem jeg skal ha med i sirkel, de må passe sammen energetisk i gruppa. Det er ikke alle som passer til å utvikle seg til å bli medium, selv om de har veldig lyst. Punktum.

Så på disse tjue årene har jeg satt meg selv fri fra 2 sånne sirkel medlemmer av verste sort, som gjorde det til en sport å samle 1/3-del av utviklingssirkelen min og tappe meg helt tom for energi til jeg ble åndelig utmattet. Jeg liker ikke falskhet bak min rygg, og jeg liker slettes ikke egoisme og manglende respekt for vårt åndelige TEAM-arbeide. Jeg misliker veldig sterkt eksludering og ubalanse energetisk i en utviklingssirkel. Som sirkel leder måtte jeg sette meg fri fra energi tyven som aldri ga energi til sirkelen, h*n bare stjal energi fra sirkelen. Så fikk h*n heller fra nå av begynne å gå i lære hos den som heter Karma.

Det må være disiplin, ærlighet og nestekjærlighet og respekt i et åndelig sirkel arbeide. Egoismen må legges bort! Det skal også sies at noen personer kan fungere i utviklingssirkel i lang tid, men så en dag trigges de plutselig til å tro at de KAN ALT og motsette seg deg som sirkel leder og lærer og si sårende ting bak din rygg og gjøre handlinger som rammer deg negativt energetisk. Med ett har super egoet deres tatt over og åndelig ydmykhet og åndelig respekt for andres arbeider fins ikke lenger. Kanskje var dette latent der fra begynnelsen av. Kanskje var du for åndelig opptatt til å se deres sanne jeg i starten, og kanskje kom deres sanne ansikt fram ettersom de ble varme i trøya og høye på seg selv. Men det kan også være kriser i et liv som gjør at de blir avhengig av bekreftelser og blir blinde for at de plutselig går igang med å gjøre energetiske ødeleggelser i sirkelen. Det kan også skje. Og noen ganger kan vi bli satt på prøve og testet for å gjennomskue at det ikke er et åndelig samarbeide lenger, men et enveis kjørt vennskap hvor snylte vepsen har gått på toget som blind passasjer. Pass opp for dette siste!

Åndelige arbeider er ikke en arena for interne konkurranser eller drama og misunnelse og sjalusi og energi valg-vinning, det skal og MÅ være RESPEKT for ALLE og HVERANDRE både, for alle sirkel medlemmer (også inkludert leder), og har man ikke innebygd denne, så skal man ikke få være i sirkelen. Det er skrevet mye om sirkler, men svært lite om det som kan gå galt. Det kommer ved veis ende, når sirkelen blir ødelagt, men da er for sent og har gått for langt. Man kan ikke lære folk grunnleggende folkeskikk om hvordan de skal omgås pent med hverandre, MEN man kan predike samarbeid til en blir blå, men det er skummelt når dette ikke går inn og hjem hos alle, og super-ego til noen fortsetter å stå i veien og blokkere for resten av gruppa fordi det plutselig er null respekt for en skuffet åndeverden som faktisk er det egentlige bakteppet og talerøret for sirkelens gruppe leder. Slike negative skadelige folk må tas av med en gang før de ødeleger hele det åndelige gruppearbeidet. Vi gjør aldri narr av sånne, men vi advarer på det sterkeste mot å ha de i sirkel, for de gjør at mange stanger hodet i veggen. Gang etter gang.

Til slutt vil jeg bemerke det er en lei sammenheng med energi tyver i sirkel og energi tyver på åndelig kvelder. Det fins noen få som forsøker å «stjele andre sine åndevenner» på besøk på åndelig arrangements kvelder, fordi de blir så opphengt i at alt dreier seg om bare dem selv. Det er de samme nyfrelste åndelige som stjeler energien ut av utviklingssirkelen. Det tok meg lang tid å innse disse ikke passer og ikke bør være i sirkel. Og jeg har stor tålmodighet og har studert fenomener tidvis lenge, med over tjue års erfaring så kommer man borti litt av hvert. Og når de «ny-oppvåknede åndelige» tror de plutselig kan og vet “ALT” etter bare en kort tid, i åndelig utviklings historie, og det fremkommer at de har «hull i bøtta», og ikke kan få nok av andres energier og beskjeder, som når de overtolker absolutt ALT de får inn av TEGN og VARSLER, og tror at absolutt ALT som foregår på en åndelig scene er informasjon til dem, så, vil jeg si at de ikke passer inn til å drive med dette. Etter å ha stilt meg selv mange hvorfor spørsmål, har jeg endelig skjønt hvorfor det tok meg så lang tid å lære at en “body snatcher» tar det «h*n» kommer over. De stjeler på alt og alle, og skriker: MEG-MEG-MEG!

Det er som å ha et puslespill og en brikke som er feil, den passer ikke, har feil fasong og farge, og en body snatcher vil klippe og male puslebrikken så den passer inn i deres hode, de har fått los på energi og tror hele verden er der for dem, og de kan ikke få nok energi, for de sitter fast i Offer rolle modellen.

Noen mennesker er nå så overivrige på å lokke til seg og lese tegn og varsler og overtolker alt og har en forklaring til alt som hender for alle. De ser ikke hele bildet, leser feil, tolker feil, og er kjempe slitsomme å være sammen med, de har helt glemt den MENNESKELIG ERFARING vi er kommet her for å gjøre, for hvorfor har vi ellers kommet liksom?! Nei, jeg ser alt for mye oppkonstruert fantasi og falske beskjeder ifra nyfrelste åndelige som tror de evner å kunne alt. Noen av dem har rett og slett altfor mye fantasi. Er ikke på kommunikasjon med den åndelige verden i det hele tatt. Men de TROR at de er det. I deres hode er de overbevist om at de har kontakt, men jeg ser at de ikke har kontakt. Heldigvis møter jeg ikke mange av disse, men de dukker opp en sjelden gang, fra tid til annen. Og du kan finne de plutselig i en utviklingssirkel. Men så hender det jo også at vi som ledere og lærere skal lære noe, som for eksempel å sette grenser, og si nei, ikke minst lære hvordan det ikke skal være, og som sirkel leder må man også her ta høyde for dette, og ta affære og rydde opp hvis forholdene blir slik.

Selv jeg med mange års erfaring, kan ikke alt, og så vet jeg også at man ikke blir utlært på å leve selve livet. Og godt er det. Og det fins en mager trøst når jeg ser de useriøse som ødelegger for resten av bransjen, da vet jeg at åndeverden tilslutt tar sine jern- grep for å jekke slike super egosister ned på sin unike måte, og mange av de blir stanset, ja jeg har sett det selv mange ganger. Men de er nok ikke bevisste om dette selv, og de vet heller ikke alltid om dette selv, disse energi snyltere som det her gjelder. Men la det være sagt, vi kan ikke ta ansvar for andre enn oss selv. La de lære og leve og utvikle og gjøre ting på sin måte. Bare sørg for å fjerne deg selv fra dem på en god måte, så du ikke ødelegger deg selv og hele ditt åndelige vesen og virke som ekte medium ved å være sammen med disse feil og falske folk som bare bruker opp andres energier.

