Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Hvor lang tid tar det å bli et godt medium?

Mentalt mediumskap Posted on Sun, December 30, 2018 14:31

Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Først må sies at det er krevende å bli et virkelig godt medium, det går med mange år til studium og fordypning. Man blir vel aldri helt ferdig utlært, selv jeg som lærer erfarer stadig nye ting ifra åndeverden den dag idag, fordi jeg stadig ønsker å perfeksjonere meg mer.

Det å trene seg opp til å bli medium kan sammenlignes med å lære seg å snakke et helt nytt og fremmed språk man aldri har hørt tale om før… For å snakke dette nye språket flytende og helt rent, herunder grammatisk perfekt, det å sikre seg at uttalen ikke blir gebrokkent, at du blir forstått, og det å høres at det flyter like fint som en innfødt, er naturlig nok svært ulike nivåer, som må bygges opp gradvis, og selvsagt vil det naturligvis gå med mange år for at det skal bli super bra. Og den som virkelig vil, og har tid og lyst til å dedikere seg nok i arbeid for åndeverden, vil kunne klare å komme seg opp på et godt akseptabelt nivå, som er bedre enn de fleste nybegynnere, og hvor vi begynner å se mer kvalitet i mediumskapet.

For; de aller fleste folk klarer fort i starten å plukke opp enkle ord og utrykk, eller det jeg kaller for «turist sleng», som er enkle gebrokne ord som gjør at man kan klare seg i utlandet, enten det er i restaurant eller i butikk, så kan man peke gestikulere og si enkle ord som gjør at man på sitt enkle lille vis blir litt forstått, men på dette nybegynner nivået å føre en lengre samtale på bare flyten av turist ord, sier seg selv, det begrenser seg, stopper opp, fordi ordforrådet her er svært så begrenset.
Dette er et så altfor tidlig stadium. Så det er mest å hygge seg, gjøre de helt enkle ting, og glede seg over den enkelte seier, på å bli forstått. For å bygge opp et godt ordforråd vil ta noe mer tid. Jeg tror de fleste som skal lære et nytt språk vil forstå og akseptere dette. Jeg får likevel ofte spørsmålet; hvor fort vil det ta meg å utvikle meg til å bli et medium?

Noen ønsker også at det skal finnes en oppskrift eller fasit på det å bli medium. Men tenk: så enkelt er det altså ikke! Hjelper-teamet ditt skal sammen med deg lære å bygge opp og utvikle deg i et helt nytt språk som bare er for dere sammen som team. Det er deres språk studie reise, enkelt og greit. Men noen basis regler unner jeg dere å kjenne likevel.

I starten vil det være enkelt, hjelperne dine ønsker at du skal få det til, og vil således gi deg de veldig enkleste former i Mediumskap, for at dere skal synes det skal være gøy og morsomt å utvikle dere i sammen. Ikke avansert, men på et veldig lett nivå. Omtrent som et «turist språk», morro når du blir forstått, du blir gla og får lyst til å prøve deg videre, lære mer…. Omtrent slik funker basisen for alle. Så kommer hindringene eller alt dette nye som dere skal erfare sammen. Når dere har jobbet og ikke skjønner hvorfor det så ikke ble forstått av andre… Tingene du ikke forstår når det er på et oversanselige nivå Når du går hjem og føler at «jeg mestrer bare ikke dette»: eller «jeg får det ikke til!» Jeg gir opp!-følelsen som neste nivå. Fordi du er født «flink-pinke» eller «flink-gutt» syndromet. Og vil at alt skal være perfekt fra første stund. Alt dette er så klassisk. Og det å studere da på egenhånd medfører at de fleste faktisk gir dette opp eller legger det på hylla veldig lenge. Man begynner vel egentlig å tvile litt på seg selv, og tenker at det her er ikke greia for meg. Mange spør også hvor lenge må det være sånn? Og gir seg over for at det skal være så komplekst og vanskelig. Men behøver det her å egentlig være realt komplekst?

