Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

En kort oppsummering av 2011 så langt…

Arkiv Mediumskap i Drammen Posted on Sun, November 27, 2011 13:55

Mediumskap i Drammen hadde den første åndelige kvelden i august. Siden har mange funnet veien til oss på Gulskogen i Drammen. Foruten folk fra Drammen og Eiker-bygdene har vi også hatt besøkende fra: Sokna, Krødsherad, Vikersund, Hønefoss, Sylling, Røyken, Horten og Tønsberg. Vi har truffet mange hyggelige mennesker, og det har vært mange spennende besøk i fra åndeverden.

Når det gjelder besøk fra åndeverden og hvor tidlig de kan komme igjennom etter et dødsfall, så hadde vi et besøk fra dyrenes verden, hvor det var en familiehund som gikk over til den andre siden dagen før, og besøkte eierne på vår åndelige kveld dagen etter. Altså bare 1 dag etter døden, og dette hjalp familien veldig i sorgen. Mange dyr er fullverdige medlemmer av familien, og sorgen over å miste dem kan være like stor som når ett menneske dør. Da er det godt å vite at enkelte medium også kan formidle kontakt med dyr.

Et annet sterkt besøk vi husker godt, var en dame i åndeverden som bare hadde gått over til den andre siden, noen dager i forveien, hvorpå begravelsen hennes skulle være dagen etter den åndelige kvelden på Gulskogen. Ånden kom på besøk til sin bestevenninne, og hele salen fikk vite at kveldens sang, ”Angels”, som vi nettopp hadde sunget, også var plukket ut i begravelsen som skulle være dagen etter.

Det har vært et spennende halvår for Mediumskap i Drammen, foruten de åndelige kveldene på Gulskogen har vi hatt stand på alternativmessa i Drammen, vi vært intervjuet i NRK radio, og vi har hatt førsteside oppslag i Drammens Tidende. Vi har jobbet veldig for at tilbudet om de åndelige kveldene på Gulskogen skal bli kjent utover i distriktet, og vi er takknemmlig for alle som har hjulpet og bidratt til at vi har fått besøk og klart å etablere denne sosiale møteplassen åpent for alle åndelige interesserte. Vårt neste prosjekt er å få til utviklingssirkler for de av dere som er interessert i utforske deres egen åndelige selvutvikling.

I 2012 vil de åndelige kveldene i Drammen være hver oddetallsuke, med oppstart onsdag den 18. januar.

I mellomtiden ønsker vi alle våre besøkende og samarbeidspartnere en riktig god juleferie.

Vi sees i Drammen i 2012!

Hilsen Mediumskap i DrammenDen første åndelige kvelden i Drammen

Arkiv Mediumskap i Drammen Posted on Thu, September 01, 2011 13:37

Det ble en hyggelig åpningskveld for oss onsdag 31. august 2011. Atmosfæren og energiene i de rosa lokalene var lun og lett, og vi hadde en veldig koselig åndelig kveld, med de mange besøk i fra åndeverden.

Leder av Norsk Spiritualistforening, Andrè Kirsebom og medium Stine Andresen hadde tatt turen fra Oslo for å besøke oss.

Som et av de arbeidende medium den kvelden, kunne jeg merke at det virkelig var mange ånder som sto i kø for å komme igjennom til sine i salen, pågangen var stor fra den andre siden rundt meg. Det er derfor godt å vite at vi nå endelig har startet opp med åndelige kvelder i Drammen. Dette er de positive til på den andre siden! Og det er ekstra hyggelig å vite at det blir flere kvelder og nye muligheter for mer besøk fra den andre siden. Det vet jeg de setter pris på i åndeverden. Og som medium og initiativtaker synes jeg det er godt å kunne hjelpe til å legge til rette for akkurat det.

Etter at offisielt program var slutt klokka 20.00, var det kaker og kaffe og mulighet for en uformell prat og mulighet for å stille spørsmål. Tusen takk til dere som kom, vi håper å se dere igjen på neste åndelige kveld, som er onsdag 14. september. Vi håper også at dere kan hjelpe oss å spre informasjonen om de åndelige kveldende sånn at dette blir mer kjent for flere. Vel møtt igjen til ny åndelig kveld onsdag den 14. september. Vi gleder oss til å se både kjente og nye ansikter. Alle er velkomne. smiley

mvh

Leder av Mediumskap i Drammen

Adele smiley

Linker:

http://aandekommunikasjon.com

http://www.naomisol.no/

http://www.mediumstine.com/

http://www.spiritualist.no/Åndelige kvelder – Mediumskap i Drammen

Arkiv Mediumskap i Drammen Posted on Wed, August 03, 2011 14:56

Onsdag den 31. august 2011 åpnet vi dørene for en helt ny møteplass på Gulskogen i Drammen for de som ønsker kontakt med noen av sine kjente og kjære som har dødd og gått over til den andre siden.

Vi ønsker å tilby et sted hvor den helt vanlige mannen eller kvinnen i gata kan komme å få demonstrasjoner på mediumskap. Dette vil også være en møteplass for de av dere som alt er medium i dag. Her er alle som ønsker kontakt med noen av sine velkomne, enten man har prøvd det før eller ikke.

Det vil i sal bli gitt demonstrasjoner på mediumskap. For de av dere som er lite kjent med begrepene innenfor mediumskap, så heter dette å jobbe på plattform, og det mediumet gjør er å gi kanaliseringer eller beskjeder fra åndeverden til noen av de frammøtte i salen.

Det vil bli variasjon og ulike medium som kommer til å jobbe hver gang. Dette kommer altså til å foregå annenhver onsdag, i tidsrommet kl 18.30 – 20.00.

Møt opp i god tid før det begynner!

Dersom du finner at dette høres interessant ut, ta gjerne kontakt for mere detaljert informasjon.

mvh

Adele smiley for

Mediumskap Drammen i samarbeid med: http://www.spiritualist.no/