Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Vi kan ikke konkurrere på lyset

Uncategorised Posted on Sat, October 02, 2021 15:41

Man kan ikke konkurrere på lyset.

Noen menneskers negative menneskelige oppførsel her nede med sjalusi og hat og grådig misunnelse og bedømming kan skade omdømme her nede og lage karmiske knuter som er vanskelig å få opp igjen senere liv. Det vil medføre stagnasjon i utviklingen for mange sjeler.

Noen her nede har tatt på seg en grådig rolle og sta vilje og behandler ikke nødvendigvis andre med respekt. De er her for å spre det negative. De bare vil ikke være i lyset. Derfor søker de å lukke døra til lyset for andre mennesker som er her nede på jorden.

Dette vil få alvorlige konsekvenser når de nå en dag dør og kommer på den andre siden.

Det er ikke sånn at man ikke blir registrert for sine handlinger og misgjerninger her på jorden. 

Man får ikke Glemme forbundet for lyset der oppe. Å konkurrere på lyset her nede vil medføre konsekvenser for sjelens vekst der oppe. Man vil ikke akkurat bli hedret med ære og blomster når man kommer «hjem» på den andre siden. Man får se mulighetene man hadde her nede. Kan hende sjelen skamfullt må bære omdømmet av valget av dårlige handlinger mot andre gjort her nede, samtidig må man være hjelper selv for disse folk, og andre som ikke følte seg elsket her nede, så man får store oppgaver å hanskes med i etterlivet, og må nok ganske tydelig gå inn i rollen for neste liv, sammen med rollebesetningen man skrev karmiske kontrakter med, hvor man kanskje må oppleve miserabelt å miste alle nære tidlig i livet nok en gang, for å lære seg å elske sin neste bedre framfor å la grådigheten overta. 

Det lønner seg aldri å stå i lyset for å forhindre andre sin fremgang og vekst. Vær ærlig. Ikke tap. Gå ikke i åndelig kamp her nede. Ei heller tramp på med andre. Ikke drukne noen med negativitet. Det går ikke an å konkurrere på lyset, hvis man gjør det her nede på jorden vil det gi konsekvenser i etterlivet og i dine andre karmiske liv.

Vi skal alle dø en gang, og vet du hva, man kan faktisk ikke konkurrere på døden heller. Hva er poenget med å være grådig å ville «begrense» åndeligheten til så mange ved å hetse dem å frata dem lyset og gleden? Hvorfor er noen slik at de på død og liv skal knuse andre med dritt prat verbalt? 

Vi kan ikke konkurrere på lyset. Men vi kan lære oss å utvise høflighet og respekt for andre mens vi er her nede. Vi kan også utvise nestekjærlighet og tilgi at vi lot andre begrense vår egen åndelige optimisme og lys og glede her nede. 

Tusen Takk for at du tok deg tid til denne livsvisdom filosofi fra guidene mine. 

Gå videre i fred. Og husk: ingen kan konkurrere på lyset. Det simpelthen går ikke. Det er feil når du kommet «hjem». Du vil først da forstå de begrensningene du valgte å sette opp for deg selv videre på veien. Du lærer nok til slutt hvordan du ikke skal bygge karma knuter. Det bare tar litt tid, og du må gis innsikter først.🙌💖


Velg med omhu. Ha fred i sjelen. Gå med kjærlighet i hjertet. 

Klem og fredstid❤️💟😇

Fra Adele Leyha

Medium & Healer Åndelige mediumkvelder i Drammen

Uncategorised Posted on Mon, August 30, 2021 09:07

Foreningen Mediumskap i Drammen har åndelige kvelder annenhver torsdag. Gå inn på hjemmesiden deres for å se mer info❤️Misforståelser Om Åndebesøk

Uncategorised Posted on Mon, August 02, 2021 10:00

Tenk deg om du var nyankommet i åndeverden. Du treffer mange av dine som du ikke har sett på lenge, og du har nok å bedrive tiden med å tapte ting å gjenoppta i etterlivet.

Samtidig er det noen på det jordiske planet som holder på å bli gal av lengsel og som er helt sprø etter deg. De klarer bare ikke slippe deg for alt i verden. Du har gitt dem din siste styrke mens du var her på jorden. Du føler deg fri til å gå videre å nå gjøre nye og mer energi givende ånde-ting i ånde-livet ditt sammen med andre hyggelige ånder du ikke har sett på lenge. Men så er der denne ene jordiske levende som holder på å drukne av sorg og lengsel etter bare å få høre nærmere fra deg. Selvsagt er du begeistret. Men samtidig glad og vill av ekstase for alt det mylderet av sjele venner som du har gjenopptatt kontakten med i etterlivet. Plutselig har du lyst å dele denne begeistringen. Der er jo tross alt noen flere i etterlivet enn deg, og noen flere sjeler har ventet og lengtet veldig på å kunne gi et lite livstegn fra seg i åndeverden. De har prøvd i årevis å nå sine slektninger i det jordiske livet for å formidle at de ikke har glemt dem. 

Ville du ikke da som nykommer unne disse muligheten til det samme som deg når du først også har anledning? Tale via et medium til de levende. Dele denne opplevelsen med flere? Dette skulle på ingen måte hemme deg eller gi deg skyldfølelse av å være sammen med dine åndevenner. Tvert imot ønsker du å uttrykke at du har det bra, og hvorfor ikke gjøre dette nettopp med felles kjente ånder av den levende i jordiske planet?

For å signalisere hvem som fortsatt er glad i denne personen etter det materielle jordiske livet?! For du er jo ikke den eneste…

Og ville du som ånd gått alene i lengsel i åndeverden fordi vedkommende som lever videre i på jorden føler seg ensom og svak og mer levende enn død og knust av sorg? Ville du ikke da lurt på hvor lenge denne skal holde på med dette mørke triste? Ville du ikke tatt med deg mange i åndeverden for at den levende skal fokusere litt annerledes? De andre åndene kan også være med for å støtte og oppmuntre. 

Ville du ikke bli trøtt og lei deg hvis du som ånd skulle bli manet til å bare være sammen med den triste og sorgtunge levende? 

Når du tenker på at du nå er fri fra kroppen til å være sammen med de i åndeverden som har gjennomgått dette før deg og som forstår deg sterkt på din side i dine følelser og på dine vegne. Ville du da gått til møte med den levende alene? Neppe! Du ville tatt med flere gjenkjennbare ånder for å muntre opp den levende.

Hvorfor er dette så vanskelig å forstå for de gjenlevende? Hvorfor vil de bare prate med denne ene ånden som de holder fast ved? Fakta er at de egentlig ikke er klare for å motta andre besøk ifra åndeverden. Og vet du; muligheten er større for at åndeverden ikke er rede eller klar til å gå i møte med den gjenlevende heller. De prioriterer de gjenlevende som åpner opp, og som er åpne for at de kan være mange venner på den andre dimensjons-siden. Så kjenn på det, men hvor klar er du egentlig? Skyld ikke på et medium hvis du selv ikke er klar for å motta flere av dine i åndeverden. Dette kan ikke være et medium sin feil, og jeg håper derved at vi har ryddet unna en misforståelse om åndeverden. Og så har vi spart tiden til deg som begrenser deg selv ved å «låse» deg til bare en ånd, for du må vente med å motta åndebesøk. Tenk, Slik fungerer universets åndelige lover.

Takk for at vi fikk opplyst deg om dette. Spar tiden, bekymringen, og pengene dine. Forvent deg ikke at åndeverden skal komme å besøke deg når du er «lukket», ånder liker å være flere ilag og prioriterer å besøke de som er mottakelig og åpen for besøk av mange. 

Adele Leyha

Medium&Healer&Synsk KunstnerNoen ord om utviklingssirkler og et bok prosjekt… Fra “ME & MY GUIDE”

Spirituell blogg Posted on Tue, June 22, 2021 17:50

I går var det 21.juni 2021, det vil si på dagen hundre år siden en kanalisert bok ble utgitt/publisert av et fransk medium som kanaliserte innholdet fra min beste sjelevenn i åndeverden. Boka ble første gang utgitt i 21.juni 1921, og handlet kort og godt bare om riktig åndekommunikasjon.

Igår var det sommersolverv, og den lyseste dagen i året, og jeg hadde tidligere i vinter satt meg et mål om å oversette denne boken til norsk for aller første gang i historien, og kanskje til og med utgi den på samme dato, men så ble det ikke. Og det føltes idag litt rart å ikke ha benevnt det mitt arbeide igår. Så da måtte det bli noen ord om det idag.

