Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

En kanalisert melding til deg som trenger det mest….

Kanalisering Posted on Fri, May 24, 2019 21:20

Skrevet av: Adele Leyha©️ Det her er en kanalisert melding kun til deg her inne som jeg vet gjennomgår en vanskelig fasett i livet for tiden… Dette er spesielt kanalisert til deg som føler at livet nå har vært stagnert og på stedet hvil lenge nok. Nå er tiden inne for å våkne opp å ta tilbake mer av deg selv igjen. Være den du egentlig innerst inne er: Naturens eget barn. 🌺

Til du vakre sjel som tviler på dere selv der ute!

En gang i mellom er det helt normalt å tvile på alt. Stoppe opp å spørre seg litt spørsmål. Som hvor er det nå mine drømmer fører meg? Kommer jeg videre? Eller sliter jeg med følelsen av å stå fast?

Innimellom trenger både du og jeg og alle andre en slags «time-out» for å finne ut av vi ikke står fast, men at vi utvikler oss videre. Og derfra kanskje raskt. Men det er ikke alltid vi henger med, at vi ser resultatene derifra.

Ofte ser vi med skyggelua og følelsen av å være blind. Vi vet ikke hvor vi skal. Vi vet ikke hva vi vil. Men en ting er iallfall sikkert, vi er iferd med å bli litt frustrert. Rutiner og mønster går i samme slags vane. Plutselig har det gått mange uker som ble til måneder. Og der går vi og føler at vi står «fast» i samme gamle mønsteret.

Det er tid for refleksjoner. Tid for å kaste tilbakeblikk å se på hva har skjedd. Tid for å gjenoppleve ting med ny energi. Tid for å se det magiske herlige. Hva var det nå jeg egentlig syntes om de symbolene. Hvor ble det av mine hint på veien. Hvor oppmerksom var jeg? Hvor mye ble jeg faktisk gitt? Takket jeg? Var jeg oppriktig og raus med meg selv?

Hvor flink var du med å gi til deg selv først istedenfor til sist? Følelsen da du sto og bare ga, og ga, til alle andre utenom deg selv. Hvor ble det egentlig av deg selv midt oppi alt sammen. Da hjelper det med en time-out fra alt, og det bør skje så fort at det ikke blir burn-out fra alt isteden. Det er viktig å ta vare på deg selv. Å gjøre dine egne ting som du liker. Som gjør at du vokser i energien din.

Raus. Vær raus med deg selv. Hvor raus har du vært med deg selv i det siste? Hva ga du til deg selv sist sommer? Hva var det mest optimale du ga bort til deg selv? Rakk du å skjemme deg selv bort littegrann?

Tenk tilbake på din Dypeste stund og alle dine tause samtaler, hva likte du best med deg selv ?

Var du raus nok å så det gode i deg selv? Eller så du bare tristheten i deg selv uten farger?

Hvilke blomstrer duftet og luktet du på og tenke «Ai hvor vakkert?»

Hvilke dyr fikk du god kontakt med, som du følte at dette ga deg en virkelig sterk og positiv opplevelse?

Hvilken solnedgang husker du best?

Hvilke sommernatt ga deg ekstra glade energier?

Hvilke venner lo du godt sammen med og tenkte at dette var et kjempe-hyggelig lag?

De beste tingene koster så lite, men tok du deg tid til å tenke over noe av det, eller lå du og sov bort mesteparten av tiden ifjor på grunn av dårlig helse?

Hvem besøkte deg isåfall? Og hvilke besøk satte du mest pris på??

Hvem hjalp deg mest når du var svakest og lå nede for telling og hadde mer enn nok med å bare klare å være tilstede i din kropp?

Hvordan klarte du selv å hjelpe deg selv opp igjen fra det dypet? Hva gjorde du selv for å komme deg igjennom den vanskeligste perioden?

Var var du noengang egen bestevenn for deg selv?

Det er på tide å gi deg selv et smil og vise mer tilstedeværende i ditt eget liv. Start med å smile mykt til deg selv i speilet ditt. Og si: «idag vil jeg gi meg selv litt mer energi og glede. Kom å bli med meg! Så setter vi igang med å dele min glede og øke min egen hverdagsharmoni.»

En rikdom på sanseinntrykk fra naturen kan hjelpe deg å leve mer i balanse og fred med harmoni, så begynn straks å kose deg med moder jord her igjen. Enten det er med en fargerik blomster bukett eller det å se det levende med trær og busker, eller grønne sletter. Se etter havet og se etter fjellene. Se dyrelivet som lever bekymringsløst side om side i naturen.