Vel nå høres jeg kanskje streng ut, men åndelighet er krevende hardt arbeide, det er ingen lek, det er alvor, men det er også utrolig MYE varme og KJÆRLIGHET og TRØST og GLEDE for de som er riktig DEDIKERTE og seriøse med korrekt åndelig DISIPLIN og RESPEKT.

Så er det dette vi alle lærer av. Hvem er dediket et åndelige rent arbeide i ekte godhet og respekt og ekte ren kjærlighet, og hvem som er disse egoistiske snylte vepser av noen energi tyver som bare skal ha grådig og utnytter andres energi arbeide. Vel de gode lyse i åndeverden gråter fra tid til annen. Og de slemme grå i åndeverden flirer rett som det er. Fordi alt er ikke bare bare lys og kjærlighet i åndeverden, akkurat som de levende folka kommer i alle varianter av snille og slemme så gjør også åndeverden dette. Men de reneste gode blir som regel bare triste og lei seg. Men nå skriver jeg meg nok litt bort her, som i langt vekk ifra boken som jeg egentlig skulle skrive om. Men boken handler jo om det. Åndelig Kommunikasjon på riktig og feil måte. Så vi kommer tilbake til det. Boken.


21.juni 2021. Jeg har visst det hele veien, at jeg skulle skrive en bok på et eller annet tidspunkt. Bare ikke helt hva….bare ikke helt når. Hundre år etter, førte dette oss sammen, åndeverden, boken og jeg.

Måten boken fant veien til meg på, var meget spesiell, det skjedde over flere ti år, med små hint og vink. Ja det har vært en snodig og litt rar reise. Og det handler om trøst, håp og støtte. Det er vår viktigste fellesnevner, hos meg og min guide.

Her et bilde av innholdet i boka etter at jeg oversatte den til norsk uten korrektur:

I mitt arbeide har jeg tittet på min hjelpers siste inkarnerte liv.

Det var med fryd og frykt jeg så på gamle fotografier av han. Øynene er sjelens speil, og det føltes som han gransket meg nøye hver gang jeg kikket på disse over hundre år gamle fotografier. Før jeg fant fotografiene hadde jeg selv for mange år siden kanalisert en tegning av han. Så da jeg fant fotografiene av han, ble det veldig sterkt for meg.

Min venn i åndeverden er alltid positiv og velformulerende og høflig galant, men samtidig beskjeden, tilbakeholden og forsiktig. Han danner baktropp hos mine hjelpere, og han sender alltid de andre hjelperne fram først. Akkurat slik var han i det siste inkarnerte livet sitt også. Det er så typisk han, min sjelevenn.

Min hjelper i åndeverden behandler meg med med verdighet, indre ro og stor dyp gjensidig respekt og kjærlighet, vi er helt på bølgelengde sjelsmessig, og tanker og ord blir overflødig i det arbeidet som vi gjør med hele hjelperteamet vårt i lag. Samtidig vet jeg at han ikke liker at jeg skal overfokusere på han fordi de er et helt ånmde TEAM, så da lar jeg være å gjøre nettopp det. Han påminner om at de er flere, og det er som han sier; «konsentrer deg i stedet om andre og viktige saker, du skal ikke dyrke meg, og du skal ikke bekymre deg for meg, du skal gjøre livet ditt her nå».
Min venn vil være anonym. Sammen med de andre i hjelper gruppen. Og sånn er det bare.

Min sjelevenn er mindre snakkesalig, og det hender at jeg snakker mer og oftere med helt andre åndelige lærere enn han i den åndelig verden. Og han tillater at jeg samarbeider med andre, for han vet at jeg må utvikle meg selv som menneske og inkarnert ånd. Så han lar meg holde på med mitt, her nede, og bivåner det hele aktivt, og studerer meg flittig i alt det rare som vi mennesker finner på her nede. Så ler vi litt, spesielt når jeg studerer det som han drev på med eller fant på som inkarnert menneske en gang her, og så har vi det moro ilag.

Min spirituelle hjelper har i et av sine tidligere liv praktisert beskjeder med automatskrift. Jeg selv gikk først veldig ivrig inn i dette med automatskrift en tid, så en del felles interesser har vi da hatt. Men jeg mangler tålmodighet, og mistet interessen for dette med automatskrift etter bare noen få år. Jeg følte jeg skulle videre. Jeg ville så gjerne videre.

Jeg har funnet veien til mine åndelige oppgaver som perler på en snor.

Over flere år har jeg blitt gitt små hint og påfunn på veien til det åndelige arbeidet etter min sjele venns siste inkarnasjon, deriblant denne åndelig bok kanalisert ifra åndeverden. Som omhandler kommunikasjon på FEIL og RIKTIG måte. Og jeg følte meg umiddelbart beæret og kallet til å oversette boken til norsk, til et språk som de i landet mitt forstår og kan få glede av. Målet vårt er fortsatt å gi mennesker HÅP, TRØST og STØTTE i en vanskelig tid.

Jeg har strevd litt med tvil etter hvert som tiden gikk og vi kom langt uti oversettelse av boken om det var riktig å trykke den opp å utgi den i stor skala. Den traff meg så veldig på områder hvor det er vanskelig å være medium. En stund fortonet innholdet seg så lite oppmuntrende for meg, da det pekte på mange av de vanskeligheter som mennesker ofte lager eller gjør med hverandre. Jeg gjenkjente mye hindringer fra andre mennesker, spesielt det jeg opplevde og fortsatt kjenner på å ikke bli sett og hørt og forstått på riktig måte, som i det å finne at enkelte ikke sanser og forstår eller tror meg når jeg kanaliserer som åndelig lærer.

Og ettersom tiden gikk, og jeg hadde mine utfordringer, «modnet» jeg med innholdet i boken, leste det på nytt noen ganger, etter den første råe oversettelsen, og tenkte at dette kanskje kan utgis likevel i forbindelse med mine medium kurs for de uinnvidde. Det er mange fremstillinger fra den åndelige verden, og enhver må jo søke sin sannhet. Jeg sier altså ikke bastant at slik boken beskriver åndeverden er det. Heller at du skal tenke deg en tanke om at slik kan det faktisk være. Og bare du filosoferer litt over åndeverden har jeg oppnådd mitt mål. Da var det verdt det.