Jeg oversatte den hundre år gamle boka til norsk for et halvår siden, men jeg har fortsatt ikke publisert den. Jeg tror ikke det spiller noen rolle lenger, om jeg skal utgi den, jeg tror ikke det er så viktig lenger, jeg tror det mest riktige var at jeg personlig skulle lese den, og at jeg evt skulle bruke innholdet på mine halvårige medium kurs og utviklingssirkler som jeg leder og underviser i på vegne av åndeverden. Så får tiden vise om det er rett. Jeg har en følelse av at mine venner i åndeverden egentlig bare venter meget tålmodig, som sedvanlig, siden jeg har den frie viljen til å gjøre hva jeg vil.

Men jeg fikk faktisk et besøk i fra åndeverden dagen før, på kvelden den 20. juni 2021, hvorpå beskjeden slik den ble fortalt gjennom et nederlandsk medium på internettets live-sending lød slik;

“Du har tenkt lenge på å gjøre om og endre opplegget på kurset eller skolen din, du må gå for å gjøre denne endringen, som du også føler er riktig, følg intuisjonen din, du er trygg, selv om to-tre andre har ment noe helt annet. Følg din egen magefølelse og lytt til intuisjon, det er riktig. Dette er riktig.”

Tenk jeg fikk en beskjed fra et fremmed medium et annet sted på jorda, det er interessant.

Jeg har som mål at de som skal gå i utviklingssirkel og lære hos meg; er de som har evner til ÅNDELIG STØTTE og menneskelig FELLESSKAP og SAMHOLD med ALLE sirkelens medlemmer. De som vil gå i sirkel hos meg, må forstå og evne å inkludere ALLE, også meg som sirkel leder.

En svært sjelden gang kan det være at enkelt medlemmer får seg «favoritt-venne-klikker” og starter “øvingssirkel i sirkelen”-leken, og da er denne person i gang med å ødelegge sirkelens helhets energi og åndelige arbeider som vi andre forsøker å bygge i fellesskap. Hvis ikke alle lenger skal samles i sirkel, men noen få personer tar initiativ til å samle «sine» utvalgte «venne»-personer i sirkelen og holder resten av øvrig sirkel medlemmer utenfor, inkludert leder, ja så blir åndeverden veldig oppmerksom på dette, de blir kjempe-skuffet og lei seg, og øvrig sirkel gruppa mister progresjonen.

Det er åndenes måte å si fra om at noe er feil og galt, noen forsyner seg av gruppe energien og forstyrrer energi balansen i sirkel. Og da må det ryddes opp i både menneske- og ånde-rekker, og disse personer som ikke evner å være i balanse og bygge energi med ALLE i sirkelen lenger, må taes ut av hensyn til det energetiske. De er i full gang med å ødelegge hoved sirkelen, og de ødelegger for alle sirkelens medlemmer.

Av og til tar super ego over for et sirkel medlem, og denne vil forsøke å snylte energi på det åndelige sirkel teamets oppbygde energi arbeide, og vedkommende passer da overhodet ikke til å være med i en utviklingssirkel lenger. Folk som ikke bygger ALLE i sirkelen gode, men som føler de må ha extra energi øving med «utvalgte sirkel venner» på bekostning av alle i sirkelen, og som så bruker opp energien i sirkelen kun på seg selv og sitt ego, har verken respekt for mennesker eller åndelig arbeide, og de har totalt fravær av disiplin til å gjøre gode åndelige energi arbeider. Slike bør man kort og godt si morna til fra sirkelen, for disse vil ødelegge ALT energi arbeidet som er bygd opp i sirkel over tid. Ingen vits i å slite deg ut åndelig som sirkel leder. For det er det som skjer; som sirkel leder kan du fort bli åndelig utmattet og totalt utslitt hvis du har med feil folk i sirkel. Det har dessverre hendt meg, og det har hendt flere andre sirkel ledere andre steder i landet før, og derfor ønsker jeg å snakke ut om det. Dette er de dyrekjøpte dårlige erfaringer ifra et uegnet sirkel medlem, og hvordan et menneske kan ødelegge for mange når denne får utfolde seg fritt i gal retning.

Som sirkel ledere blir man lett ensom og man må derfor søke og tørre å snakke om erfaringer.
Lære av hverandre. Det er krevende og hardt energi arbeide å være sirkel leder. Det er mye lettere å bare møte opp å være deltager i sirkel og kun ha seg selv å sitt å tenke på.

Kort fortalt om meg har jeg over tjue års erfaring med å være i utviklingssirkler. Jeg er en veldig inkluderende åpen og positiv og humørfylt person som alltid har stilt meg til disposisjon for åndeverden. Jeg holder mine åpne kurs og lukkede utviklingssirkler, samt at jeg har vært veldig til å inkludere alle som ønsker å utvikle seg i mitt åndelige virke og private sfære. I sirkel blir man svært godt kjent med hverandre og jeg ser på alle sirkel medlemmer som mine NÆRE gode venner, for jeg ofrer så mye av min tid for dem, og vi får vite så mye om hverandre av åndeverden.

Og jeg har bestandig vært snill og stadig introdusert nye folk til min utviklingssirkel ettersom det har vært åpninger for det. Jeg har vært opptatt av at i mine sirkler skal det ikke være noe misunnelse og sjalusi, ingen må bli høy på pæra, og alle skal føle og må være inkludert, og at vi sammen må gjøre hverandre gode. Åndeverden vil ha samhold og fellesskap, ikke utfrysing og styring bak noens rygg. Og for den som er sirkel leder og opplever at et medlem i en utviklingssirkelen ikke har respekt for det energi arbeidet som faktisk bygges ilag med åndeverden, kan det være ganske frustrende, det er faktisk et ganske betydelige stort energi-arbeide å være sirkel leder skal jeg si dere.

Når en sirkel ledes på rett måte, bruker en sirkel leder veldig mye av sin egen energi, som sirkel leder gir man så utrolig mye av seg selv til veldig veldig mange samtidig, mye mer enn det å bare møte opp som deltager og kun ha seg selv å tenke på, man setter opp energien og jobber i to dimensjoner samtidig med veldig veldig mange sjeler og andre sine hjelper team for at gruppen og kvelden skal bli bra.

Skulle jeg som sirkel leder for en utviklingssirkel oppleve å være så uheldig å bli sabotert av 1 av sirkel deltagerne, så må jeg søke å rydde opp i rekkene så det blir ro og orden og progresjon igjen for hele sirkel gruppen. Hvis det blir stagnasjon slutter jo alle gruppas medlemmer, og da vil alt det åndelige arbeid bli lagt på is. Og akkurat det med motstand kan være svært så krevende. Spesielt hvis 1 medlem gjentagende ganger saboterer sirkel energien og ikke vil, og ikke evner å forstå hva h*n gjør galt, og resultatene i gruppen blir en svertekampanje hvor resultatene uteblir for hele sirkel gruppen, bare fordi 1 person forstyrrer energi balansen. Går det ikke an å gjenopprette harmoni energien etter mange forsøk, kan det hende at det ender med at jeg som sirkel leder må gå til det skrittet og ta vedkommende ut som mangler den åndelige disiplin og respekt.

Et sirkel medlem som ikke klarer å innrette seg etter sirkel leder, (og husk nå på at ikke alle er ment til å utvikle seg til å bli medium), må korrigeres, for at utviklingen for alle de øvrige sirkel medlemmer ikke skal stoppe opp. En person som forstyrrer vil gi lite arbeidsro i rekkene og det blir gal energi balanse og disharmoni med de åndelige hjelper-teamene som skal samarbeide. For at ikke alt skal bli skjevt, og for at utviklingen skal komme alle øvrige deltagerne i sirkelen til gode, med progresjon, må man som sirkel leder en gang i blant ta affære og rydde opp energetisk. Særlig hvis 1 bestemt person blokkerer for sirkelens framgang. Vedkommende selv kan være aldeles uvitende om at h*n hindrer gruppas framgang. Å være sirkel leder som må rydde er ingen drømmejobb, tvert i mot. Man vil jo gjerne at alle skal komme overens med hverandre. Men sånn er ikke virkeligheten alltid. Energetisk kan et menneske forstyrre sirkelen grådig. Spesielt hvis denne ikke er dedikert åndelighet på rett måte. Folk i sirkel må ha respekt, høy moral, god etikk, bra disiplin og samarbeid. Ikke alle evner å være godt utrustet med alt dette. Sirkel medlemmer som ekskluderer, lyver og er unnvikende, eller er generelt høye på seg selv blir feil å ha med i en sirkel.