Begynn å legg merke til hvor levende naturen faktisk lever.

Så håper jeg du er villig til å stå opp igjen, ta tilbake deg selv i kraften, reise deg og virkelig ville, la energien i deg selv nyte hvert øyeblikk du har sjansen til å sanse inn noe som du liker. For derfra kan du hente inn energi til å gjøre ting som du liker. Men det starter med deg, og ikke alle de andre, som du følte kanskje ikke var så nær deg eller ville hjelpe deg på en slik måte du så gjerne trengte eller ville.

Så ikke tvil lenger min venn. Ikke tvil på deg selv i for lange perioder. Gleden og kraften din ligger her i deg selv her og nå. Hent deg selv fram igjen. Begynn å leve mer. Våg å være moder jords barn og barn av naturen. Begynn å oppdag naturen på nytt. Sett deg små enkle mål som du vet at du kan nå. Gi deg selv skryt og anerkjennelse på områder hvor du vet du har vært og fremdeles er flink. Nyt alle dine gode sider. Ta de frem. Se på de. Endelig! Anerkjenn deg selv.

Ved å tenke litt annerledes å være mer koblet på naturen og dennes guider, vil du sakte begynne å leve og ånde gradvis med ny positivitet igjen. Nyt stjernehimmel og måneskinn igjen. Kos deg mer igjen. Lev mer igjen. Gjør deg selv rik på dine egne positive sanse inntrykk. Både åndelig virtuelt og på ekte. Bruk luktesans smakssans og synssansene. Skriv ned daglig alt det positive som du omgir deg med. Det skal ta deg opp og frem igjen, bringe kraften og lykkefølelsen tilbake til deg.

hilsen AdeleDyrekommunikasjon

Kanalisering Posted on Fri, May 24, 2019 20:36

Fant dette skrivet fra boken min her om dagen. Dette er noe jeg skrev ned for over 5 år siden.

«Dyr er så telepatiske og synske.
Her om dagen sier den ene katten navnet “Synnøve” til meg. Og jeg bare “hæ?” Det var så tydelig og klart. Liker du navnet spurte jeg? Skjønte liksom ikke hvor hun hadde fått navnet fra, men hun henviste bare til den andre katten, og jeg tenkte ikke noe mer over det, før….. Tre timer etterpå!

Da åpnet jeg Mailen, og hva tror du, der lå en Mail fra en dame med navn Synnøve…. 😉 Slutter aldri å forundre meg over dyr og deres klare evner.»

Besøk meg gjerne på Facebook.

med vennlig hilsen Adele Leyha

Skrevet av: Adele Leyha©️Om gratis kanalisering

Kanalisering Posted on Thu, March 08, 2018 08:07

Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

En sjelden gang får jeg henvendelser fra folk som ikke ønsker å bestille time, de vil bare “prate” med meg pluss at jeg skal fortelle dem hva jeg da “ser” for dem. Det kan være at de spør om hjelperen deres har noen beskjeder eller at de lurer på veien videre i deres åndelige utviklingsplan. De vil ha full reading men hevder at de har ikke råd, gratis trollet spøker med dem.

Har også opplevd at folk vil overbevise andre når de er i diskusjon om et eller annet åndelig tema med noen også ringer de til meg og vil at jeg skal finne frem de beste argumentene for at den andre skal overbevises i diskusjonen.

Folk er tankeløse og egoistiske når de vil at jeg skal bruke fritiden min gratis på dem, akkurat som om min tid ilag med familie og venner ikke er påkrevet og verdifull.

Jeg jobber kun gratis for spirituelle foreninger som fremmer spiritualismen i Norge, og det gjør jeg desto mer enn gjerne! Jeg har i mange år reist gratis rundt og fremmet Mediumskap i store møter av spirituelle foreninger. Og dette med offentlige demonstrasjoner i offentlighetens lys er også noe helt annet enn å jobbe gratis for enkelt individer i det skjulte.

Så til dere useriøse enkelt personer som kontakter meg for egen personlig vinning, og som ikke vil bestille time eller betale, vil jeg bare si: jeg er overhodet IKKE interessert i å samtale GRATIS om noe som helst åndelig rundt deg! Åndelige Diskusjoner / debatter på et ego plan har jeg ingen interesse av, og holder meg derfor langt unna! Ikke bland meg inn!! Jeg vil ikke høre etter en gang!

At jeg stikker hodet frem med en nettside og informerer om noe jeg brenner for, betyr på ingen måte at jeg skal være spydspiss for å hjelpe deg å overbevise alle andre mennesker rundt deg om at det fins en åndelig dimensjon. Det er IKKE jobben min! Det er ikke for meg å jobbe slik.