Derfor tenker jeg at vår bok må sees på som en fremstilling av datidens mediumskap fra en ånds perspektiv, for 100 år siden, selv om store deler av boken er høst like aktuell den dag i dag. Innholdet er kanalisert, og at enhver levende må søke å finne sin egen sannhet.

Jeg vil rette en stor tusen takk til alle mine fine sjelevenner i åndeverden; som tror på meg, og som hjelper meg, og som heier på meg og supporter meg i alle livets fasetter. Dere er en stor og aktiv gruppe, og sammen har vi funnet lyset for mange sjels individer.

Kjærlighet til alle mine hjelpere for den ærlige innsikt som dere hjertelig har gitt og delt med meg opp gjennom årene. La kjærligheten og lyset berike og seire i livene våre.

Kos dere i nuet og nyt øyeblikket. Takk for at du valgte å lese om meg og min spirituelle reise om bok oversettelsen til norsk for aller første gang i historien.

Hilsen fra det norsk mediumet,

Adele Leyha.

Til slutt et par gamle bilder av min sjelevenn og meg, og ikke visste jeg om disse fotografier før nå nylig, hvorpå de ledet meg til å finne dem fram og sette de ved siden av hverandre. Artig å se to sjeler i to tidsperioder, og akkurat nesten 100 år i tid mellom de to fotografier. Fikk meg til å smile her nå:-)

TIME DOESN`T MATTER FOR REAL SOULMATES!

Time doesn`t matter for real Soulmates!

En kanalisert hilsen fra min bestevenn og guide:

“Livet kan gi underfundige rare opplevelser. Kos deg i nuet, gjør mer av de ting som du liker; Våg å drømme og ha mål. Vær deg selv, vær snill og vær ærlig. Aldri lyv for en bestevenn, for det gjennomskuer den åndelige verden. Bli din egen bestevenn, og sørg for at du også er din egen lykkesmed idet du gjøre de triste glade. Der det fins trøst fins det også håp. Vær i din egen styrke, ha vilje og pågangsmot når du øser om deg med vår åndelige felles kunnskap og åndelige viten. Du er skapt av lys og kjærlighet.

Kjærlig hilsninger ditt åndelige guide team»

Adele.Hva vi gjør når noen bare går og dør?

Uncategorised Posted on Fri, March 26, 2021 08:16:59

Dette er en kanalisering fra guider.

Noen tilfeller er slik at mennesker bare går på verktøy som lukker igjen døra til livet. 

Som livet har for mange vanskelig oppgaver å bryne seg på, og tilforlatelig blir det synd på vedkommende menneske, som så gir opp, og som dør fordi utfordringene blir for vanskelig å møte i og med en kropp. 

Men hvordan går det etterpå, får man eller blir det lettere i møte når man kommer over i en annen verden, eller det vi så fint kaller den andre dimensjon? Blir man kvitt alle problemene fra sin scene, eller er de fortsatt der? 

Trist er det vel at det er uforløst problem. Det er kjipt å være der i åndeverden og se på muligheter man gikk helt glipp av her som menneske på moder jord. 

Dette er der flere ånder som har uttalt etter at de døde og dro av sted til åndeverden, i de dødes svare strev.

De har utropt 20 murringer over tapet og sorgen på de slektninger og venner som lever videre her på jord disk planer. Menneskene altså. Det er ikke lett å være særlig åndelig i den andre verden og se på mange av de kraotiske problemene uten å se sjansene og mulighetene, som man kanskje forspilte og ikke så, eller hadde muligheten til å nå, de de var inkarnerte mennesker her. 

Noen kaller det også forsøple et mulig mot. Id brikken med livet betyr å se etter sannsynligheter på å lette suksessfullt, til et annet utfall, man burde se på det å vinne ballen i mål her nede, som det så fint heter på fotballspråket. Om du skyter utenfor, om du taper, så kommer det alltid nye kamper, og man må se på mulighetene for å faktisk vinne å gå seirende ut av kampene. Men der er teamwork og lagspill. Man kan ikke klare spillet alene. Man er felles om å vinne målet. Man kan ikke alltid gå med nederlag, uten å ta opp dette sammen. Det er viktig å trene, bli gode sammen, og så man kan gå seirende. Hvorfor er dette så vanskelig? Hvorfor er det så at noen bare ser tapene og nederlagene og begynner å rote rundt i skuffen med døds tanker? Og det som er svart bare synker stadig dypere.

Som pårørende og venn må du da ta grep og varslet et støtteapparat og hjelpe program hvis du ser at en av dine sliter veldig mye med å la strikken gå for langt at det blir for mye svart og for mye håpløshet i mellom spillfasen hvor tapene kommer inn. Og som nærmeste venn bør du kanskje ta grep og bestille hastetime hos psykolog for å åpne opp til å få behandling til å se muligheter å slippe lyset fram igjen. Det er viktig å forstå at hjernen er satt sammen slik at det kan bli hulter til bulter, det kan skapes masse kaos, og det kan bli helt svart uten håp. 

Og det er da også viktig at man kan strekke ut en hjelpende hånd selv om det er han som responderer kanskje ikke svarer til det. Og da må man tiltre psykiatrisk krisehjelp.

Og ofte vet ikke dem som er rammet hvor alvorlig det er fått med dem. Og derfor er det viktig at noen griper inn så det ikke blir en skjebnesvanger slette som vil prege livet til de som er igjen. Det er ikke mas som gjør at man kanskje kommer inn i en skjev forestilling på den andre siden med å observere tap og nederlag, og tanken på hvordan man kunne håndtert livet annerledes. 

Jeg kan love deg at de sjelene som dette gjelder alt ønsket å komme tilbake å prøve å nå målet sitt på nytt, uten hinder og må avbryte reisen. De aller fleste ånder jeg har møtt angrer på den skjebnesvangre reisen av selvmord, og at de ikke ryddet opp i problemene mens de var her på jorden og hadde sjansen. 

For de som lever på jorden med mentale helseproblemer handler det om å ta imot hjelpen som tilbys og gå i veilednings terapi og lære seg å kontrollere tankene sine, når de prøver å manipulere mørket i deg til å dra eller søke flukt et annet sted utenfor vår jordiske verden. 

Ring mental helse hjelpe telefon 116 123 for å snakke med noen om livets utfordringer. Hvor var vi? Hvor er vi….hvor skal vi. 2021.

Uncategorised Posted on Sat, February 13, 2021 23:58:49

Det er viktig å tenke på alt hva som var bra og riktig med 2020. Positivitet, framfor passivitet. 

2020 brakte oss masse nytt om håp, refleksjoner, om drømmer, og ting vi ikke snakker med våre nærmeste om, men kanskje tar for gitt i hverdagen. 