For en veldig erfaren lærer i Mediumskap som meg selv er det enkelt å få taki hva åndeverden forsøker å lære bort. Fordi jeg ser og undersøker med åndeverden hva de nå faktisk prøver å lære bort til deg som uerfaren. Det som du som nybegynner ikke forstår helt selv, kan jeg hjelpe dere med. Jeg er da din åndelige mentor og coach, og forklarer deg det som du ikke forstår åndeverden gjør, enten fordi du ikke spurte dem eller fordi du ikke forsto hva de la opp til…. Jeg er der for å gi deg verktøyene, veiledningen og forklaringen på hvordan du kan komme videre, istedenfor å stå på stedet hvil. Noen ganger syns de at du er treg til å lære, men de gir ikke opp så lett som deg.

Når du har en lærer og mentor som meg, har du et erfarent medium som kan rettlede deg å forklare deg når det er nye nivå av opplysthet som åndeverden forsøker å komme igjennom med til deg. Jeg kan forklare deg å gi deg nøkler eller verktøy til hvordan du og dine hjelpere i team kan nå videre til neste nye innsikt. Men det er likevel «Learning by doing», og erfaringen må forbli din. Du må jobbe dere igjennom det, men med støtte oppmuntring og veiledning fra meg.

Ja, på mine kurs vil jeg jobbe for at du skal kjenne deg trygg på åndeverden, at du skal lære deg å stole på åndeverden, at du skal finne en ro når du skal jobbe sammen med ditt team.

Jeg vil jobbe med å gi deg innsikter ut ifra det nivået du nå faktisk befinner deg på. Hvor langt du kommer er basert på egen frivillig innsats ilag med ditt hjelper team, og hvor seriøst du faktisk tar dem i åndeverden. Er du en av dem som lett gir opp kommer du antageligvis ikke til å nå så veldig langt innen Mediumskap. Har du derimot god porsjon tålmodighet, og gjør dette ut fra ditt eget hjerte og lysten til å hjelpe andre, kan du komme til å nå langt. Men det er selvsagt opp til deg og ditt team, hva dere legger ned av egen-innsats og trening, ydmykhet og takksomhet, respekt for andre menneskers erfaringer, samt ønsket for å gi og jobbe ilag med andre i et åndelig fellesskap. Har du disse egenskapene har du også de evnene som må til for å kunne nå langt.

Hilsen ©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.comEtikk i mediumskap

Mentalt mediumskap Posted on Mon, May 15, 2017 20:48

Det er dessverre alt for lite fokus på etikk i dagens utenlandske TV show som omhandler det å være medium og formidle beskjeder fra den andre siden. Og jeg, Adele Leyha, vil derfor holde følgende lille moral preike for dere, som en rettesnor, for hva som er totalt uakseptabelt men som TV fremstiller som underholdning. Husk at det å filme andre mennesker krever først og fremst tillatelse. Dette får vi ikke sett bli gitt på TV. Klipt bort. De fleste tv programmer idag har taushetsklausul hvilket betyr at du som har gitt samtykke til filmingen ikke får lov å snakke om innholdet i filmingen før i etterkant av at programmet har blitt vist på TV. Dette må de fleste skrive under på. Akkurat den signeringen vises ikke på TV. Det er mye som gjøres i forkant av filmingen som ikke blir med. Men hva har dette med Mediumskap å gjøre? Jo det har med måten adferden til et kjent medium blir fremstilt på. Mange ser opp til henne og vil gjerne bli et sånt medium som henne. Men er det etisk OK den arbeidsmåten som de viser? At hun føler at hun bare “må” levere ut beskjeder overalt i det offentlige som hun går, det være seg på gata, i teater, på cafe eller bare ut for å sykle. “Nå merker jeg at det kommer, jeg bare må gi en beskjed til han der”! En slik oppførsel er aldri greit, hvis du spør meg, Adele Leyha. Jeg mener det er og blir totalt uetisk feil!

