Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Litt historikk om tidligere kanaliseringer i utlandet

Synsk kunst Posted on Mon, August 19, 2013 16:27

Annie Brittain var et britisk transe medium som var middels godt kjent på 1920-tallet. Det ble sendt mange mennesker til henne, og det ble skrevet en del rapporter, som viste en svært høy gjennomsnittlig suksess. Hennes psykiske gaver ble lagt merke til i tidlig barndom, da det sies at hun lekte med barn på den andre siden og tidvis falt i transe.

I Longton Spiritualist Church jobbet Annie som medium på plattform, og der ble en fjorten år gammel Fanny Higginson fortalt at hennes fremtidige åndelige utvikling lå i transe mediumskap. Annie fortalte også Fanny at hun ville få en sønn som skulle bli et verdenskjent Plattform Medium [ og alt dette skjedde, hennes sønn som ble født senere var selveste Gordon Higginson]. Under beskjeden som Annie fortalte til Fanny den kvelden, ble en kvinnelig hjelper beskrevet sammen med henne, som også ble kalt Fanny og som var hennes mor. Fjorten år gamle Fanny sier at dette var umulig, for hun hadde forlatt moren bare en time tidligere, og Fanny ble da rådet til å returnere hjem. Ved Fannys ankomst i hjemmet som hun delte med sin mor, ble hun helt knust, fordi moren hadde faktisk gått bort.

Dette budskapet gjennom Annie Brittain ble en milepæl i spiritualismens historie. Man kunne ikke sette spørsmålstegn og vise likegyldighet i forhold til profetiske bevis.

Rosa Parvin var en dame som var dyktig både som kunstner og nøyaktig som synsk. Hun var en engelsk kvinne som levde i Sør-Afrika i siste del av livet sitt. Rosa ble gitt en beskjed gjennom mediumskapet til Annie Brittain om at hun ville male tusenvis av åndelige portretter for folk som kom til henne fra hele verden. Og så skjedde akkurat det. Rosa gjennomførte over 17.000 portretter av guider og hjelpere fra åndeverdenen. Som en åndelig synsk kunstner tillot hun hånden sin å bli guidet av åndeverden i det vi kaller for Automat Tegning, og døde mennesker som hadde gått over til den andre siden ble nøyaktig portrettert.

Slike historier syns jeg er både flotte og moro å høre om! Og derfor deler jeg de mer enn gjerne. Og når det gjelder Gordon Higginson sitt mediumskap, har jeg jo omtalt han før her på bloggen… Han var en STOR ener innenfor mediumskap i england.

Og Rosa Parvin har jeg også såvidt vært innom i et tidligere blogg-innlegg. Ellers pleier jeg å snakker mer om henne og vise noen av bildene hennes i mine foredrag om synsk kunst, en spesiell del av mediumskap som jeg brenner veldig for.

©️Adele LeyhaWeekend kurs: Expand Your Mediumship, med Janette Marshall i 20.-22. september 2013

Synsk kunst Posted on Tue, August 06, 2013 18:33

Janette Marshall kan masse om energier, ulike typer energifrekvenser, og hvordan man kobler seg på og laster ned informasjon fra den usynlige verden. Hun er også en fremragende lærer på Arthur Findlay College, som er en internasjonal skole for mediumskap i England. Janette Marshall bruker mye farger og healing i sine synske tegninger. Hun kan tegne hjelpere i åndeverden samtidig som hun tegner inn farger og symboler og healing som åndeverden ønsker å formidle til mottageren. Janette Marshall er et meget dyktig medium som gjør demonstrasjoner i sal, og en eksellent lærer for de som ønsker å utvikle mediumskapet sitt.

Hjelperne rundt deg er stadig glade for å tilkjennegi sitt nærvær, også i bilder, og de vil naturlig nok benytte denne anledningen til å hjelpe til med at du videreutvikler deg åndelig. Hjelpernes hovedbuskap er at vi skal fokusere på gleden ved å gjøre noe sammen med dem, rett og slett stole på at de er der og hjelper oss. De vil gi oss inspirasjon for å tilkjennegi at de faktisk er med oss.

Lær å linke til hjelperes energier og koble det til tegning på en måte som kjennes riktig ut for deg. Lær deg å fornemme bedre nærværet av åndelig besøk. Hjelperne på den andre siden vil assistere og gi deg masse inspirasjon og glede for at du skal formidle deres energier. Vi gir personlig veiledning for å tilpasse din åndelige vekst og det nivået du befinner deg på akkurat nå. Har du gått kurs hos Janette Marshall tidligere, vil hun gi deg nye nøkler til åndelig utvikling i dette kurset, så du kan strekke mediumskapet ditt et hakk videre.

Janette Marshall er lærer på det berømte Arthur Findley College i England. Det har lykkes oss å få henne over til Norge for et 3 dagers mediumkurs.

Tid: 20. – 22. september 2013 (fredag, lørdag, søndag)

Sted: Drammen

Lærer: Janette Marshall (kurset går på engelsk med noe oversetting ved behov)

Påmelding:Psychic artist (synsk kunstner): Janette Marshall

Synsk kunst Posted on Mon, June 06, 2011 13:17

Mediumet Janette Marshall er istand til å gi en visuell forbindelse med hjelpere, guider eller kjære i åndeverden, ved å tegne dem. En del av de teknikkene jeg bruker innenfor mitt eget mediumskap, har jeg nettopp lært av Janette Marshall. Janette er forresten også lærer innenfor mediumskap og healing i tillegg til synsk kunst (psychic art). Hun underviser også på det berømte Arthur Findlay College i England. http://www.arthurfindlaycollege.org/

Personlig kjenner jeg Janette fra tidligere kurs hun har holdt i Norge. Dama har universelle gode kunnskaper innenfor energi fenomener. Pr dags dato kjenner jeg ingen som er så gode til koble seg til ulike energifrekvenser som Janette. Hun virkelig kan det med å arbeide med fine vibrasjoner av energi og tolke farger og lyder som eksisterer utenfor det generelle området som er tilgjengelig for fysisk menneskelig sansing.

Janette Marshall gir mennesker nøkler slik at de kan åpne dørene til egen forståelse, med den hensikt at de kan fortsette sin egen leting og søken etter egen forståelse av sannhet.

Janette tegner hovedsakelig med pastell kritt når hun gjør demonstrasjoner foran publikum. Janettes kanaliserte bilder formelig oser av healing energi. Jeg har selv hatt æren av og jobbe som medium på plattform sammen med Jannette Marshall, mens hun kanaliserte bilder av de som kom igjennom. Det var våren 2010, og vi jobbet da på Bolteløkka for Norsk spiritualistforening.

http://www.janettemarshall.com/index.html

hilsen

Adele Leyha

Besøk gjerne min webside

http://aandekommunikasjon.com