Da må sirkel leder trå til og ta en prat med den det gjelder. Hjelper ikke dette må vedkommende tas ut av sirkel og settes på pause. Det er aldri populært å ta ut noen fra en sirkel. Det er ubehagelig for de fleste tar det svært personlig og blir fryktelig sure, og det kan etterhvert være ganske så ensomt og krevende for ikke snakke om energi tappende å være lærer for åndelige utviklingssirkler. Det hender av og til at medlemmene bare har super-ego og fullstendig mangler innsikt i energi balanse og ikke skjønner helheten av sirkelens arbeider, og de forstår ikke hvor / når det skjærer seg energetisk, at det blir uro, og ikke forstår de bæret av betydningen av sirkelens samhold og åndelig fellesskap heller. De er der som single individer og ser kun seg selv og sitt eget solo arbeide, som de gjerne vil dyrke videre med utvalgte medlemmer i sirkelen bak ryggen på øvrige sirkel medlemmer. De velger seg ut “sine” venne-medlemmer av sirkelen for å øke sin egen åndelighet med egen privat “øvings-klikk” i sirkelen utenom dedikert timeplan, og plutselig er det STORE åndelige sirkel fellesskapet ødelagt. Det er en klassiker at en fersk medium-elev vil forsøke å manipulere energier ved å samle de deler av utviklings sirkelen som h*n liker for å øve seg utenfor sirkelen med «sine utvalgte spesielle «venner» fra sirkel», men da skal h*n ikke lenger sitte i utviklingssirkel, en sirkel skal og må aldri misbrukes til å sette opp en “utvalgt” mini-gruppe av den “store” sirkelen. Da misbruker medlemmet den energien som bygges opp til vanlige øvingskvelder på den “store sirkelen”. Enten må man ha øving ofte nok for ALLE medlemmene i sirkelen, og ellers ingen. Det her er snakk DISIPLIN på et veldig lavt nivå. Noen mangler fullstendig dette enkle grunnleggende. Disiplin og respekt er helt fraværende. De «spesielle utvalgte sirkel medlemmene» vil forsøke å øke sin «åndelige» styrke, og de gjør dette ved å forstyrre energi balansen i hoved sirkel og styrer unna sirkel leders energi oppbygning. Disse er det jeg kaller «høye på seg selv og sitt ego» og ser nå kun seg og sitt eget, super egoet har tatt over, de har mistet den åndelig dømmekraften og disiplin har de vel aldri hatt. De bare bruker av andre sin energi. Da trår åndeverden til å lager forstyrrelser for å «vekke» hovedsirkelens øvrige medlemmer. Det blir bråstans i progresjon. Full stagnasjon og alt går i stå. Hvem er vel best egnet til å se hva som foregår? Jo nettopp, en dedikert sirkel leder med omsorg fanger opp «energi bråket» som de intetanende høye på seg selv deltagerne virvler opp sammen med åndeverden, og vil også merke det i form av å bli energi ned tappet og utmattet. Det hjelper ikke hvor mye energi du bygger opp og legger inn til hoved øvings kvelden når den blir manipulert av de åndevenner som nå har et «åndelig forhold» på si, med de åndelige lærere som flyr frem og tilbake og ikke kommer igjennom. Frustrerende for mange ånder, med andre ord.

Som medlem i sirkel oppmuntrer åndeverden til å hente inn medium erfaring utenfor sirkel hos eksterne medium og bringe det inn og tilbake i sirkel, og dele det med sirkelens interne medlemmer. Det er fint om man går andre steder utenfor sirkel og henter inn sine medium erfaringer og bringer nye ting og ny åndelig kunnskap tilbake til sin utviklingssirkel, det være seg både medium kurs og åndelige readinger og annet. Men: Man skal ikke misbruke / bruke opp den “store” sirkel energien til å øve seg utenom i det som heter “utvalgte venner»/ les: «små klikker” av sirkelen. Da blir det bare tullball og stans i utvklingsarbeidet for samtlige når alle samles til hovedsirkel. Åndeverden forsøker således å fortelle noe slik som: «Her er noe galt med disiplinen og det åndelige fellesskap arbeidet. Alle er ikke inkludert i sirkel, man bare bruker opp av sirkelens energier, bygger det ikke opp med noe nytt lenger». Det fins også et annet navn for dette, energi vampyren som har landet…

Heldigvis forsvinner ofte de medlemmer som ikke passer til å bli medium og som blokkerer utviklingen og progresjonen for sirkel gruppen, de forsvinner som regel helt av seg selv. Og noen meget sjeldne og ytterst få ganger gjør de ikke det….

Det vil aldri være personlig ment å ta ut en som lager energi-forstyrrelser fra sirkelen, men som åndelig lærer kan man ikke være konflikt sky og må øve seg på å sette grenser og foten ned for dem som bare stjeler av energikilden til utviklingssirkelen og av energien til andre mennesker. Det er måter som åndeverden syns er forstyrrende og ikke vil at vi skal jobbe på. Vi som sirkel ledere må lære oss å ikke “please” alle folk vi møter på vår vei, og stemmer ikke energien for 1 sirkel medlem overens med noen andre i sirkelen, så må vi tørre å si nei, og ta opp med vedkommende som forstyrrer og ødelegger gruppe-harmoni-energien, sette foten ned selv om denne er aldri så hyggelig person og be vedkommende utvise mer åndelig disiplin og respekt, samt komme til forsoning med alle, fordi det handler om energi, og at man kan ikke tillate at noen er respektløse i væremåten overfor verken mennesker eller åndelige hjelper team.

Så for å unngå langvarige forstyrrelser og til slutt ødeleggelser av hele den opprinnelige dedikerte utviklingssirkel gruppe må man ta affære hvis man ser at et enkelt medlem i sirkelen ikke samarbeider og vet å innrette seg energetisk med alle i gruppen som HELHET.

Det handler om å være SAMLENDE trygg og bevisst på ALLE sirkelens ENERGIER. Og ikke minst betydningen av dette. Alle ønsker å være inkludert. Men det er nok at 1 energi tyv tar initiativ til å samle deler av gruppen for å øve seg utenfor sirkelen, så er dennes snylting fra resten av utviklingssirkelgruppe energien som er bygd opp for gruppen som helhet iferd med å slå sprekker. Dette kan fort gjøre sirkel leder ENERGETISK SLITEN og ENERGETISK UTMATTET når gruppe energien MISBRUKES fordi et sirkel medlem syns det er så kjekt å bruke av energien til hovedsirkelen. Det er skikkelig trist når sirkel medlemmer har blitt så høye på seg selv og at deres eget super EGO står i veien for dem selv og resten av sirkel gruppen, de kan plutselig påsta å hevde at de kan gjøre ALT som de VIL for nå er de plutselig blitt TALSPERSON for noe utvalgt og STORT noe i deres hode. De tør påstå at «deres utvalgte venner» må øve med dem når de føler at de må, og de er kun ute etter å dille og behage seg selv, og de enser ikke hva de egentlig holder på med, energi misbruk, og hvordan det går utover og ødelegger styrken i det åndelige arbeidet til alle de øvrige i deltagere i sirkel energien. Etter å ha vært overbærende sirkel leder lenge kan det kjennes skammelig og kjempe-trist ut når ikke hele gruppen kan øve SAMLET lenger, fordi 1 person SPLITTER gruppens samhold og bare er opptatt av å pleie seg og sitt eget SUPER EGO. Men ÅNDEVERDEN SER jo dette, og de forsøker å stanse det på sin rare måte. Og folk kan bli både syke og deprimerte, resultatene i sirkel uteblir, og det må derfor ryddes opp.

Jeg har opplevd å være så sabotert av en nær medarbeider at jeg fikk lyst å slutte med alt av mine egne åndelig arbeider fordi det ga meg absolutt ingen gleder lenger. H*n var meget forelsket i en annen sirkel deltager, og begynte å samle deler av gruppa for å få være masse sammen med den h*n hadde godt øye, kan jo hende vedkommende håpet på noe mer enn bare åndelig arbeide etterhvert. Men resultatene i hovedsirkel stupte.

Og jeg ble bare fryktelig trist, og jeg var så utrolig og åndelig lei meg i kjempe-lang tid, dvs i mange måneder. I realiteten var det åndeverden som var veldig opprørt og bedrøvet. Men jeg kjente det så sterkt inn at jeg til slutt trodde det var meg.

Det er skuffende og leit når 1 menneske nesten klarer å slukke lyset på sirkelens leder helt, men det kan faktisk skje, og jeg retter pekefinger og forteller dette for å advare andre åndelige sirkel ledere og medlemmer, for åndelige arbeider er ikke en spøk, det er ikke bare lys og kjærlighet. Det kan bli veldig mye drama om en tillater det å skje eller utfolde seg.

