Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

En kanalisert beskjed

Uncategorised Posted on Thu, January 30, 2020 08:58:56

I dag skal jeg kanalisere beskjed til dere fra gatene i andre verden. 

Når dere nå skal ut og gjøre verden her, på jorden, så behøver dere å tenke mer på den tiden dere trenger til det selvutviklende, dere styrte nylig ned i en dyp mørk retning. 

Situasjonen nå er  tøff. Mange våkner sakte fra dyp søvn når det gjelder ordentlig egen aktiviteter. Noen fortsetter å ta avstand, og noen velger å ta avstand fra absolutt alt åndelig på et dypere plan, mens og noen velger å åpne seg opp igjen og søke nye ordentlige åndelige områder. 

Overflaten av dette mangfoldet er viktig for mange mennesker, veksten i det nye, det gjelder for alle å ha det bra på et dypere åndelig plan her nå.

Verdens elendighet påvirker oss respektløst, de offer- modell- roller for andre mennesker er noe som preger hverdag og livsstil for veldig mange. 

Det er mye sjalusi, misunnelse, og janteloven. Mange skriker: «jeg er best! Jeg vet best!» Forståelse for de dypere åndelige plan her på jorden. Det diskuteres stadig om Medfødte evner? Eller tillærte evner… ? Om ekte medium. Og medium som ikke kan noenting.

Så når du finner ut at nok er nok. Må du løfte på det som har vært lukket og tabu. Du må se utover, se å utvide horisonten i mangfoldet rundt deg, se inn i deg selv, og du må søke inn dypere i hjertet ditt. Da vil du også se hvem du skal gå til. Hvem som er ekte. Hvem som betyr noe og gjør en forskjell i det virkelige livet ditt.

Ja vi anbefaler veldig mange til å være kreativ inspirert disse dager, enten det gjelder skriving, det gjelder spirituell kunst, tegning, skriblerier, ablegøyer, alt som gjør at du føler en evne til å skape uten å tenke så mye. Finn glede i deg, og med deg. Liker du strikking så gjør gjerne. Liker du blomster se så se mer på det. 

Synes du det er for mye skuffelser i sysakene dine, blant vennene dine og på jobb, så må du gjøre noe med situasjonen, kanskje rydde og legge det bort, gjøre noe helt annet med det før du blir altfor sliten og trett. 

For å få fri, må du kanskje gå nye veier, se andre muligheter, og åpne noen nye dører. Det er ikke meningen at vi skal ha stagnasjon og kjenne på følelsen av at vi sitter fast. Da må vi gjøre noe med det. 

Da må du velge å se en annen vei og finne en annen mulighet, lage en ny rute og prøve å leve litt annerledes, kanskje mer i pakt med naturen. Naturen og dyrene er så viktige støttespillere i det å oppnå fred på jorden. Mange evner ikke å se nettopp det. 

 Så med disse ordene ber jeg deg om å se etter mulighetene, tenk at de skal hjelpe deg som et springbrett videre, til å bli kjent med andre mennesker, lære nye ting, studere og gjøre erfaringer på at du på super planet velger å bli glad inni hjertet ditt igjen.

Takk for at du valgte å lese.

Og legg gjerne igjen en kommentar om dette var noe du trengte. 

Hilsen

Adele Leyha

Medium og HealerSpørsmål og diskusjon om selvmord i den fysiske verden.

Uncategorised Posted on Sun, December 08, 2019 09:46:07

Det er for tiden mange på planeten jorden nå som ser på selvmord som en fluktmulighet.
Så mange andre mennesker på planeten jorden vurderer det dithen at de som har valgt å fjerne seg selv fra den fysiske dimensjonen her er dristige. De vurderer at det de har tillatt seg å gå gjennom er et fantastisk mål, og heller enn å se på individet i forferdelse og fortvilelse, så holder de moralen deres høyt og gir dem nesten anerkjennelse.

Vel, jeg kan forsikre deg om at den aktuelle fjerningen fra ditt fysiske vesen her fra planeten jorden før den utpekte levetiden din, er noe av det verste som enhver person kan tenke på. Hvorfor sier jeg så det?