Løp aldri etter folk på gata for å prakke på de beskjeder! La folk isteden få velge selv HVEM medium de skal gå til, og NÅR.

Det er faktisk en egen prosess å bli mentalt klar for å gå til bestilling av en reading. Åndeverden vil guide “sine” til det rette medium for vedkommende sitt utviklingsstadium.

Dessverre har enkelte etter å ha sett programmer på TV en egen oppfatning om at det å møte andre på gata å spre beskjeder er legitimt. Fra et åndelig ståsted er det IKKE ålright å “lese” av andres energier når vedkommende faktisk IKKE har bedt om det. Det er ensbetydende med oversanselige overgrep, og dette er galt. Det er også å forsyne seg med energien til andre.

Det å gjøre åndelige arbeid for sitt eget store ego fordi man ikke evner å la være å “snik-titte” på andres energi felt eller avdøde, er FY! 😡

Noen ganger kan det kanskje være vanskelig å “skru av”, men likevel, da; Man øser ikke av seg med beskjeder om alt man “ser”!

Første bud er å lære deg å få kontroll på dine egne evner, så ikke evnene får deg ut på galeien.😉

Det å lukke seg ned eller stenge av når du ikke skal jobbe er en treningssak. Dette krever at du setter av jevnlig tid og rom for ditt åndelige arbeid. En Utviklingssirkel er et fantastisk sted å begynne…

Gjøre øvelser i lag med andre mennesker som også vil lære å bruke evnene sine.

Ønsker du å være profesjonell som medium løper du ikke etter folk og deler ut beskjeder fordi du ikke klarte å stenge ned eller av idet vedkommende menneske stilte seg opp ved siden av deg. Og du begynner heller ikke å avlese den person som går forbi deg, fordi vi leser ikke dagbøkene til hverandre heller. Det handler om respekt og det handler om å samarbeide og respektere andre menneskers guider og aurafelt. Noen avdøde syns det er gøyalt å få hilse til sine med en stemme. Men det betyr ikke at det er etisk riktig å gjøre dette hver gang du ser en ånd i åndeverden. Det eneste rette du kan gjøre er å vente til vedkommende menneske selv finner ut at det er klar for å bestille reading med beskjeder. Så enkelt. Så greit. Sånn bør det få være. At man lar folk i fred inntil de selv kommer på at de syns det er greit og legger inn sin bestilling om å få beskjeder.

Hilsen ©️Adele Leyha

Besøk gjerne nettsiden min: Http://aandekommunikasjon.comHvordan få kontakt med de døde…

Mentalt mediumskap Posted on Wed, September 18, 2013 18:29

Det tar år å utvikle seg til et godt medium. Jeg har ikke tall på alle de som kontakter meg for å få vite hvordan de skal gjøre dette her hjemme. De som ikke vil bestille time hos et medium, men gjøre dette på egen hånd. Til dem vil jeg si at det er raskere og tryggere og billigere og mer effektivt å overlate saken med kommunikasjon til et medium som KAN, framfor å skulle ta saken i egne hender.
Du kan heller ikke lese deg til å bli et godt medium. Du kan bli inspirert, ja vel, men den eneste måten å bli et godt medium på er å prøve å feile og øve, øve, øve. Min veileder og guide på den andre siden har bestandig sagt: øvelse gjør mester! Og det er så sant som det er sagt.

Man kommer ikke lett til å bli et medium. Jeg sier ikke det for å skuffe deg som virkelig vil. Jeg bare forsøker å være ærlig, gi deg realitstiske forventninger, til din egen utvikling. Noen er kjappe og har et talent, men de bruker likevel år på å utvikle seg til å bli proff. Og med det mener jeg et virkelig godt medium. Det handler også om å takle den åndelige utviklingen du vokser i mentalt.