Mørket og noen grå forsøker å stanse lyset innimellom. Folk kan få på seg entiteter som gjør at de lager kjepper i hjula for den som jobber bevisst med lyset. Det er viktig å snakke høyt om dette så andre sirkler og sirkel ledere også kan lære av disse erfaringer. Og dersom ønskelig, kan jeg gjerne komme å gi råd til de sirkler som ønsker det, for alle sirkler gjennomgår sine prøvelser fra tid til annen, som skyldes uvitende fjols og enkelt individer. De aner ikke hva energetisk arbeide det faktisk dreier seg om, for de har kun seg selv som de tenker på, ingen andre, de er der for å underholdes, for å få energi, de bare snylter og tar, og gir overhodet ikke noe tilbake. Det er så viktig å ta tak i hendelser kjapt før det går for langt, selv om noen kan komme til å bli skuffet fordi de ikke får mer energi og lov til å holde på å ta for seg av andres energier lenger.

Denne våren tok jeg min viktige åndelige beslutning på svært lenge, skrive dette ned, del det med sirkel ledere andre steder i landet for erfaringsoverføring. Vi må slutte med “pleasing” av energi-tyver i åndelige Utviklingssirkler. Enough is enough. Jeg deler for å gjøre noe for å bryte de gamle mønstre. Det er læring i det her for alle, tenkte jeg, nå vil jeg gjerne dele, for jeg er jo inkluderende, vil hjelpe andre sirkel ledere rundt omkring så de kan forstå tegn og farevarsler når energi tyven plutselig sitter der og snylter av sirkelen din.

Det fins noen for alle der ute, og energi tyven skal ikke lenger være med i mine sirkler fordi jeg har lært, og er nøye, for som åndeverden sa «nei, denne personen må finne noen andre utenfor oss»! «Men først må h*n lære seg respekt for det en annen har bygd opp avåndelige arbeider. Dernest får h*n finne sine egne og skape seg sin egen arena». Årsaken var grei, åndelig kan ikke en person bare sette seg til sirkel leders dekkede bord, og surfe rundt og sole seg i glansen av sirkel leder, dernest motarbeide denne, og bedrive konspirasjons prat og ekskludering bak dennes rygg, for de åndelige vakter passer på, så i mitt arbeide går det så visst ikke lenger. De sier fra hvis og når noen motarbeider meg. Så må jeg si fra til de som motarbeider sirkelen da. Og det er ikke alltid like populært. Snylteveps vil sjeldent gi opp sine favoritt blomster som den suger energien fra, den vil ha ALT, alle ingredienser med deg, og alt den kan komme over utenom deg, og den vil således forsøke å samle utvalgte sirkel medlemmer bak ryggen på deg, men du må faktisk sette foten ned å sette grenser i det åndelige arbeidet, så du ikke blir utmattet og syk, og som sirkel leder er det din greie å ta åndelig ansvar for deg selv og gruppa som helhet. Åndeverden vil stadig banke på inntil du gjør dette og trekker grense for de som er åndelig frekke.

Jeg har vært litt for snill tidligere, forsøkt litt for hardt å samle og inkludere ALLE for et åndelig team samarbeid, men jeg har lært å bli mye mer nøye på hvem jeg skal ha med i sirkel, de må passe sammen energetisk i gruppa. Det er ikke alle som passer til å utvikle seg til å bli medium, selv om de har veldig lyst. Punktum.

Så på disse tjue årene har jeg satt meg selv fri fra et par sånne sirkel medlemmer av verste sort, som gjorde det til en sport å samle 1/3-del av utviklingssirkelen min og tappe meg ned og helt tom for energi til jeg ble åndelig utmattet. Jeg liker ikke falskhet bak min rygg, og jeg liker slettes ikke egoisme og manglende respekt for vårt åndelige TEAM-arbeide. Jeg misliker veldig sterkt eksludering og ubalanse energetisk i en utviklingssirkel. Som sirkel leder måtte jeg sette meg fri fra energi tyven som aldri ga energi til sirkelen, h*n bare stjal energi fra sirkelen. Så fikk h*n heller fra nå av begynne å gå i lære hos den som heter Karma.

Det må være disiplin, ærlighet og nestekjærlighet og respekt i et åndelig sirkel arbeide. Egoismen må legges bort! Det skal også sies at noen personer kan fungere i utviklingssirkel i lang tid, men så en dag trigges de plutselig til å tro at de KAN ALT og motsette seg deg som sirkel leder og lærer og si sårende ting bak din rygg og gjøre handlinger som rammer deg negativt energetisk. Med ett har super egoet deres tatt over og åndelig ydmykhet og åndelig respekt for andres arbeider fins ikke lenger. Kanskje var dette latent der fra begynnelsen av. Kanskje var du for åndelig opptatt til å se deres sanne jeg i starten, og kanskje kom deres sanne ansikt fram ettersom de ble varme i trøya og høye på seg selv. Men det kan også være kriser i et liv som gjør at de blir avhengig av bekreftelser og blir blinde for at de plutselig går igang med å gjøre energetiske ødeleggelser i sirkelen. Det kan også skje. Og noen ganger kan vi bli satt på prøve og testet for å gjennomskue at det ikke er et åndelig samarbeide lenger, men et enveis kjørt vennskap hvor snylte vepsen har gått på toget som blind passasjer. Pass opp for dette siste!

Åndelige arbeider er ikke en arena for interne konkurranser eller drama og misunnelse og sjalusi og energi valg-vinning, det skal og MÅ være RESPEKT for ALLE og HVERANDRE både, for alle sirkel medlemmer (også inkludert leder), og har man ikke innebygd denne, så skal man ikke få være i sirkelen. Det er skrevet mye om sirkler, men svært lite om det som kan gå galt. Det kommer ved veis ende, når sirkelen blir ødelagt, men da er for sent og har gått for langt. Man kan ikke lære folk grunnleggende folkeskikk om hvordan de skal omgås pent med hverandre, MEN man kan predike samarbeid til en blir blå, men det er skummelt når dette ikke går inn og hjem hos alle, og super-ego til noen fortsetter å stå i veien og blokkere for resten av gruppa fordi det plutselig er null respekt for en skuffet åndeverden som faktisk er det egentlige bakteppet og talerøret for sirkelens gruppe leder. Slike negative skadelige folk må tas av med en gang før de ødeleger hele det åndelige gruppearbeidet. Vi gjør aldri narr av sånne, men vi advarer på det sterkeste mot å ha de i sirkel, for de gjør at mange stanger hodet i veggen. Gang etter gang.

Til slutt vil jeg bemerke det er en lei sammenheng med energi tyver i sirkel og energi tyver på åndelig kvelder. Det fins noen få som forsøker å «stjele andre sine åndevenner» på besøk på åndelig arrangements kvelder, fordi de blir så opphengt i at alt dreier seg om bare dem selv. Det er de samme nyfrelste åndelige som stjeler energien ut av utviklingssirkelen. Det tok meg lang tid å innse disse ikke passer og ikke bør være i sirkel. Og jeg har stor tålmodighet og har studert fenomener tidvis lenge, med over tjue års erfaring så kommer man borti litt av hvert. Og når de «ny-oppvåknede åndelige» tror de plutselig kan og vet “ALT” etter bare en kort tid, i åndelig utviklings historie, og det fremkommer at de har «hull i bøtta», og ikke kan få nok av andres energier og beskjeder, som når de overtolker absolutt ALT de får inn av TEGN og VARSLER, og tror at absolutt ALT som foregår på en åndelig scene er informasjon til dem, så, vil jeg si at de ikke passer inn til å drive med dette. Etter å ha stilt meg selv mange hvorfor spørsmål, har jeg endelig skjønt hvorfor det tok meg så lang tid å lære at en “body snatcher» tar det «h*n» kommer over. De stjeler på alt og alle, og skriker: MEG-MEG-MEG!

Det er som å ha et puslespill og en brikke som er feil, den passer ikke, har feil fasong og farge, og en body snatcher vil klippe og male puslebrikken så den passer inn i deres hode, de har fått los på energi og tror hele verden er der for dem, og de kan ikke få nok energi, for de sitter fast i Offer rolle modellen.