Vil du samtale med meg, vil du at jeg skal “se” på noe som helst for deg om ditt liv, så må du bestille time som alle andre.

Jeg jobber profesjonelt og kaster ikke bort tiden min med å “kikke” gratis over skulderen, jeg har så mye annet nødvendig å viktigere som går foran å gjøre, nemlig hjelpe de som bestiller virkelig time for veiledning og coaching og som virkelig også vil hjelpe til med å hjelpe seg selv.

Jeg er ikke på det planet at jeg kan brukes til å øse ut åndelige viten for at du skal overbevise de i vennekretsen din som ikke tror selv… Vil du samtale noe som helst med meg, så bestill time.
Det er alt du behøver vite.

Hilsen ©️Adele Leyha

Besøk gjerne min nettside: Http://aandekommunikasjon.com/Bli din egen beste venn.

Kanalisering Posted on Fri, June 14, 2013 16:15

En kanalisert melding fra guiden min til deg.

Som dagane går, og livet består. I heten av rutiner, og kjedsommelige valg.

Vit at når valget består, i retning hit eller dit, hvilken vei du skal velge å gå, vit at forandring ikke skapes, forandring er å vite at vi er. Vi skapes, vi fødes, vi er. Livet er nært.

Så når du søker, svar, fra omverden, og svar fins i ditt hjerte, og skapes ut fra valg, som du kanskje ikke tar, så vær bevisst om deg, at du er nær. Svarene i deg er her.

Dagen er din, flyt med den. Om du ikke har besvær, om alt ikke kjennes at det er som nær, så vit at du likevel kan flyte av sted på livets vei, nærmere deg selv, enn du aner. Så hvor vil jeg hen med disse ord?

Jeg vil skape magi, latter, og liv, vær mer leken, åpen og ærlig med deg selv. Hva du liker, når du liker, hvor du liker, og hva du ikke vil ferdes i. Øyeblikket for magi og latter. Øyeblikket skapes ut fra virkelighetens verdi. Så hva er virkelighetens magi for deg? Når får du fram din latter? Ditt øyeblikk. Hva som preger deg. Livets alvor. Men hva med livets alver. Er ikke det et magisk øyeblikk. Hvor besnærende rart! Og mulighetenes magi. Virkelighetsflukt og iver.

Jeg råder deg til: – finne deg selv

– Hva er det som preger deg

– hvor vil du hen

– hvilke medfødte sanser har du

– hva vil løfte deg

– hva vil skape deg til et bedre menneske enn det menneske du alt nå er

Kanskje du har alle disse tingene i deg, på samme måte som de besnærer deg

Inspirasjon til hjelp og selvhjelp. Prat med hjelperne. Våg å lytte. Våg å drømme. Vær ivrig. Vær her, og vær nå. Skap muligheten ut ifra øyeblikket. Våg å være. Våg å være tilstede, Her og nå.

Dette er ditt liv. Din mulighet til å elske å være her i dette livet. Egentlig er vi alle ånder, vi kommer fra åndeverden hit på jord-planet, for å erfare hvordan det er å være menneske. Gå ikke glipp av muligheten.

©️Adele LeyhaKanalisert budskap til deg

Kanalisering Posted on Thu, April 04, 2013 11:13

Jeg vil i dag spørre deg, om du gjør nok av det du liker? Gjør du ofte nok de tingene du liker? Som faller ditt hjerte nærmest? For det er de nære ting til hjertet som gir deg overskudd i hverdagen, som gir deg friskt mot til å takle familiære begivenheter som i noen tilfeller gir deg underskudd.

Har du nok balanse i hverdagen? Hvordan er vektstangen fordelt? Tipper den mot høyre? Den ene eller den andre siden? Trenger du hjelp til å stå mot, til å stå oppreist, til å holde deg oppreist? Vit at du kan stå selv, alene.

Hvis du tenker på de nære ting som gir deg overskudd, som gir deg glede, som gjør at du fantaserer og drømmer med positive fortegn, som gjør at du har planer, kan legge planer, drømme deg litt bort i 5 minutter, og tenke på noe hyggelig overkommelig positivt, som gir nettopp deg og akkurat deg glede, om det så er i fellesskap med andre, eller bare få lov å være deg selv med andre, ja så er du jo akkurat det. Universets sjel vil at du skal leke og ha det bra i hverdagen. Universets sjel speiler hjertet, og magefølelsen. De ting du foruten ikke visste av livet dreide seg om, kan du gjøre nå noe med. Du kan dreie hverdagen mer inn mot livsmot, misjonering av å gjøre de hyggelige ting som du vet at du setter pris på, som gjør at du kjenner glede, og som gir deg inspirasjon og vellyst, sånn at du kan fungere normalt og optimalt i hverdagen.