Noen kommer på mine kurskvelder og tror at nå skal vi kommunisere med høyere mester og lysengler etter en kurskveld. Det er feil, og da må jeg bare si: sorry vennen! Du må starte ett sted, på ett nivå, hvor du kan få bekreftelser på at du greier å tune inn på de riktige energi frekvensene, og den informasjonen hvor det er tilbakemeldinger å få. Og hva er vel mer naturlig da å starte på de som kan gi deg tilbakemeldinger og bekreftelser på om det du ser er rett eller galt, om det er virkelighet eller fantasi. Og da bør du ikke kjenne til dem du snakker med. Det ligger jevnlig ukentlige treninger sammen med andre levende mennesker og deres kjære avdøde. Å gi hverandre tilbakemeldinger på det dere får inn. Det er den tryggeste og mest hjelpsomme veien å gå.

I en start kan åndeverden vær veldig grei å la deg få besøk av energier som matcher din egen energi lett. Disse energiene vil være lettere å kommunisere med, og du vil føle at du mestrer å kommunisere, og du vil føle deg trygg i å ha kontakt med åndeverden. Men ikke alle mennesker er utadvendte og snakkesalige, på samme måte som det fins mennesker som er sjenerte, beskjedne, og innadvendte, fins det akkurat det samme i åndeverden. Og disse ulike energiene må du lære deg ulike teknikker for å kunne samtale med. En mann som var av få ord, vil fortsatt være av få ord når han dør. Det handler ikke om at energien er dårlig, som jeg hører enkelte medium kan finne på si, det handler om hvordan du mestrer jobben din som medium.

Hvis du tror at du kan komme lett til å bli et medium på egen hånd, så vil jeg si, at du kan tro du er et godt medium, mens du i virkeligheten ikke er det. Åndeverden bruker MASSE energi på å kommunisere, og de gidder ikke bruke mer energi enn de må, og hvis man ikke er klar over det, vil man få en en veldig lite konkret samtale med lite innhold i. Jeg har dessverre sett mange eksempler på folk som tror de er kjempe-flinke, og har en form for kontakt, men det fungerer ikke rent teknisk, de klarer ikke formidle en kommunikasjon med ånden, de bare står og ser på hverandre… Og da er det vel noe du kanskje ikke har lært som medium. Og jeg sier det ikke for å være ugrei. Jeg sier det bare som det er.

Jeg ønsker ikke å holde noen nede, jeg ønsker virkelig å lære bort, og se at det er progresjon på mine kurs, men jeg kan ikke lyve heller, du blir ikke medium på en kveld, men du kan øve litt og se om det er noe for deg. Og hvis du føler at det er noe for deg, så må du være villig til å sette av tid jevnlig, trene, øve, vise åndeverden at du bryr deg om dette. For å bli tatt alvorlig og seriøst, må du vise at du bryr deg og holde avtalene med dem. Slik fungerer åndeverden.

Samtidig vil jeg tørre å si at det er fallgruber på veien. Frykten som er i mennesket, oppkonsrueres gjerne lett, og kan bli en fiende, som holder deg nede. Mange er ikke mentalt klar for åndekontakt, de er nysgjerrige men også kanskje litt redde, og da er ikke dette med å kommunisere med åndeverden alene på egenhånd noe å gå inn i. Overlat da heller kommunikasjonen med åndeverden til et medium som kan sakene sine enn å gå inn i det aleine og tro at du klarer å utvikle deg til å bli et medium mutters aleine med åndeverden. Det er oppfordingen fra meg. Hvorfor gjøre det så innmari vanskelig når du kan gjøre det lett?

Som jeg sa innledningsvis, den mest trygge og effektive og billige måten å få kontakt med de døde, er å overlate jobben til et seriøst medium med gode referanser.
Og hvordan finner du et godt medium, tja, hvordan fant du meg? Kanskje du fikk hjelp av noen i åndeverden til å søke? Kanskje bare fulgte du din intuisjon og magefølelse.