2020 brakte oss nærmere, vi måtte lære oss å stå mer sammen samlet, i kollektiv energien, vise ansvar for hverandre, være mer nøye, utvise mer omsorg og kjærlighet fremfor hat, frustrasjon og sinne. Hvordan mestret vi disse innertiere? I sammen? I kollektiv feltets bevissthet? Greide vi å stå sammen samlet? Eller følte vi mer på ensomheten og at alt lå øde eller brakk og nede?

Regnet vi på andre medmenneskers sympati og medlidenhet med oss selv eller ga vi ubetinget tilbake eller følte vi oss skyldtynget? Hva førte regnskapet på det energetiske planet? Hvor mye lys og kjærlighet klarte vi å spre ut til våre medmennesker? Hvor mye frustrasjon eller sinne over håpløsheten ga vi fra oss ut? Tenk litt på dette en liten stund, når det skal gjøres et regnskap for 2020. 

Vi er glade for at vi er ferdig med 2020, sier vi, men hva lærte vi om oss selv og kollektiv feltets påvirkning av energier?

Ikke føl deg skyldbetynget. Men lær deg å sette pris på fjorårets oppturer og nedturer, og tenk i det kollektive menneskesinnet hva var lærdommen av dette som vi sammen var prisgitt å måtte lære oss å styrke oss samlet og virkelig lytte til.

Alt er ikke bare ondskap og frykt i verden. Det kan like så være mye kjærlighet. Eller fravær av kjærlighet og lys, om å stå sammen i solidaritet. Men hvor sterk er vi i troen når en krise inntreffer og rammer? 

Det er brutalt hvis man bare ser det fra det jordiske planet, og mangler eller ikke ser det intergalaktiske skjema om alle kriker og kroker i verden og det mangfold av mylder hver en sjel er ren og har en kontrakt med andre sjeler. 

Og av og til når noen sjeler går for langt, fins det eldre sjeler som tar til motmæle, som har mer visdom og større eksperiment, inngripen, fordi de forstår at nå er det nok for at det ikke skal bli fullstendig kaos der ute i kosmos med universitetet, må vi sende inn fred og hvitt flagg nå. 

For 2021 ber jeg dere sette mer pris på trivialiteter, se nøye på våre etablerte rutiner og mønstre. Vi måtte kollektivt fin omstille oss og tenke på en helt ny måte og nøye gjennom begrensede muligheter. Så hva har det lært oss?

Vi må tenke helt annerledes nå. Vi må supporte og støtte andre folke grupper på en helt ny måte. Sende de gode tanker fremfor negative tanker. Et folk kan bare forandre seg hvis man sender de snille og gode tanker. Prøv det. Send kjærlighet istedenfor å tenke at de dumme som ikke forstår. I starten kan de bli forvirret, men de trenger det. Positiviteten og skjønnheten, fremfor tankene om å gjøre de dårligere. Ese ese ese! Jeg sa ikke at det er lett, men vi skulle isllefall forsøke å prøve det, og se hvordan det går❤️For you…

Uncategorised Posted on Mon, November 09, 2020 10:30:53

God morgen mine venner, til den nye levende tiden i din hverdag.

Det betyr mye nå at du finner deg selv. Skal du ha gode opplevelser her må du skape de selv, finne gleden og skjønnhet ellers i din boble, se litt mer om deg selv Og ditt sinn.

Gå inn i deg, hva føler du, bli bedre kjent med deg, hent fram optimisten, selvfølgelig, uten mas og påvirkning utenfra. Hva er det du bør gjøre? Jo se om du kan gjøre noe som du liker, og gjør dette minst en halvtime hver dag.

Skap dine greier som du føler at gir deg energi, og vi anbefaler at du puster litt dypt inn og slipper alle stressede spenninger ut av kroppen.


Gå og skap frisk og fin energi, det er på tide å se litt nytt inn i tilværelsen din, og finne deg selv og skaper gleden i deg selv, for ikke  og å snakke om harmonien med å bare være. Vær deg selv, uten å bli dratt ned av mørke tankespinn energier om tilværelsen.

På tide å løfte blikket opp av andres traurige tanke energier, trekke deg litt tilbake, og skape mer av det vakre og lidenskapelige skaperarbeidet, vekke din indre kreativitet, opp av søvnens dvale.

Det er her og nå du lever. Vi har en unik verden. Du lever i et magisk øyeblikk.

Vær din egen lykkesmed. Ta avstand fra drama.


Kos deg med dine uendelige muligheter, se og tenk på alt som er fortsatt bra.

-Adele Leyha-

medium&healer

http://aandekommunikasjon.comWelcome to the wonderful worlds of Adele Leyha – spiritual teacher & medium – Lesson 1

Uncategorised Posted on Thu, October 22, 2020 23:49:54

Copyrigt ©️ Adele Leyha:

Idag vil jeg hedre alle dem som gikk foran og bar lyset og løftet visdommen og læren om livet frem i lyset. 

Dem som åpent snakket om hva skjer med dem som dør. De som dro «hjem» eller det vi kaller for «tilbake til åndeverden». De som tok en pause i å ha et «rollespill» som inkarnert sjel på jorden. De som fremmet spiritualismen på en sann og god måte uten å la menneske-egoet komme i veien. 

Helt trøstesløse sitter vi mennesker ofte og gråter når noen reiser «ifra oss her på jorden». Men reiser de egentlig så langt fra oss? Er de ikke like i nærheten, bare at vi senser de på en annen måte enn før, nå som de er i en annen energi kalt åndelig dimensjon, og det er uvant for oss at de hører til litt der nå. De bærer fortsatt sin lysenergi, om i en annen «form» enn den «fysiske kroppen» slik dere kjente den her på jorden.

Overgangen og måten enkelte mennesker dør på kan være både svært tøff og brutal for de mennesker som blir igjen her, og de kan kjenne seg knust i sitt hjerte med mye gråt for adskillelsen i tid, sted og rom. 

Når sjelen forlater sin inkarnerte kropp, så husk at kroppen kun er midlertidig som hjem, noe man velger å være i inkarnasjonen sin i livet. 

Flere er de ånder som observerer at sine etterlatte sitter fortvilet igjen med sorg, som kan gi ånden dårlig samvittighet og lite velvære, for det at å se deres håpefulle familie ikke klarer å gi «slipp» på smerte, skulle vel ånden gjerne ha sett ble snudd til noe mere bra. 

Som i at nære pårørende og relasjoner, begynner å feire livet og det at «vi» faktisk er; og lever her side om side med åndeverden.

