Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Weekend kurs: Expand Your Mediumship, med Janette Marshall i 20.-22. september 2013

Synsk kunst Posted on Tue, August 06, 2013 18:33

Janette Marshall kan masse om energier, ulike typer energifrekvenser, og hvordan man kobler seg på og laster ned informasjon fra den usynlige verden. Hun er også en fremragende lærer på Arthur Findlay College, som er en internasjonal skole for mediumskap i England. Janette Marshall bruker mye farger og healing i sine synske tegninger. Hun kan tegne hjelpere i åndeverden samtidig som hun tegner inn farger og symboler og healing som åndeverden ønsker å formidle til mottageren. Janette Marshall er et meget dyktig medium som gjør demonstrasjoner i sal, og en eksellent lærer for de som ønsker å utvikle mediumskapet sitt.

Hjelperne rundt deg er stadig glade for å tilkjennegi sitt nærvær, også i bilder, og de vil naturlig nok benytte denne anledningen til å hjelpe til med at du videreutvikler deg åndelig. Hjelpernes hovedbuskap er at vi skal fokusere på gleden ved å gjøre noe sammen med dem, rett og slett stole på at de er der og hjelper oss. De vil gi oss inspirasjon for å tilkjennegi at de faktisk er med oss.

Lær å linke til hjelperes energier og koble det til tegning på en måte som kjennes riktig ut for deg. Lær deg å fornemme bedre nærværet av åndelig besøk. Hjelperne på den andre siden vil assistere og gi deg masse inspirasjon og glede for at du skal formidle deres energier. Vi gir personlig veiledning for å tilpasse din åndelige vekst og det nivået du befinner deg på akkurat nå. Har du gått kurs hos Janette Marshall tidligere, vil hun gi deg nye nøkler til åndelig utvikling i dette kurset, så du kan strekke mediumskapet ditt et hakk videre.

Janette Marshall er lærer på det berømte Arthur Findley College i England. Det har lykkes oss å få henne over til Norge for et 3 dagers mediumkurs.

Tid: 20. – 22. september 2013 (fredag, lørdag, søndag)

Sted: Drammen

Lærer: Janette Marshall (kurset går på engelsk med noe oversetting ved behov)

Påmelding:En kort oppsummering av 2011 så langt…

Arkiv Mediumskap i Drammen Posted on Sun, November 27, 2011 13:55

Mediumskap i Drammen hadde den første åndelige kvelden i august. Siden har mange funnet veien til oss på Gulskogen i Drammen. Foruten folk fra Drammen og Eiker-bygdene har vi også hatt besøkende fra: Sokna, Krødsherad, Vikersund, Hønefoss, Sylling, Røyken, Horten og Tønsberg. Vi har truffet mange hyggelige mennesker, og det har vært mange spennende besøk i fra åndeverden.

Når det gjelder besøk fra åndeverden og hvor tidlig de kan komme igjennom etter et dødsfall, så hadde vi et besøk fra dyrenes verden, hvor det var en familiehund som gikk over til den andre siden dagen før, og besøkte eierne på vår åndelige kveld dagen etter. Altså bare 1 dag etter døden, og dette hjalp familien veldig i sorgen. Mange dyr er fullverdige medlemmer av familien, og sorgen over å miste dem kan være like stor som når ett menneske dør. Da er det godt å vite at enkelte medium også kan formidle kontakt med dyr.

Et annet sterkt besøk vi husker godt, var en dame i åndeverden som bare hadde gått over til den andre siden, noen dager i forveien, hvorpå begravelsen hennes skulle være dagen etter den åndelige kvelden på Gulskogen. Ånden kom på besøk til sin bestevenninne, og hele salen fikk vite at kveldens sang, ”Angels”, som vi nettopp hadde sunget, også var plukket ut i begravelsen som skulle være dagen etter.

Det har vært et spennende halvår for Mediumskap i Drammen, foruten de åndelige kveldene på Gulskogen har vi hatt stand på alternativmessa i Drammen, vi vært intervjuet i NRK radio, og vi har hatt førsteside oppslag i Drammens Tidende. Vi har jobbet veldig for at tilbudet om de åndelige kveldene på Gulskogen skal bli kjent utover i distriktet, og vi er takknemmlig for alle som har hjulpet og bidratt til at vi har fått besøk og klart å etablere denne sosiale møteplassen åpent for alle åndelige interesserte. Vårt neste prosjekt er å få til utviklingssirkler for de av dere som er interessert i utforske deres egen åndelige selvutvikling.

I 2012 vil de åndelige kveldene i Drammen være hver oddetallsuke, med oppstart onsdag den 18. januar.

I mellomtiden ønsker vi alle våre besøkende og samarbeidspartnere en riktig god juleferie.

Vi sees i Drammen i 2012!

Hilsen Mediumskap i Drammen