Mennesker som begår selvmord gjør av en eller to grunner. Enten fordi de har fysiske smerter eller de har emosjonelle smerter og de vurderer at smertene de lider av er overdimensjonerte og derfor ønsker de en lett utvei. Men jeg vil at du skal tenke på påstanden et sekund, om den enkle veien ut. Hva er det eneste formålet ditt med den fysiske dimensjonen, det å besøke det jordiske planet? Formålet er så du kan erfare både de fysiske og de emosjonelle problemene og ha styrke og karakter til å overkomme dem.

Så disse menneskene som har tatt inn hva de oppfatter på det tidspunktet som den enkle veien ut, eller den utveien som er akseptabel for deres tenkemåte, vil vurdere at problemene vil opphøre med en gang de har fjernet sitt astrale fra den fysiske kroppen?
Vel, jeg er veldig lei meg, mine venner, men som jeg har sagt ved mange anledninger, deres perspektiv er full av fantasi. Ingenting kan være lenger i fra sannheten.

Hva som skjer når du har fått forkortet den tidsperioden som var avsatt til din bruk her på det jordiske planet. Nå hva skjer med deg som et individ? 

Det betyr som individ så har du ikke lyktes med å overkomme problemene som har hjulpet deg. Du har ikke lyktes i å avansere ditt vesen for å overkomme problemene dine, enten det som omgir deg er det fysiske eller det emosjonelle. Hvis det er det fysiske, fjerner det fysiske legemet tydeligvis midlertidig det umiddelbare problemet, men den guddommelige planen har et problem fordi du ikke har brukt tidsperioden som er tildelt ditt vesen, til fremgangen din. Nå som du har forkortet tiden din, fjernet deg selv fra de fysiske problemene, har du innrømmet at du ikke har styrke til å overvinne dem.

Nå vil den guddommelige planen og loven om årsak og virkning ikke tillate at denne ubalansen oppstår. Så det som skjer er at du blir returnert til jordplanet på kortere sikt, eller kortere tid enn det som normalt er fordelt mellom besøk, for at du igjen skal oppleve problemene du løp bort fra forrige gang. Men fordi du valgte å ta det du oppfatter var den dristige eller enkle veien ut, blir problemene fremhevet ved returbesøket ditt. Så du har ikke virkelig lykkes med løsningen på problemet ditt, har du? Du har hatt en kort ferie så å si, men problemene er der for å overvinnes. Problemene er der for deg å oppleve. Problemene er der for at du skal lykkes med å overkomme toppen på det.

Når du kommer tilbake, selv om problemene kan være forsterket litt, er den eneste forskjellen at du er plassert i en posisjon der du har hjelp hvis du søker det, fordi det ikke er noe, det er ingen lidelser på jordplanet som ikke kan overvinnes, som du ikke kan takle, som du ikke kan være en mester for.

Noen ganger i alle livene våre anser vi at livet er veldig grusomt, gjør vi ikke? Vi føler at det kanskje har blitt hardt gjort mot oss. Det som skjer når folk er i fortvilelse er at denne følelsen fremheves. Så hvis du noen gang er i nærvær av noen som trenger hjelp enten fysisk eller følelsesmessig, kan du være der for å støtte dem fordi det kan være at grunnen til at de lider er slik at du kan åpne hjertet og hjelpe dem. Og det er noe mange ikke innser, at til tider er lidelsen du tåler til fordel for de kjære som omgir deg fordi noen ganger gir den en indre kjærlighet som de tidligere har skjult, en indre omsorg, en indre vilje til å hjelpe ditt medmenneske og venn.

Så vær så snill å aldri tenk at noen som har begått selvmord er modig. Det er faktisk den mest feige oppgaven som alle kan gjøre for seg selv. Det sier at jeg ikke er i stand til å takle problemene som omgir meg. Hva sier det deg om lærdommen din? Hva sier det deg om kjærligheten du har til dine nærmeste og kjæreste? For hvis du ser på det, kan det være å lindre problemet du har i deg selv, men du har skapt mye nød for de som elsker og omgir deg. Se alltid til vennene dine, se til Den store ånd, be om hjelp, for det er ingenting, og jeg gjentar at det ikke er noe du lider og støter på jordplanet som du ikke er i stand til å takle.

Når alt kommer til alt er det grunnen til at jorden har blitt plassert og eksisterer, og hvis du ikke kunne takle den, ville du ikke bli satt i den posisjonen.

– Adele