Begrensningene låser deg, men med friskt mot, og litt plass til nye inspirerende tanker, kan du komme deg opp av bølgedalen, og inn i en frisk livssyklus igjen. Livet handler om å dreie seg inn på det som gir overskudd av energi, det som vokser, det som nærer, da dette også hjelper andre i sin balanse.

med vennlig hilsen

©️Adele LeyhasmileyHva er Mediumskap / Kanalisering?

Kanalisering Posted on Wed, January 04, 2012 15:45

Mediumskap innebærer et samarbeid mellom en person (medium eller kanal) og en ånd (ånde kommunikator eller operatør).

To typer fenomener kan oppstå gjennom mediumskap:

· Kommunikasjon

· Manipulering av energier og energisystemer.

En ånd som bruker et medium for kommunikasjon, enten verbalt eller visuelt, er kjent som en ånde kommunikator. En ånd som bruker et medium i den hensikt å jobbe med og / eller manipulere energier eller energi systemer kalles en ånde operatør. Dette skillet er veldig generelt, og det bemerkes at en ånde operatør kan, og ofte ikke kommuniserer.

Dermed kan mediumskap skilles som to grunnleggende typer:

· Mentalt Mediumskap

· Fysisk Mediumskap

Mentalt mediumskap er den vanligste formen for mediumskap. Den innebærer å koble seg til (linke) informasjon fra ånde kommunikatoren, gjennom varierte aspekter av tanke overføring eller telepati. Mentalt mediumskap foregår innenfor bevisstheten av mediet. Resultatene uttrykkes verbalt og må passere gjennom mediet munn. Videre er det mediumets funksjon å videreformidle informasjonen, med minimum personlig innflytelse og fordommer, til mottakeren av meldingen, også kjent som sitter. Mediumet mottar informasjonen fra åndekommunikatoren under ulike tilstander av kontroll.

Fysisk mediumskap innebærer manipulasjon og transformasjon av fysiske systemer og energier. I dette tilfellet er det en ånde operatør som forårsaker at noe skal skje på det fysiske jordplanet. Hva det er som faktisk skjer varierer med type fysisk mediumskap involvert, men resultatene kan bli sett og hørt av andre tilstedeværende mennesker.

Vil du vite mer om mediumskap og kanalisering?
Er du interessert i å utvikle din egen evne som medium?
Er du interessert i å delta i en sirkel for utvikling?

hilsen Adele Leyha

Medium & Healer

http://aandekommunikasjon.comIris Hall

Kanalisering Posted on Tue, June 21, 2011 15:50

En av mine tidligere lærere innenfor mediumskap var Iris Hall. En godt voksen dame som fortsatte å jobbe som spirituell lærer lenge etter at hun hadde passert de 70. Det jeg husker best, er foruten hennes vidunderlige meditasjons cd om ”The garden”, at hun var streng, svært streng. I et tilfelle skulle vi øve oss på å prate foran forsamling. Vi skulle bare trekke hvert vårt ord, og snakke i 5 minutter foran publikum. Jeg trakk ordet ”renselse” og skulle prate i 5 minutter på engelsk om det. Jeg husker at jeg tok en kunst pause etter 2 minutter, hvorpå Iris sa til meg: ”You got your self another 5 minutes from now! So you better just continue or I`ll give you another 5, and then you`ll have 12 minutes left!!!” Jeg har alltid unnskyldt dama med at hun kom fra den gamle engelske skolen, og at den sikkert var veldig streng i forhold til disiplin og sånn.

Iris gikk selv over til åndeverden 30. mars 2010. Jeg har hatt besøk av henne to ganger etter dette. I vinter kom hun på besøk i en mental medium sirkel etter at vi hadde hørt på meditasjons cdèn hennes. Nå i våres kom hun på besøk på et transekurs.

Jeg hadde egentlig ikke trodd at hun skulle huske meg siden hun var så godt opp i årene og hadde møtt så mange mennesker rundt omkring i verden… Jeg var forresten påmeldt til transekurset hennes som ble avlyst fordi hun ble syk, og døde. Men livet tar ikke slutt, nei, det bare fortsetter på den andre siden. Så takk for sist, Iris!

hilsen

Adele Leyha

http://aandekommunikasjon.com