Noen mennesker er nå så overivrige på å lokke til seg og lese tegn og varsler og overtolker alt og har en forklaring til alt som hender for alle. De ser ikke hele bildet, leser feil, tolker feil, og er kjempe slitsomme å være sammen med, de har helt glemt den MENNESKELIG ERFARING vi er kommet her for å gjøre, for hvorfor har vi ellers kommet liksom?! Nei, jeg ser alt for mye oppkonstruert fantasi og falske beskjeder ifra nyfrelste åndelige som tror de evner å kunne alt. Noen av dem har rett og slett altfor mye fantasi. Er ikke på kommunikasjon med den åndelige verden i det hele tatt. Men de TROR at de er det. I deres hode er de overbevist om at de har kontakt, men jeg ser at de ikke har kontakt. Heldigvis møter jeg ikke mange av disse, men de dukker opp en sjelden gang, fra tid til annen. Og du kan finne de plutselig i en utviklingssirkel. Men så hender det jo også at vi som ledere og lærere skal lære noe, som for eksempel å sette grenser, og si nei, ikke minst lære hvordan det ikke skal være, og som sirkel leder må man også her ta høyde for dette, og ta affære og rydde opp hvis forholdene blir slik.

Selv jeg med mange års erfaring, kan ikke alt, og så vet jeg også at man ikke blir utlært på å leve selve livet. Og godt er det. Og det fins en mager trøst når jeg ser de useriøse som ødelegger for resten av bransjen, da vet jeg at åndeverden tilslutt tar sine jern- grep for å jekke slike super egosister ned på sin unike måte, og mange av de blir stanset, ja jeg har sett det selv mange ganger. Men de er nok ikke bevisste om dette selv, og de vet heller ikke alltid om dette selv, disse energi snyltere som det her gjelder. Men la det være sagt, vi kan ikke ta ansvar for andre enn oss selv. La de lære og leve og utvikle og gjøre ting på sin måte. Bare sørg for å fjerne deg selv fra dem på en god måte, så du ikke ødelegger deg selv og hele ditt åndelige vesen og virke som ekte medium ved å være sammen med disse feil og falske folk som bare bruker opp andres energier.

Vel nå høres jeg kanskje streng ut, men åndelighet er krevende hardt arbeide, det er ingen lek, det er alvor, men det er også utrolig MYE varme og KJÆRLIGHET og TRØST og GLEDE for de som er riktig DEDIKERTE og seriøse med korrekt åndelig DISIPLIN og RESPEKT.

Så er det dette vi alle lærer av. Hvem er dediket et åndelige rent arbeide i ekte godhet og respekt og ekte ren kjærlighet, og hvem som er disse egoistiske snylte vepser av noen energi tyver som bare skal ha grådig og utnytter andres energi arbeide. Vel de gode lyse i åndeverden gråter fra tid til annen. Og de slemme grå i åndeverden flirer rett som det er. Fordi alt er ikke bare bare lys og kjærlighet i åndeverden, akkurat som de levende folka kommer i alle varianter av snille og slemme så gjør også åndeverden dette. Men de reneste gode blir som regel bare triste og lei seg. Men nå skriver jeg meg nok litt bort her, som i langt vekk ifra boken som jeg egentlig skulle skrive om. Men boken handler jo om det. Åndelig Kommunikasjon på riktig og feil måte. Så vi kommer tilbake til det. Boken.


21.juni 2021. Jeg har visst det hele veien, at jeg skulle skrive en bok på et eller annet tidspunkt. Bare ikke helt hva….bare ikke helt når. Hundre år etter, førte dette oss sammen, åndeverden, boken og jeg.

Måten boken fant veien til meg på, var meget spesiell, det skjedde over flere ti år, med små hint og vink. Ja det har vært en snodig og litt rar reise. Og det handler om trøst, håp og støtte. Det er vår viktigste fellesnevner, hos meg og min guide.

Her et bilde av innholdet i boka etter at jeg oversatte den til norsk uten korrektur:

I mitt arbeide har jeg tittet på min hjelpers siste inkarnerte liv.

Det var med fryd og frykt jeg så på gamle fotografier av han. Øynene er sjelens speil, og det føltes som han gransket meg nøye hver gang jeg kikket på disse over hundre år gamle fotografier. Før jeg fant fotografiene hadde jeg selv for mange år siden kanalisert en tegning av han. Så da jeg fant fotografiene av han, ble det veldig sterkt for meg.

Min venn i åndeverden er alltid positiv og velformulerende og høflig galant, men samtidig beskjeden, tilbakeholden og forsiktig. Han danner baktropp hos mine hjelpere, og han sender alltid de andre hjelperne fram først. Akkurat slik var han i det siste inkarnerte livet sitt også. Det er så typisk han, min sjelevenn.

Min hjelper i åndeverden behandler meg med med verdighet, indre ro og stor dyp gjensidig respekt og kjærlighet, vi er helt på bølgelengde sjelsmessig, og tanker og ord blir overflødig i det arbeidet som vi gjør med hele hjelperteamet vårt i lag. Samtidig vet jeg at han ikke liker at jeg skal overfokusere på han fordi de er et helt ånmde TEAM, så da lar jeg være å gjøre nettopp det. Han påminner om at de er flere, og det er som han sier; «konsentrer deg i stedet om andre og viktige saker, du skal ikke dyrke meg, og du skal ikke bekymre deg for meg, du skal gjøre livet ditt her nå».
Min venn vil være anonym. Sammen med de andre i hjelper gruppen. Og sånn er det bare.

Min sjelevenn er mindre snakkesalig, og det hender at jeg snakker mer og oftere med helt andre åndelige lærere enn han i den åndelig verden. Og han tillater at jeg samarbeider med andre, for han vet at jeg må utvikle meg selv som menneske og inkarnert ånd. Så han lar meg holde på med mitt, her nede, og bivåner det hele aktivt, og studerer meg flittig i alt det rare som vi mennesker finner på her nede. Så ler vi litt, spesielt når jeg studerer det som han drev på med eller fant på som inkarnert menneske en gang her, og så har vi det moro ilag.

Min spirituelle hjelper har i et av sine tidligere liv praktisert beskjeder med automatskrift. Jeg selv gikk først veldig ivrig inn i dette med automatskrift en tid, så en del felles interesser har vi da hatt. Men jeg mangler tålmodighet, og mistet interessen for dette med automatskrift etter bare noen få år. Jeg følte jeg skulle videre. Jeg ville så gjerne videre.

Jeg har funnet veien til mine åndelige oppgaver som perler på en snor.

Over flere år har jeg blitt gitt små hint og påfunn på veien til det åndelige arbeidet etter min sjele venns siste inkarnasjon, deriblant denne åndelig bok kanalisert ifra åndeverden. Som omhandler kommunikasjon på FEIL og RIKTIG måte. Og jeg følte meg umiddelbart beæret og kallet til å oversette boken til norsk, til et språk som de i landet mitt forstår og kan få glede av. Målet vårt er fortsatt å gi mennesker HÅP, TRØST og STØTTE i en vanskelig tid.

Jeg har strevd litt med tvil etter hvert som tiden gikk og vi kom langt uti oversettelse av boken om det var riktig å trykke den opp å utgi den i stor skala. Den traff meg så veldig på områder hvor det er vanskelig å være medium. En stund fortonet innholdet seg så lite oppmuntrende for meg, da det pekte på mange av de vanskeligheter som mennesker ofte lager eller gjør med hverandre. Jeg gjenkjente mye hindringer fra andre mennesker, spesielt det jeg opplevde og fortsatt kjenner på å ikke bli sett og hørt og forstått på riktig måte, som i det å finne at enkelte ikke sanser og forstår eller tror meg når jeg kanaliserer som åndelig lærer.

Og ettersom tiden gikk, og jeg hadde mine utfordringer, «modnet» jeg med innholdet i boken, leste det på nytt noen ganger, etter den første råe oversettelsen, og tenkte at dette kanskje kan utgis likevel i forbindelse med mine medium kurs for de uinnvidde. Det er mange fremstillinger fra den åndelige verden, og enhver må jo søke sin sannhet. Jeg sier altså ikke bastant at slik boken beskriver åndeverden er det. Heller at du skal tenke deg en tanke om at slik kan det faktisk være. Og bare du filosoferer litt over åndeverden har jeg oppnådd mitt mål. Da var det verdt det.

Derfor tenker jeg at vår bok må sees på som en fremstilling av datidens mediumskap fra en ånds perspektiv, for 100 år siden, selv om store deler av boken er høst like aktuell den dag i dag. Innholdet er kanalisert, og at enhver levende må søke å finne sin egen sannhet.

Jeg vil rette en stor tusen takk til alle mine fine sjelevenner i åndeverden; som tror på meg, og som hjelper meg, og som heier på meg og supporter meg i alle livets fasetter. Dere er en stor og aktiv gruppe, og sammen har vi funnet lyset for mange sjels individer.

Kjærlighet til alle mine hjelpere for den ærlige innsikt som dere hjertelig har gitt og delt med meg opp gjennom årene. La kjærligheten og lyset berike og seire i livene våre.