Copyrigt ©️ Adele Leyha:

Hvorfor være trist i vissheten om at åndeverden er nettopp her, rett ved din side, så veldig nære. Tro og tenk på åndeverden. Vit at de er med. De er veldig mange der i åndeverden. Ikke synes synd «på noen i åndeverden», det trenger de ikke. Vit vissheten og kunnskapen om livet. Vit at de kan både juble og le her sammen med deg i opplevelsene og alle oppturer og nedturer i livet. 

Tenk på livet som en smaragd. Livet er Verdifullt. Ta godt vare på det. Og når det blir borte, vær gla for at du aldri ga opp, tenk på at håp ikke er ute. Ikke ødelegg tiden eller drømmen eller opplevelsen med å være «igjen» som inkarnert menneske. Selv om håpet brast, sykdommen overvant, slik at man som levende individ ikke kom over kneika, så vit at sjelen likevel lever videre side om side. Man slutter likevel aldri å være «levende», vi er like ved eller iallfall nært, side om side. Vit at vi er med, selv når håpet brister, når sykdommer er som verst, og vi må gi opp og slippe sjelen ut av en kropp som sier stopp, så vit at sjelen vil tilbake i en annen energiverden, en dimensjon av nærhet og mye større kjærlighet enn mennesket noen gang kan forestille seg i inkarnasjonens verden. Vit at åndeverden er med, de er her, og gir bare opp å studere livet, det er flott, dere må betrakte denne smaragd, og leve videre i visshet om at det aldri tar slutt; vi er sammen med dem. De tenker på dere hver dag, like så som dere tenker på dem. Dere behøver ikke tenke triste tanker og smerte, for de er levende igjen, og lever stadig like med. I Nærhet. Kjærlighet til alle som deler våres innsikt. Livet er en edelsten. Ta godt vare på det med kjærlighet til alle menneskene. Lev vel videre i lyset med denne innsikten. 

hilsen Adele Leyha

Spiritual teacher & Medium & Healer

Copyrigt ©️ Adele Leyha:Spørsmål og diskusjon om selvmord i den fysiske verden.

Uncategorised Posted on Sun, December 08, 2019 09:46:07

Det er for tiden mange på planeten jorden nå som ser på selvmord som en fluktmulighet.
Så mange andre mennesker på planeten jorden vurderer det dithen at de som har valgt å fjerne seg selv fra den fysiske dimensjonen her er dristige. De vurderer at det de har tillatt seg å gå gjennom er et fantastisk mål, og heller enn å se på individet i forferdelse og fortvilelse, så holder de moralen deres høyt og gir dem nesten anerkjennelse.

Vel, jeg kan forsikre deg om at den aktuelle fjerningen fra ditt fysiske vesen her fra planeten jorden før den utpekte levetiden din, er noe av det verste som enhver person kan tenke på. Hvorfor sier jeg så det?

Mennesker som begår selvmord gjør av en eller to grunner. Enten fordi de har fysiske smerter eller de har emosjonelle smerter og de vurderer at smertene de lider av er overdimensjonerte og derfor ønsker de en lett utvei. Men jeg vil at du skal tenke på påstanden et sekund, om den enkle veien ut. Hva er det eneste formålet ditt med den fysiske dimensjonen, det å besøke det jordiske planet? Formålet er så du kan erfare både de fysiske og de emosjonelle problemene og ha styrke og karakter til å overkomme dem.

Så disse menneskene som har tatt inn hva de oppfatter på det tidspunktet som den enkle veien ut, eller den utveien som er akseptabel for deres tenkemåte, vil vurdere at problemene vil opphøre med en gang de har fjernet sitt astrale fra den fysiske kroppen?
Vel, jeg er veldig lei meg, mine venner, men som jeg har sagt ved mange anledninger, deres perspektiv er full av fantasi. Ingenting kan være lenger i fra sannheten.

Hva som skjer når du har fått forkortet den tidsperioden som var avsatt til din bruk her på det jordiske planet. Nå hva skjer med deg som et individ? 

Det betyr som individ så har du ikke lyktes med å overkomme problemene som har hjulpet deg. Du har ikke lyktes i å avansere ditt vesen for å overkomme problemene dine, enten det som omgir deg er det fysiske eller det emosjonelle. Hvis det er det fysiske, fjerner det fysiske legemet tydeligvis midlertidig det umiddelbare problemet, men den guddommelige planen har et problem fordi du ikke har brukt tidsperioden som er tildelt ditt vesen, til fremgangen din. Nå som du har forkortet tiden din, fjernet deg selv fra de fysiske problemene, har du innrømmet at du ikke har styrke til å overvinne dem.

Nå vil den guddommelige planen og loven om årsak og virkning ikke tillate at denne ubalansen oppstår. Så det som skjer er at du blir returnert til jordplanet på kortere sikt, eller kortere tid enn det som normalt er fordelt mellom besøk, for at du igjen skal oppleve problemene du løp bort fra forrige gang. Men fordi du valgte å ta det du oppfatter var den dristige eller enkle veien ut, blir problemene fremhevet ved returbesøket ditt. Så du har ikke virkelig lykkes med løsningen på problemet ditt, har du? Du har hatt en kort ferie så å si, men problemene er der for å overvinnes. Problemene er der for deg å oppleve. Problemene er der for at du skal lykkes med å overkomme toppen på det.

Når du kommer tilbake, selv om problemene kan være forsterket litt, er den eneste forskjellen at du er plassert i en posisjon der du har hjelp hvis du søker det, fordi det ikke er noe, det er ingen lidelser på jordplanet som ikke kan overvinnes, som du ikke kan takle, som du ikke kan være en mester for.

Noen ganger i alle livene våre anser vi at livet er veldig grusomt, gjør vi ikke? Vi føler at det kanskje har blitt hardt gjort mot oss. Det som skjer når folk er i fortvilelse er at denne følelsen fremheves. Så hvis du noen gang er i nærvær av noen som trenger hjelp enten fysisk eller følelsesmessig, kan du være der for å støtte dem fordi det kan være at grunnen til at de lider er slik at du kan åpne hjertet og hjelpe dem. Og det er noe mange ikke innser, at til tider er lidelsen du tåler til fordel for de kjære som omgir deg fordi noen ganger gir den en indre kjærlighet som de tidligere har skjult, en indre omsorg, en indre vilje til å hjelpe ditt medmenneske og venn.

Så vær så snill å aldri tenk at noen som har begått selvmord er modig. Det er faktisk den mest feige oppgaven som alle kan gjøre for seg selv. Det sier at jeg ikke er i stand til å takle problemene som omgir meg. Hva sier det deg om lærdommen din? Hva sier det deg om kjærligheten du har til dine nærmeste og kjæreste? For hvis du ser på det, kan det være å lindre problemet du har i deg selv, men du har skapt mye nød for de som elsker og omgir deg. Se alltid til vennene dine, se til Den store ånd, be om hjelp, for det er ingenting, og jeg gjentar at det ikke er noe du lider og støter på jordplanet som du ikke er i stand til å takle.