Avslutningsvis vil jeg nevne et spørsmål som jeg ofte får. Slik lyder det:
– “Jeg bor i en annen by og kan ikke kommer til deg, men jeg ønsker kontakt med den og den som jeg er så glad i, hvordan skal jeg gå frem for å få kontakt her hjemme?”

Altså først og fremst, ringer du til meg å bestiller en time. Det er ikke farlig å ringe til meg. Får du ikke svar med en gang, kan det være at jeg alt sitter og snakker med noen, da jeg har mange som kontakter meg. Det som er poenget mitt, og som jeg vil fram til er, at jeg trenger faktisk ikke sitte i samme rom som deg for å snakke med dem du savner. Du må gjerne sitte i en annen by. Da tar vi det bare over telefon. Åndeverden er ikke bundet av tid sted og rom på samme måten som oss mennesker. Så dermed vet du det.

hilsen
Adele Leyha

©️Adele Leyha

besøk gjerne nettsiden min
http://aandekommunikasjon.comHva er Transe mediumskap?

Mentalt mediumskap Posted on Tue, January 10, 2012 08:45

Ofte misforstås transemediumskap eller kanalisering. Dessverre har enkelte medium kalt seg “transe”-kanaler uten å ha arbeidet i en ekte transetilstand, hvilket har medført mye forvirring for mange mennesker når det gjelder å forstå hva ekte transe virkelig er.

Når en ånd kommuniserer (linker) via et medium, utøver ånden ulike grader av kontroll, i større eller mindre grad overskygges bevisstheten til mediumet. Graden varierer, avhengig av intensjonen og betingelsene for kommunikasjon, samt evnen mediumet har til å låne bort seg selv til å bli overskygget eller kontrollert.

I transetilstand taler åndekommunikatoren direkte gjennom bevisstheten til mediumet – i stedet for at mediumet forteller om hva som blir mentalt gitt til ham eller henne. Videre skiller stemmen, lyden, dialekten, og generell språkbruk seg fra normal bruk som mediumet har.

Det er mange faktorer som indikerer ekte transekontroll, og parapsykologer har brukt ulike tester for å avgjøre om det er transekontroll, og i så fall i hvilken grad.

Ekte transe er en sterk deling av mentale og fysiske energier og bevissthet mellom medium og åndekommunikator. Det er generelt – men ikke alltid – påvist følgende innenfor mediumet:

– En bremse av hjertefrekvensen.

– En langsom, dyp og jevn pustemønster.

– Ingen raske øyebevegelser, eller REM.

– En senking av kroppstemperaturen.

– En sterkt redusert reaksjon på berøring og smerte.

– Ulike grader av bevisstløshet.

Et medium mottar altså informasjon fra åndekommunikatoren under ulike tilstander av kontroll. Transe anses som den sterkeste graden av kontroll. Men selv her er det ulike grader av transekontroll: fra lett transe til svært dyp transe. Dyp transe brukes hovedsakelig i fysisk mediumskap.

Så litt om graden av kontroll. Hva betyr det å bli kontrollert av en ånd?

Først av alt, betyr det ikke at mediumet er, på noen måte, er besatt av en ånd personlighet.

Det betyr heller ikke at mediumet forlater sin kropp og at ånden går inn og overtar der.

Medium kontroll innebærer en deling av mentale og fysiske energier mellom medium og ånde kommunikator eller operatør. Kontroll innebærer en telepatisk kontakt mellom de to. Hvor sterkt blanding av energier bestemmer graden av kontroll. Kontroll kan variere fra inspirerte tenkte og bevisst kontroll, til lett transe, til dyp transe, til svært dyp transe. Det avhenger alt av de mentale og fysiske energiene tilgjengelig for ånde kommunikator eller operatør.