Kos dere i nuet og nyt øyeblikket. Takk for at du valgte å lese om meg og min spirituelle reise om bok oversettelsen til norsk for aller første gang i historien.

Hilsen fra det norsk mediumet,

Adele Leyha.

Til slutt et par gamle bilder av min sjelevenn og meg, og ikke visste jeg om disse fotografier før nå nylig, hvorpå de ledet meg til å finne dem fram og sette de ved siden av hverandre. Artig å se to sjeler i to tidsperioder, og akkurat nesten 100 år i tid mellom de to fotografier. Fikk meg til å smile her nå:-)

TIME DOESN`T MATTER FOR REAL SOULMATES!

Time doesn`t matter for real Soulmates!

En kanalisert hilsen fra min bestevenn og guide:

“Livet kan gi underfundige rare opplevelser. Kos deg i nuet, gjør mer av de ting som du liker; Våg å drømme og ha mål. Vær deg selv, vær snill og vær ærlig. Aldri lyv for en bestevenn, for det gjennomskuer den åndelige verden. Bli din egen bestevenn, og sørg for at du også er din egen lykkesmed idet du gjøre de triste glade. Der det fins trøst fins det også håp. Vær i din egen styrke, ha vilje og pågangsmot når du øser om deg med vår åndelige felles kunnskap og åndelige viten. Du er skapt av lys og kjærlighet.

Kjærlig hilsninger ditt åndelige guide team»

Adele.Hva vi gjør når noen bare går og dør?

Uncategorised Posted on Fri, March 26, 2021 08:16

Dette er en kanalisering fra guider.

Noen tilfeller er slik at mennesker bare går på verktøy som lukker igjen døra til livet. 

Som livet har for mange vanskelig oppgaver å bryne seg på, og tilforlatelig blir det synd på vedkommende menneske, som så gir opp, og som dør fordi utfordringene blir for vanskelig å møte i og med en kropp. 

Men hvordan går det etterpå, får man eller blir det lettere i møte når man kommer over i en annen verden, eller det vi så fint kaller den andre dimensjon? Blir man kvitt alle problemene fra sin scene, eller er de fortsatt der? 

Trist er det vel at det er uforløst problem. Det er kjipt å være der i åndeverden og se på muligheter man gikk helt glipp av her som menneske på moder jord. 

Dette er der flere ånder som har uttalt etter at de døde og dro av sted til åndeverden, i de dødes svare strev.

De har utropt 20 murringer over tapet og sorgen på de slektninger og venner som lever videre her på jord disk planer. Menneskene altså. Det er ikke lett å være særlig åndelig i den andre verden og se på mange av de kraotiske problemene uten å se sjansene og mulighetene, som man kanskje forspilte og ikke så, eller hadde muligheten til å nå, de de var inkarnerte mennesker her. 

Noen kaller det også forsøple et mulig mot. Id brikken med livet betyr å se etter sannsynligheter på å lette suksessfullt, til et annet utfall, man burde se på det å vinne ballen i mål her nede, som det så fint heter på fotballspråket. Om du skyter utenfor, om du taper, så kommer det alltid nye kamper, og man må se på mulighetene for å faktisk vinne å gå seirende ut av kampene. Men der er teamwork og lagspill. Man kan ikke klare spillet alene. Man er felles om å vinne målet. Man kan ikke alltid gå med nederlag, uten å ta opp dette sammen. Det er viktig å trene, bli gode sammen, og så man kan gå seirende. Hvorfor er dette så vanskelig? Hvorfor er det så at noen bare ser tapene og nederlagene og begynner å rote rundt i skuffen med døds tanker? Og det som er svart bare synker stadig dypere.

Som pårørende og venn må du da ta grep og varslet et støtteapparat og hjelpe program hvis du ser at en av dine sliter veldig mye med å la strikken gå for langt at det blir for mye svart og for mye håpløshet i mellom spillfasen hvor tapene kommer inn. Og som nærmeste venn bør du kanskje ta grep og bestille hastetime hos psykolog for å åpne opp til å få behandling til å se muligheter å slippe lyset fram igjen. Det er viktig å forstå at hjernen er satt sammen slik at det kan bli hulter til bulter, det kan skapes masse kaos, og det kan bli helt svart uten håp. 

Og det er da også viktig at man kan strekke ut en hjelpende hånd selv om det er han som responderer kanskje ikke svarer til det. Og da må man tiltre psykiatrisk krisehjelp.

Og ofte vet ikke dem som er rammet hvor alvorlig det er fått med dem. Og derfor er det viktig at noen griper inn så det ikke blir en skjebnesvanger slette som vil prege livet til de som er igjen. Det er ikke mas som gjør at man kanskje kommer inn i en skjev forestilling på den andre siden med å observere tap og nederlag, og tanken på hvordan man kunne håndtert livet annerledes. 

Jeg kan love deg at de sjelene som dette gjelder alt ønsket å komme tilbake å prøve å nå målet sitt på nytt, uten hinder og må avbryte reisen. De aller fleste ånder jeg har møtt angrer på den skjebnesvangre reisen av selvmord, og at de ikke ryddet opp i problemene mens de var her på jorden og hadde sjansen. 

For de som lever på jorden med mentale helseproblemer handler det om å ta imot hjelpen som tilbys og gå i veilednings terapi og lære seg å kontrollere tankene sine, når de prøver å manipulere mørket i deg til å dra eller søke flukt et annet sted utenfor vår jordiske verden. 

Ring mental helse hjelpe telefon 116 123 for å snakke med noen om livets utfordringer. Hvor var vi? Hvor er vi….hvor skal vi. 2021.

Uncategorised Posted on Sat, February 13, 2021 23:58

Det er viktig å tenke på alt hva som var bra og riktig med 2020. Positivitet, framfor passivitet. 

2020 brakte oss masse nytt om håp, refleksjoner, om drømmer, og ting vi ikke snakker med våre nærmeste om, men kanskje tar for gitt i hverdagen. 

2020 brakte oss nærmere, vi måtte lære oss å stå mer sammen samlet, i kollektiv energien, vise ansvar for hverandre, være mer nøye, utvise mer omsorg og kjærlighet fremfor hat, frustrasjon og sinne. Hvordan mestret vi disse innertiere? I sammen? I kollektiv feltets bevissthet? Greide vi å stå sammen samlet? Eller følte vi mer på ensomheten og at alt lå øde eller brakk og nede?

Regnet vi på andre medmenneskers sympati og medlidenhet med oss selv eller ga vi ubetinget tilbake eller følte vi oss skyldtynget? Hva førte regnskapet på det energetiske planet? Hvor mye lys og kjærlighet klarte vi å spre ut til våre medmennesker? Hvor mye frustrasjon eller sinne over håpløsheten ga vi fra oss ut? Tenk litt på dette en liten stund, når det skal gjøres et regnskap for 2020. 

Vi er glade for at vi er ferdig med 2020, sier vi, men hva lærte vi om oss selv og kollektiv feltets påvirkning av energier?

Ikke føl deg skyldbetynget. Men lær deg å sette pris på fjorårets oppturer og nedturer, og tenk i det kollektive menneskesinnet hva var lærdommen av dette som vi sammen var prisgitt å måtte lære oss å styrke oss samlet og virkelig lytte til.

Alt er ikke bare ondskap og frykt i verden. Det kan like så være mye kjærlighet. Eller fravær av kjærlighet og lys, om å stå sammen i solidaritet. Men hvor sterk er vi i troen når en krise inntreffer og rammer? 

Det er brutalt hvis man bare ser det fra det jordiske planet, og mangler eller ikke ser det intergalaktiske skjema om alle kriker og kroker i verden og det mangfold av mylder hver en sjel er ren og har en kontrakt med andre sjeler. 

Og av og til når noen sjeler går for langt, fins det eldre sjeler som tar til motmæle, som har mer visdom og større eksperiment, inngripen, fordi de forstår at nå er det nok for at det ikke skal bli fullstendig kaos der ute i kosmos med universitetet, må vi sende inn fred og hvitt flagg nå. 

For 2021 ber jeg dere sette mer pris på trivialiteter, se nøye på våre etablerte rutiner og mønstre. Vi måtte kollektivt fin omstille oss og tenke på en helt ny måte og nøye gjennom begrensede muligheter. Så hva har det lært oss?