Når alt kommer til alt er det grunnen til at jorden har blitt plassert og eksisterer, og hvis du ikke kunne takle den, ville du ikke bli satt i den posisjonen.

– AdeleEn kanalisert melding til deg som trenger det mest….

Kanalisering Posted on Fri, May 24, 2019 21:20:14

Skrevet av: Adele Leyha©️ Det her er en kanalisert melding kun til deg her inne som jeg vet gjennomgår en vanskelig fasett i livet for tiden… Dette er spesielt kanalisert til deg som føler at livet nå har vært stagnert og på stedet hvil lenge nok. Nå er tiden inne for å våkne opp å ta tilbake mer av deg selv igjen. Være den du egentlig innerst inne er: Naturens eget barn. 🌺

Til du vakre sjel som tviler på dere selv der ute!

En gang i mellom er det helt normalt å tvile på alt. Stoppe opp å spørre seg litt spørsmål. Som hvor er det nå mine drømmer fører meg? Kommer jeg videre? Eller sliter jeg med følelsen av å stå fast?

Innimellom trenger både du og jeg og alle andre en slags «time-out» for å finne ut av vi ikke står fast, men at vi utvikler oss videre. Og derfra kanskje raskt. Men det er ikke alltid vi henger med, at vi ser resultatene derifra.

Ofte ser vi med skyggelua og følelsen av å være blind. Vi vet ikke hvor vi skal. Vi vet ikke hva vi vil. Men en ting er iallfall sikkert, vi er iferd med å bli litt frustrert. Rutiner og mønster går i samme slags vane. Plutselig har det gått mange uker som ble til måneder. Og der går vi og føler at vi står «fast» i samme gamle mønsteret.

Det er tid for refleksjoner. Tid for å kaste tilbakeblikk å se på hva har skjedd. Tid for å gjenoppleve ting med ny energi. Tid for å se det magiske herlige. Hva var det nå jeg egentlig syntes om de symbolene. Hvor ble det av mine hint på veien. Hvor oppmerksom var jeg? Hvor mye ble jeg faktisk gitt? Takket jeg? Var jeg oppriktig og raus med meg selv?

Hvor flink var du med å gi til deg selv først istedenfor til sist? Følelsen da du sto og bare ga, og ga, til alle andre utenom deg selv. Hvor ble det egentlig av deg selv midt oppi alt sammen. Da hjelper det med en time-out fra alt, og det bør skje så fort at det ikke blir burn-out fra alt isteden. Det er viktig å ta vare på deg selv. Å gjøre dine egne ting som du liker. Som gjør at du vokser i energien din.

Raus. Vær raus med deg selv. Hvor raus har du vært med deg selv i det siste? Hva ga du til deg selv sist sommer? Hva var det mest optimale du ga bort til deg selv? Rakk du å skjemme deg selv bort littegrann?

Tenk tilbake på din Dypeste stund og alle dine tause samtaler, hva likte du best med deg selv ?

Var du raus nok å så det gode i deg selv? Eller så du bare tristheten i deg selv uten farger?

Hvilke blomstrer duftet og luktet du på og tenke «Ai hvor vakkert?»

Hvilke dyr fikk du god kontakt med, som du følte at dette ga deg en virkelig sterk og positiv opplevelse?

Hvilken solnedgang husker du best?

Hvilke sommernatt ga deg ekstra glade energier?

Hvilke venner lo du godt sammen med og tenkte at dette var et kjempe-hyggelig lag?

De beste tingene koster så lite, men tok du deg tid til å tenke over noe av det, eller lå du og sov bort mesteparten av tiden ifjor på grunn av dårlig helse?

Hvem besøkte deg isåfall? Og hvilke besøk satte du mest pris på??

Hvem hjalp deg mest når du var svakest og lå nede for telling og hadde mer enn nok med å bare klare å være tilstede i din kropp?

Hvordan klarte du selv å hjelpe deg selv opp igjen fra det dypet? Hva gjorde du selv for å komme deg igjennom den vanskeligste perioden?

Var var du noengang egen bestevenn for deg selv?

Det er på tide å gi deg selv et smil og vise mer tilstedeværende i ditt eget liv. Start med å smile mykt til deg selv i speilet ditt. Og si: «idag vil jeg gi meg selv litt mer energi og glede. Kom å bli med meg! Så setter vi igang med å dele min glede og øke min egen hverdagsharmoni.»

En rikdom på sanseinntrykk fra naturen kan hjelpe deg å leve mer i balanse og fred med harmoni, så begynn straks å kose deg med moder jord her igjen. Enten det er med en fargerik blomster bukett eller det å se det levende med trær og busker, eller grønne sletter. Se etter havet og se etter fjellene. Se dyrelivet som lever bekymringsløst side om side i naturen.

Begynn å legg merke til hvor levende naturen faktisk lever.

Så håper jeg du er villig til å stå opp igjen, ta tilbake deg selv i kraften, reise deg og virkelig ville, la energien i deg selv nyte hvert øyeblikk du har sjansen til å sanse inn noe som du liker. For derfra kan du hente inn energi til å gjøre ting som du liker. Men det starter med deg, og ikke alle de andre, som du følte kanskje ikke var så nær deg eller ville hjelpe deg på en slik måte du så gjerne trengte eller ville.

Så ikke tvil lenger min venn. Ikke tvil på deg selv i for lange perioder. Gleden og kraften din ligger her i deg selv her og nå. Hent deg selv fram igjen. Begynn å leve mer. Våg å være moder jords barn og barn av naturen. Begynn å oppdag naturen på nytt. Sett deg små enkle mål som du vet at du kan nå. Gi deg selv skryt og anerkjennelse på områder hvor du vet du har vært og fremdeles er flink. Nyt alle dine gode sider. Ta de frem. Se på de. Endelig! Anerkjenn deg selv.

Ved å tenke litt annerledes å være mer koblet på naturen og dennes guider, vil du sakte begynne å leve og ånde gradvis med ny positivitet igjen. Nyt stjernehimmel og måneskinn igjen. Kos deg mer igjen. Lev mer igjen. Gjør deg selv rik på dine egne positive sanse inntrykk. Både åndelig virtuelt og på ekte. Bruk luktesans smakssans og synssansene. Skriv ned daglig alt det positive som du omgir deg med. Det skal ta deg opp og frem igjen, bringe kraften og lykkefølelsen tilbake til deg.

hilsen AdeleDyrekommunikasjon

Kanalisering Posted on Fri, May 24, 2019 20:36:28

Fant dette skrivet fra boken min her om dagen. Dette er noe jeg skrev ned for over 5 år siden.