Under følger et bilde av det kjente transemediumet Edgar Cayce (1877-1945), også kalt ”den sovende profet”. I dyp transe ga han råd om helse, stilte diagnoser på sykdommer, sa noe om varigheten og prognoser for helbredelse, samt foreskrev detaljerte kurer for behandling som virket.

Fra dyp transe forutsa også Edgar Cayce et imponerende antall verdensbegivenheter.

Vil du vite mer om mediumskap og kanalisering?

Hilsen Adele Leyha

Medium & Healer

Besøk gjerne min nettside

http://aandekommunikasjon.comMentalt mediumskap: Klarsyn

Mentalt mediumskap Posted on Thu, January 05, 2012 11:07

Klarsyn = oppfattelse av bilder, normalt ikke synlig.

Klarsyn er evnen til å se noe som ikke er fysisk til stede, som for eksempel symboler, gjenstander, dyr eller mennesker. En klarsynt visjon av en ånd er lettest når mediumets vanlige bevissthet er i ro. Noen ganger kan ånden bli sett som en komplett figur, eller bare ansiktet til ånden vises, eller det kan være en tåkete form som synes å være gjemt i en skyet substans.

Enkelte medium ser ånder som fysiske former, men det er nødvendig å vite at det ikke er det fysiske øye som er sentrum for visjonen. Det er et indre øye kalt “tredje øyet” som ligger innenfor pannen, og visjonen kan også sees når de fysiske øynene er lukket.

Synet oppstår altså “i indre øye,” og noen medium sier at dette er deres normale syn tilstand. Andre sier at de må trene sine sinn med slike praksiser som meditasjon for å oppnå denne evnen, og at hjelp fra åndelige hjelpere er ofte nødvendig. Mens noen synske medium sier de kan se en ånd som om ånden hadde en fysisk kropp og var fysisk til stede, andre sier at åndene vises som en film, tv-program, eller fotografi i deres sinn.

Noen ganger kan det være vakker natur og intenst farget symboler som synes å virvle i hodet av mediumet. Denne opplevelsen av indre bevissthet kan i en opplæringssituasjon synes å være bare innbilt, men da mottager/sitter erkjenner dette, vet det medium som har opplevd dette at det er åndekommunikasjon. Medium som fortsetter å utvikle seg og arbeide, anerkjenner de små forskjellene mellom fantasi og synsk kommunikasjon.

hilsen

©️Adele Leyha

Medium & Healer

Besøk gjerne min web-side på internet:

http://aandekommunikasjon.comMentalt mediumskap

Mentalt mediumskap Posted on Wed, January 04, 2012 15:38

Mentalt mediumskap er den mest vanligste formen for mediumskap, og deles opp i to kategorier, persepsjon og kontroll.

PERSEPSJON

Ved persepsjon (= sanseoppfatning) arbeider ånden gjennom mediumets sinn, telepatisk. Det innebærer å knytte seg til informasjon fra ånden, gjennom varierte aspekter av tanke overføring eller mental telepati, uten å bruke de fysiske sansene. Mediumet kan likevel uten å bruke de fysiske sansene ”se”, ”høre”, ”lukte”, ”smake”, ”føle” eller bare ”vite” informasjon om ånden. All kommunikasjon med ånden finner sted innenfor mediumets bevissthet, og er formidling av informasjon via tanker. Ånden arbeider gjennom mediumets sinn, gjennom telepati, og mediumet gjenforteller den informasjonen han / hun ser, hører eller føler, med minimum personlig innflytelse og fordommer, til mottakeren av meldingen, også kjent som sitter. Mediumet mottar altså all informasjonen innenfor bevisstheten sin. Resultatene uttrykkes verbalt og må passere gjennom mediumets munn.