Vi må tenke helt annerledes nå. Vi må supporte og støtte andre folke grupper på en helt ny måte. Sende de gode tanker fremfor negative tanker. Et folk kan bare forandre seg hvis man sender de snille og gode tanker. Prøv det. Send kjærlighet istedenfor å tenke at de dumme som ikke forstår. I starten kan de bli forvirret, men de trenger det. Positiviteten og skjønnheten, fremfor tankene om å gjøre de dårligere. Ese ese ese! Jeg sa ikke at det er lett, men vi skulle isllefall forsøke å prøve det, og se hvordan det går❤️For you…

Uncategorised Posted on Mon, November 09, 2020 10:30

God morgen mine venner, til den nye levende tiden i din hverdag.

Det betyr mye nå at du finner deg selv. Skal du ha gode opplevelser her må du skape de selv, finne gleden og skjønnhet ellers i din boble, se litt mer om deg selv Og ditt sinn.

Gå inn i deg, hva føler du, bli bedre kjent med deg, hent fram optimisten, selvfølgelig, uten mas og påvirkning utenfra. Hva er det du bør gjøre? Jo se om du kan gjøre noe som du liker, og gjør dette minst en halvtime hver dag.

Skap dine greier som du føler at gir deg energi, og vi anbefaler at du puster litt dypt inn og slipper alle stressede spenninger ut av kroppen.


Gå og skap frisk og fin energi, det er på tide å se litt nytt inn i tilværelsen din, og finne deg selv og skaper gleden i deg selv, for ikke  og å snakke om harmonien med å bare være. Vær deg selv, uten å bli dratt ned av mørke tankespinn energier om tilværelsen.

På tide å løfte blikket opp av andres traurige tanke energier, trekke deg litt tilbake, og skape mer av det vakre og lidenskapelige skaperarbeidet, vekke din indre kreativitet, opp av søvnens dvale.

Det er her og nå du lever. Vi har en unik verden. Du lever i et magisk øyeblikk.

Vær din egen lykkesmed. Ta avstand fra drama.


Kos deg med dine uendelige muligheter, se og tenk på alt som er fortsatt bra.

-Adele Leyha-

medium&healer

http://aandekommunikasjon.comWelcome to the wonderful worlds of Adele Leyha – spiritual teacher & medium – Lesson 1

Uncategorised Posted on Thu, October 22, 2020 23:49

Copyrigt ©️ Adele Leyha:

Idag vil jeg hedre alle dem som gikk foran og bar lyset og løftet visdommen og læren om livet frem i lyset. 

Dem som åpent snakket om hva skjer med dem som dør. De som dro «hjem» eller det vi kaller for «tilbake til åndeverden». De som tok en pause i å ha et «rollespill» som inkarnert sjel på jorden. De som fremmet spiritualismen på en sann og god måte uten å la menneske-egoet komme i veien. 

Helt trøstesløse sitter vi mennesker ofte og gråter når noen reiser «ifra oss her på jorden». Men reiser de egentlig så langt fra oss? Er de ikke like i nærheten, bare at vi senser de på en annen måte enn før, nå som de er i en annen energi kalt åndelig dimensjon, og det er uvant for oss at de hører til litt der nå. De bærer fortsatt sin lysenergi, om i en annen «form» enn den «fysiske kroppen» slik dere kjente den her på jorden.

Overgangen og måten enkelte mennesker dør på kan være både svært tøff og brutal for de mennesker som blir igjen her, og de kan kjenne seg knust i sitt hjerte med mye gråt for adskillelsen i tid, sted og rom. 

Når sjelen forlater sin inkarnerte kropp, så husk at kroppen kun er midlertidig som hjem, noe man velger å være i inkarnasjonen sin i livet. 

Flere er de ånder som observerer at sine etterlatte sitter fortvilet igjen med sorg, som kan gi ånden dårlig samvittighet og lite velvære, for det at å se deres håpefulle familie ikke klarer å gi «slipp» på smerte, skulle vel ånden gjerne ha sett ble snudd til noe mere bra. 

Som i at nære pårørende og relasjoner, begynner å feire livet og det at «vi» faktisk er; og lever her side om side med åndeverden.

Copyrigt ©️ Adele Leyha:

Hvorfor være trist i vissheten om at åndeverden er nettopp her, rett ved din side, så veldig nære. Tro og tenk på åndeverden. Vit at de er med. De er veldig mange der i åndeverden. Ikke synes synd «på noen i åndeverden», det trenger de ikke. Vit vissheten og kunnskapen om livet. Vit at de kan både juble og le her sammen med deg i opplevelsene og alle oppturer og nedturer i livet. 

Tenk på livet som en smaragd. Livet er Verdifullt. Ta godt vare på det. Og når det blir borte, vær gla for at du aldri ga opp, tenk på at håp ikke er ute. Ikke ødelegg tiden eller drømmen eller opplevelsen med å være «igjen» som inkarnert menneske. Selv om håpet brast, sykdommen overvant, slik at man som levende individ ikke kom over kneika, så vit at sjelen likevel lever videre side om side. Man slutter likevel aldri å være «levende», vi er like ved eller iallfall nært, side om side. Vit at vi er med, selv når håpet brister, når sykdommer er som verst, og vi må gi opp og slippe sjelen ut av en kropp som sier stopp, så vit at sjelen vil tilbake i en annen energiverden, en dimensjon av nærhet og mye større kjærlighet enn mennesket noen gang kan forestille seg i inkarnasjonens verden. Vit at åndeverden er med, de er her, og gir bare opp å studere livet, det er flott, dere må betrakte denne smaragd, og leve videre i visshet om at det aldri tar slutt; vi er sammen med dem. De tenker på dere hver dag, like så som dere tenker på dem. Dere behøver ikke tenke triste tanker og smerte, for de er levende igjen, og lever stadig like med. I Nærhet. Kjærlighet til alle som deler våres innsikt. Livet er en edelsten. Ta godt vare på det med kjærlighet til alle menneskene. Lev vel videre i lyset med denne innsikten. 

hilsen Adele Leyha

Spiritual teacher & Medium & Healer

Copyrigt ©️ Adele Leyha:Spørsmål og diskusjon om selvmord i den fysiske verden.

Uncategorised Posted on Sun, December 08, 2019 09:46

Det er for tiden mange på planeten jorden nå som ser på selvmord som en fluktmulighet.
Så mange andre mennesker på planeten jorden vurderer det dithen at de som har valgt å fjerne seg selv fra den fysiske dimensjonen her er dristige. De vurderer at det de har tillatt seg å gå gjennom er et fantastisk mål, og heller enn å se på individet i forferdelse og fortvilelse, så holder de moralen deres høyt og gir dem nesten anerkjennelse.

Vel, jeg kan forsikre deg om at den aktuelle fjerningen fra ditt fysiske vesen her fra planeten jorden før den utpekte levetiden din, er noe av det verste som enhver person kan tenke på. Hvorfor sier jeg så det?

Mennesker som begår selvmord gjør av en eller to grunner. Enten fordi de har fysiske smerter eller de har emosjonelle smerter og de vurderer at smertene de lider av er overdimensjonerte og derfor ønsker de en lett utvei. Men jeg vil at du skal tenke på påstanden et sekund, om den enkle veien ut. Hva er det eneste formålet ditt med den fysiske dimensjonen, det å besøke det jordiske planet? Formålet er så du kan erfare både de fysiske og de emosjonelle problemene og ha styrke og karakter til å overkomme dem.

Så disse menneskene som har tatt inn hva de oppfatter på det tidspunktet som den enkle veien ut, eller den utveien som er akseptabel for deres tenkemåte, vil vurdere at problemene vil opphøre med en gang de har fjernet sitt astrale fra den fysiske kroppen?
Vel, jeg er veldig lei meg, mine venner, men som jeg har sagt ved mange anledninger, deres perspektiv er full av fantasi. Ingenting kan være lenger i fra sannheten.

Hva som skjer når du har fått forkortet den tidsperioden som var avsatt til din bruk her på det jordiske planet. Nå hva skjer med deg som et individ? 

Det betyr som individ så har du ikke lyktes med å overkomme problemene som har hjulpet deg. Du har ikke lyktes i å avansere ditt vesen for å overkomme problemene dine, enten det som omgir deg er det fysiske eller det emosjonelle. Hvis det er det fysiske, fjerner det fysiske legemet tydeligvis midlertidig det umiddelbare problemet, men den guddommelige planen har et problem fordi du ikke har brukt tidsperioden som er tildelt ditt vesen, til fremgangen din. Nå som du har forkortet tiden din, fjernet deg selv fra de fysiske problemene, har du innrømmet at du ikke har styrke til å overvinne dem.