«Dyr er så telepatiske og synske.
Her om dagen sier den ene katten navnet “Synnøve” til meg. Og jeg bare “hæ?” Det var så tydelig og klart. Liker du navnet spurte jeg? Skjønte liksom ikke hvor hun hadde fått navnet fra, men hun henviste bare til den andre katten, og jeg tenkte ikke noe mer over det, før….. Tre timer etterpå!

Da åpnet jeg Mailen, og hva tror du, der lå en Mail fra en dame med navn Synnøve…. 😉 Slutter aldri å forundre meg over dyr og deres klare evner.»

Besøk meg gjerne på Facebook.

med vennlig hilsen Adele Leyha

Skrevet av: Adele Leyha©️Maur som kraftdyr

Kraftdyr Posted on Fri, May 24, 2019 20:20:11

Skrevet av: Adele Leyha©️

En maur er et symbol på styrke, flid, viljestyrke, ærlighet, enhet, tålmodighet, besluttsomhet, utholdenhet, ofring og lojalitet. Til tross for sin lille størrelse har mauren som et åndelig dyr en enorm styrke for å oppnå, og påminner deg om at ingenting kommer lett i livet uten å gjøre noe.

Til tross for den lille størrelsen er mauren utrolig sterk og har enorm styrke av prestasjon og vilje. Symbolet på maur minner deg om at store ting tar tid, så arbeid alltid med flid, inspirasjon og overbevisning, og du vil kunne oppnå noe!

Vanlige betydninger av Mauren som et åndelig dyr

Hvis du er nysgjerrig på å vite maurens betydning i livet ditt, er hovedbudskapet tålmodighet. Maur totemet ditt vil at du skal vite at det å være tålmodig har sine fordeler, og at hvis du tillater deg å vokse i tålmodighet, vil belønningene bli enda mer fantastiske.

Dette betyr at det er områder i livet som du rusher i. Hvis du ikke er forsiktig, i stedet for å ha muligheten i hendene, vil den ende opp med å glide vekk fra deg på grunn av din manglende evne til å vente.

Maurens betydning er også knyttet til å utføre hardt arbeid, oppnå mål og være vedvarende. Som et åndelig dyr representerer den ditt behov for å jobbe godt med andre for å oppnå et felles mål.

Det betyr samspill med dine overordnede og medarbeidere, og til og med potensielle kunder og arbeidsgivere. Samarbeid er alltid nødvendig, og å ha ordre når oppgaver utføres vil gi dramatiske resultater.

Symbolsk representerer mauren fellesskap og hvordan du trenger å jobbe med andre og etablere kameratskap for å ha en fredelig sameksistens. Maurens betydning handler om disiplin, planlegging, orden, samarbeid og selvoppofrelse.

Her er hvorfor den åndelige mauren er lykkedyret for noen …

Betydningen av mauren indikerer god lykke fordi du har muligheten til å forandre livet ditt. Denne endringen kan påvirke både ditt profesjonelle og personlige liv.

Hvis du har mange ting «lainet opp» og du føler deg overveldet, er dette en tid for deg å starte med å strømlinje dine prosjekter og begrense fokuset ditt. Dette vil hjelpe deg med å håndtere arbeidsbelastningen effektivt, slik at du kan ha tid til å nyte og delta i andre sysler.

Maur som åndelig dyr og budskapene om endring

Mauren som åndelig dyr gir deg en beskjed om forandring, og det som du trenger når du lever livet i et hastverk. Det er noen ting som bare kan nytes bedre når du tar dem sakte.

Ofte, når du er i en slik rush, fører dette til feil og kaos. Gi ting tid og nøye vurdering, og du vil være fornøyd med dine beslutninger.

Vei fordeler og ulemper før du tar en beslutning. Hvis du går tom for tid, skal du lytte til instinktene dine og stole på at du vil gjøre det beste for situasjonen.

Når maur totemet kommer fram i livet ditt, er det også for å minne deg om ikke å lage et fjell ut av en maurtue. Lær deg å lese mellom linjene, men gjør det ikke til å være noe som det ikke er.

Betydningen av mauren oppfordrer deg til å håpe på det beste, men forberede seg på det verste. Arbeid med ære, lidenskap og tålmodighet, og du vil oppnå alt du tenker på!

Positive egenskaper til mauren som åndelig dyr

Du er en hardt arbeidende som liker at alt er i orden. Når det gjelder arbeid og andre oppgaver, er du industriell og utfører dine plikter med lojalitet og hengivenhet.

Det er i din natur å gjøre ditt beste for å gjøre ditt miljø bedre og vakrere. Når folk blir bedt om å beskrive deg, vil de si at du er en kreativ arkitekt av drømmer som vet hvordan gjøre dem til virkelighet.

Akkurat som ditt åndelige dyr er du veldig utholdende og optimistisk. Du gir ikke lett opp når det er hindringer underveis.

Du er uselvisk fordi du er villig til å ofre til det gode for alle. Du ser alltid til dine kjære og gjør ditt beste for å gi et trygt, sikkert og stabilt miljø for dem.

Du er utholdende og tålmodig i alt du gjør, og du er lykkeligst når et prosjekt er en kollektiv innsats, eller gjort med hele samfunnet. Du setter utrolige mål og oppnår dem alle på grunn av din besluttsomhet og sterke arbeidsetikk.

Negative egenskaper av mauren som åndelig dyr

Hvis du deler en affinitet med mauren som åndelig dyr, bruker du ikke for mye tid på å tenke på ting i livet ditt, og heller ikke spørsmålet eller motstå når noe plager deg eller ikke er riktig for deg. Du vil ikke gjøre noe for å grunnstøte båten eller påvirke livets naturlige orden.

Kall på din åndelige maur når:

  • Du trenger å vurdere om du er klar til en oppgave.
  • Bli inspirert av maur symbolismen, og dens «kan gjøre» holdning. Selv om en oppgave er noe du aldri har gjort før, ikke vær så rask å si nei, for det er alltid en første gang for alt!
  • Du er på jakt etter veien til minst motstand.
  • Det er greit å ta den enkleste ruten hvis den vil hjelpe deg med å nå dine mål raskere enn senere. Men husk at det er visse ting i livet som ikke kan oppnås gjennom snarveier.
  • Du trenger å være omgitt av folk som vil støtte deg.

Gi slipp på giftige mennesker i livet ditt. Ha alltid ditt støttenettverk med deg fordi det vil bidra til å holde deg jordet.