Nå vil den guddommelige planen og loven om årsak og virkning ikke tillate at denne ubalansen oppstår. Så det som skjer er at du blir returnert til jordplanet på kortere sikt, eller kortere tid enn det som normalt er fordelt mellom besøk, for at du igjen skal oppleve problemene du løp bort fra forrige gang. Men fordi du valgte å ta det du oppfatter var den dristige eller enkle veien ut, blir problemene fremhevet ved returbesøket ditt. Så du har ikke virkelig lykkes med løsningen på problemet ditt, har du? Du har hatt en kort ferie så å si, men problemene er der for å overvinnes. Problemene er der for deg å oppleve. Problemene er der for at du skal lykkes med å overkomme toppen på det.

Når du kommer tilbake, selv om problemene kan være forsterket litt, er den eneste forskjellen at du er plassert i en posisjon der du har hjelp hvis du søker det, fordi det ikke er noe, det er ingen lidelser på jordplanet som ikke kan overvinnes, som du ikke kan takle, som du ikke kan være en mester for.

Noen ganger i alle livene våre anser vi at livet er veldig grusomt, gjør vi ikke? Vi føler at det kanskje har blitt hardt gjort mot oss. Det som skjer når folk er i fortvilelse er at denne følelsen fremheves. Så hvis du noen gang er i nærvær av noen som trenger hjelp enten fysisk eller følelsesmessig, kan du være der for å støtte dem fordi det kan være at grunnen til at de lider er slik at du kan åpne hjertet og hjelpe dem. Og det er noe mange ikke innser, at til tider er lidelsen du tåler til fordel for de kjære som omgir deg fordi noen ganger gir den en indre kjærlighet som de tidligere har skjult, en indre omsorg, en indre vilje til å hjelpe ditt medmenneske og venn.

Så vær så snill å aldri tenk at noen som har begått selvmord er modig. Det er faktisk den mest feige oppgaven som alle kan gjøre for seg selv. Det sier at jeg ikke er i stand til å takle problemene som omgir meg. Hva sier det deg om lærdommen din? Hva sier det deg om kjærligheten du har til dine nærmeste og kjæreste? For hvis du ser på det, kan det være å lindre problemet du har i deg selv, men du har skapt mye nød for de som elsker og omgir deg. Se alltid til vennene dine, se til Den store ånd, be om hjelp, for det er ingenting, og jeg gjentar at det ikke er noe du lider og støter på jordplanet som du ikke er i stand til å takle.

Når alt kommer til alt er det grunnen til at jorden har blitt plassert og eksisterer, og hvis du ikke kunne takle den, ville du ikke bli satt i den posisjonen.

– AdeleEn kanalisert melding til deg som trenger det mest….

Kanalisering Posted on Fri, May 24, 2019 21:20

Skrevet av: Adele Leyha©️ Det her er en kanalisert melding kun til deg her inne som jeg vet gjennomgår en vanskelig fasett i livet for tiden… Dette er spesielt kanalisert til deg som føler at livet nå har vært stagnert og på stedet hvil lenge nok. Nå er tiden inne for å våkne opp å ta tilbake mer av deg selv igjen. Være den du egentlig innerst inne er: Naturens eget barn. 🌺

Til du vakre sjel som tviler på dere selv der ute!

En gang i mellom er det helt normalt å tvile på alt. Stoppe opp å spørre seg litt spørsmål. Som hvor er det nå mine drømmer fører meg? Kommer jeg videre? Eller sliter jeg med følelsen av å stå fast?

Innimellom trenger både du og jeg og alle andre en slags «time-out» for å finne ut av vi ikke står fast, men at vi utvikler oss videre. Og derfra kanskje raskt. Men det er ikke alltid vi henger med, at vi ser resultatene derifra.

Ofte ser vi med skyggelua og følelsen av å være blind. Vi vet ikke hvor vi skal. Vi vet ikke hva vi vil. Men en ting er iallfall sikkert, vi er iferd med å bli litt frustrert. Rutiner og mønster går i samme slags vane. Plutselig har det gått mange uker som ble til måneder. Og der går vi og føler at vi står «fast» i samme gamle mønsteret.

Det er tid for refleksjoner. Tid for å kaste tilbakeblikk å se på hva har skjedd. Tid for å gjenoppleve ting med ny energi. Tid for å se det magiske herlige. Hva var det nå jeg egentlig syntes om de symbolene. Hvor ble det av mine hint på veien. Hvor oppmerksom var jeg? Hvor mye ble jeg faktisk gitt? Takket jeg? Var jeg oppriktig og raus med meg selv?

Hvor flink var du med å gi til deg selv først istedenfor til sist? Følelsen da du sto og bare ga, og ga, til alle andre utenom deg selv. Hvor ble det egentlig av deg selv midt oppi alt sammen. Da hjelper det med en time-out fra alt, og det bør skje så fort at det ikke blir burn-out fra alt isteden. Det er viktig å ta vare på deg selv. Å gjøre dine egne ting som du liker. Som gjør at du vokser i energien din.

Raus. Vær raus med deg selv. Hvor raus har du vært med deg selv i det siste? Hva ga du til deg selv sist sommer? Hva var det mest optimale du ga bort til deg selv? Rakk du å skjemme deg selv bort littegrann?

Tenk tilbake på din Dypeste stund og alle dine tause samtaler, hva likte du best med deg selv ?

Var du raus nok å så det gode i deg selv? Eller så du bare tristheten i deg selv uten farger?

Hvilke blomstrer duftet og luktet du på og tenke «Ai hvor vakkert?»

Hvilke dyr fikk du god kontakt med, som du følte at dette ga deg en virkelig sterk og positiv opplevelse?

Hvilken solnedgang husker du best?

Hvilke sommernatt ga deg ekstra glade energier?

Hvilke venner lo du godt sammen med og tenkte at dette var et kjempe-hyggelig lag?

De beste tingene koster så lite, men tok du deg tid til å tenke over noe av det, eller lå du og sov bort mesteparten av tiden ifjor på grunn av dårlig helse?

Hvem besøkte deg isåfall? Og hvilke besøk satte du mest pris på??

Hvem hjalp deg mest når du var svakest og lå nede for telling og hadde mer enn nok med å bare klare å være tilstede i din kropp?

Hvordan klarte du selv å hjelpe deg selv opp igjen fra det dypet? Hva gjorde du selv for å komme deg igjennom den vanskeligste perioden?

Var var du noengang egen bestevenn for deg selv?

Det er på tide å gi deg selv et smil og vise mer tilstedeværende i ditt eget liv. Start med å smile mykt til deg selv i speilet ditt. Og si: «idag vil jeg gi meg selv litt mer energi og glede. Kom å bli med meg! Så setter vi igang med å dele min glede og øke min egen hverdagsharmoni.»

En rikdom på sanseinntrykk fra naturen kan hjelpe deg å leve mer i balanse og fred med harmoni, så begynn straks å kose deg med moder jord her igjen. Enten det er med en fargerik blomster bukett eller det å se det levende med trær og busker, eller grønne sletter. Se etter havet og se etter fjellene. Se dyrelivet som lever bekymringsløst side om side i naturen.

Begynn å legg merke til hvor levende naturen faktisk lever.

Så håper jeg du er villig til å stå opp igjen, ta tilbake deg selv i kraften, reise deg og virkelig ville, la energien i deg selv nyte hvert øyeblikk du har sjansen til å sanse inn noe som du liker. For derfra kan du hente inn energi til å gjøre ting som du liker. Men det starter med deg, og ikke alle de andre, som du følte kanskje ikke var så nær deg eller ville hjelpe deg på en slik måte du så gjerne trengte eller ville.

Så ikke tvil lenger min venn. Ikke tvil på deg selv i for lange perioder. Gleden og kraften din ligger her i deg selv her og nå. Hent deg selv fram igjen. Begynn å leve mer. Våg å være moder jords barn og barn av naturen. Begynn å oppdag naturen på nytt. Sett deg små enkle mål som du vet at du kan nå. Gi deg selv skryt og anerkjennelse på områder hvor du vet du har vært og fremdeles er flink. Nyt alle dine gode sider. Ta de frem. Se på de. Endelig! Anerkjenn deg selv.

Ved å tenke litt annerledes å være mer koblet på naturen og dennes guider, vil du sakte begynne å leve og ånde gradvis med ny positivitet igjen. Nyt stjernehimmel og måneskinn igjen. Kos deg mer igjen. Lev mer igjen. Gjør deg selv rik på dine egne positive sanse inntrykk. Både åndelig virtuelt og på ekte. Bruk luktesans smakssans og synssansene. Skriv ned daglig alt det positive som du omgir deg med. Det skal ta deg opp og frem igjen, bringe kraften og lykkefølelsen tilbake til deg.

hilsen AdeleNext »