Mine siste tanker om den åndelige mauren og dens symbolikk

Maur som symbol arbeider med sine energier i livet ditt ved å lære deg hvordan du skal frigjøre ditt ego og justere deg med dyd av ydmykhet og likestilling. Hver av oss i denne verden har en rolle å spille, og du bør gjøre din med utholdenhet, flid og tålmodighet!Bikkja som ville hilse til eieren sin..,,

Kjæledyr i åndeverden Posted on Thu, January 10, 2019 10:28:12

Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Fra tid til annen kommer det dyr igjennom på besøk. Noen er sterke og flotte sjeler, som virkelig kan å løfte energien opp. Har opp igjennom tidene hatt noen virkelig flotte dyresjeler på besøk når jeg har gjort offentlige medium demonstrasjoner.

Jeg driver som dere vet med tegning av åndeverden, og på noen av mine mediumdemonstrasjoner har det kommet dyr på besøk gjennom til sine. Og noen har av og til latt seg tegne. Men her en dag skjedde det noe helt annet forunderlig.

Jeg var og holdt en av mine mange mediumdemonstrasjoner, men denne kvelden hadde virkelig teamet mitt som jeg jobber med på den andre siden valgt å gjøre sin egen dans. Og her er historien om som skjedde.

Jeg hadde kanalisert og tegnet 2-3 avdøde og var godt igang med mediumdemonstrasjonen min, da en hund plutselig kom sterkt inn å ville være med. Jeg avskriver som regel ingen. Lar de som skal komme, komme igjennom på besøk, og forsøker å beskrive de etter beste evne, selv om at jeg noen ganger føler jeg må gå ut av komfort sonen min på fordi jeg ikke aner hva som kommer, hva de i teamet nå har lagt opp til, men jeg vet og stoler på at det som kommer må jeg bare stole på, selv om det plutselig kommer en ny vri fra deres side.

Så jeg beskriver denne brune hundens utseende, og sier samtidig høyt at jeg ikke vil prøve meg på å tegne den. Jeg beskriver lynnet eller sinnelaget til hunden, hva den elsket å leke med, og jeg får sågar inn at navnet på hunden slutter på bokstaven «a», og at det er et tostavelses navn. Jeg spør etter hvem i salen som kjente en sånn hund, samt at jeg forteller at eier til hunden ikke sitter i salen, men at den personen som hunden vil til, kjenner eieren, og har passet bikkja og gått turer med den når den levde.

Jeg har med flere i salen som nikker gjenkjennende at de har kjent og passet en sånn apporterende glad hund. Jeg blir derfor litt stuss, for mer informasjon fra hunden får jeg ikke, og det var absolutt ikke sånn som jeg vanligvis pleier å få, ingen dialog, bare teamet som vil ha meg igang med å tegne portrett.

Jeg går igang med å tegne, og forteller informasjonen jeg får av teamet om mannen jeg tegner. Jeg forteller om livet hans i ulike aldre, men samtidig opplevdr jeg at det er noe veldig annerledes her med både energi og healing. Vanligvis fosser det masse healing energi ut av bildene jeg lager. Men det her var det jeg vil kalle for «flatt» for energi. Ikke noe kommer ut. Det er liksom helt «tomt» eller «dødt» for energi. Tenk deg nærmest et flatt batteri… Og jeg stusser igjen på hva det er som foregår, for det pleier ikke være slik på mine medium demonstrasjoner. Så jeg ser nøye utover salen, og forteller at det pleier vanligvis ikke være slik som jeg opplever det på scenen nå, men jeg ber de likevel ta en god titt på tegningen og si fra hvis de kan gjenkjenne personen ifra tegningen.

De fire foregående som har sagt ja til en brun hund som de har passet sitter nå og rister fysisk på hodet og sier nei… De gjenkjenner ikke personen på tegningen. Den 5.personen derimot, sitter med store forskrekkende øyne og åpen munn, men klarer ikke helt å si noen ting. Så jeg må peke og spørre forsiktig, «enn du da, kan du skjønne hvem personen på tegningen er?» Hun virker litt satt ut, litt bleik, og det tar litt tid før det kommer en lyd fra den halvåpne munnen. Virker som hun ikke tror helt det hun ser. «Ja, det er eieren til hunden!» «Alt du har sagt om han på tegningen stemmer!» Og jeg snur meg mot tegningen da hun fortsetter å si: «Bare at han lever!» I samme øyeblikk hopper guiden hennes fram fra bak lerretet der jeg står og tegner. En guide som flirer klovnete og syns dette er rasende festlig. Ekte klovnehumor. En guide som elsker å overraske og tulle, tydeligvis. Og så fosser informasjonen fra denne lekne guiden.

Vi måtte da skjønne at for å plassere hunden riktig måtte vi tegne eier selv om eier lever. Hunden var oppriktig bekymret for sin eier, som har en del problemer, og hun i salen er den av menneskene som kjenner personen best, og som virkelig har stått på for å hjelpe vedkommende i vanskelige situasjoner, og som eier stoler fullt og fast på. Videre sa guiden hennes at det var viktig at hun fortsatte dette arbeidet med å støtte den tidligere hunde eieren. Hun måtte ikke gi opp det å hjelpe og støtte andre. Dette var viktige bekreftelser for damen å få, at arbeidet hennes betydde noe og var viktig. Og det var også viktig oppmerksomhet for hunden å gi og å få. Den hadde vært, og er fortsatt fra åndeverden, svært glad i sin eier, og ønsket å bistå å hjelpe.

Jeg må jo bare ta av meg hatten for enn sånn opplevelse. Det var en mektig imponerende. Samt humoristisk, salen så jo på meg at jeg ble like overrasket som hun i salen, og de lo hjertelig av at åndeverden kunne finne på noe så artig som selv ikke jeg som medium kunne vite om på forhånd.

Det ble fortsettelsen på en veldig bra kveld. Og svært så tankevekkende både for meg selv og de i salen. Noe sånt hadde jo aldri skjedd meg før. At dyret fikk tegnet sin eier som lever, for å være sikker på å nå frem til rett mann, selv om eier ikke var tilstede i salen! Hvilket bevis og ny måte å komme igjennom på! Og for en kreativ artig klovne-guide som sto i kulissene og jobbet oss framover med dette. Verden er full av positive overraskelser. Særlig hvis man tillater noe nytt å komme inn. Jeg lærte forskjellen energetisk, og det var en viktig veiledning for meg å ta og føle på, at når det ikke er guide eller avdød i tegning, men derimot noen som lever, så blir energien «flatt» og nærmest lik null hva healing gjelder. Interessant opplevelse dette her. Nå har dyrene vist flere måter å nå igjennom på via mine kanslser.

Jeg slutter nok aldri å la meg forundre over åndeverden. Og jeg lærer stadig noe nytt av dem, fordi jeg tillater det. Og fordi jeg syns det er interessant å stadig skru mediumskapet mitt til nye høyder. Ha en vakker dag der du er. Gi aldri opp. Klem.

Med vennlig hilsen ©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.comNext »