KONTROLL

Ved kontroll går mediumet i transe som gjør det mulig for ånden å tale gjennom mediumet eller utføre automatisk skrift. Vi skiller mellom lett form for transe – hvor mediet er bevisst det som skjer – eller dypere former for transe – hvor mediumet er ubevisst det som skjer, og derfor ikke kan huske noe av hendelsen i etterkant. Det tar lang tid å utvikle dyp transe.

hilsen

Adele Leyha

Medium & Healer

Besøk gjerne min web-side på nettet:

http://aandekommunikasjon.comMentalt mediumskap: Klarfølelse

Mentalt mediumskap Posted on Wed, January 04, 2012 15:34

Klarfølelse sies å være den mest vanlige formen mentalt mediumskap. Klarfølelse er evnen til å oppfatte fysiske attributter av en ånds tilstedeværelse.

Mediumet kan føle nærværet av en ånd gjennom en berøring, en lukt, temperatur endring, eller en svak bris.

Noen medium sier at de kan føle helseplager/smerter ånden hadde mens den var i live.

Det er heller ikke uvanlig at man kan få en følelse av å ”bli” ånden man kommuniserer med.

Man kan for eksempel føle at ansiktet forandrer seg, føle at kroppen blir større eller mindre.

Noen medium kan føle åndens personlighet og sinnsstemning.

hilsen

Adele Leyha

Medium & Healer

Besøk gjerne min web-side på nett:

http://aandekommunikasjon.comMentalt mediumskap: Klarhørsel

Mentalt mediumskap Posted on Wed, January 04, 2012 15:31

Klarhørsel (oppfattelse som ikke er hørbar).

Klar hørsel er omtalt som evnen til å høre åndestemmer som ikke er hørbar for andre mennesker. I noen tilfeller sier medium at de hører åndestemmer som om en person som satt ved siden av dem. Andre hevder de hører åndestemmer i hodet / sinnet som mer av en tanke. I begge tilfeller er stemmene hørbar for andre, selv om de sitter i umiddelbar nærhet til mediumet. Mediumet kan også høre musikk eller sang eller andre lyder.

Et medium under utvikling kjenner ikke alltid til når han/hun vekker sin innretning av klarhørsel. De forventer å høre en hørbar høy røst. Noen ganger vil dette skje, andre ganger vil det være musikalske og eller andre inntrykk. Et navn eller et ord, vil fortsette å komme til hjernen, eller musikk som symbol for en bestemt anledning, for eksempel bryllupsmarsjen. Medium som stadig blir mer sensitive vil ha en distinkt følelse som kommer inn i bevisstheten. Mediumet vil kunne utvikle dømmekraften mellom minner og åndelige meldinger.

Medium må lære å utforske denne gaven mer fullstendig. Hvis du mottar et navn som Ole, spør om Ole. Starte en dialog med åndekommunikatoren. Finn ut så mye informasjon som du kan for å bevise identiteten av ånden. Medium under utvikling bør være klar over holdningen sin når klarhørsel ”flyter”, og prøve å gjenskape denne holdningen for å perfeksjonere seg.

hilsen Adele Leyha

Medium & Healer

Besøk gjerne min web-side på nettet:

http://aandekommunikasjon.comMentalt mediumskap: Klarsmak

Mentalt mediumskap Posted on Wed, January 04, 2012 15:29

Klarsmak er oppfattelse av smak uten å putte fysisk substans i munnen.

Dette er også en måte en ånd kan kommunisere på til et medium på, men den er vel kanskje ikke den sanseoppfatningen som brukes mest hos et medium. Men det går an å trene opp denne sanseoppfatningen mer. Som medium kan du be om å få kjenne smaken av favoritt middag eller mat som åndekommunikatoren hadde når den levde.

Man kan øve på å fornemme om ting smaker salt, surt, søtt eller bittert.Mentalt mediumskap: Klarlukt

Mentalt mediumskap Posted on Wed, January 04, 2012 15:18

Klarlukt (oppfattelse av lukt utover den fysiske aroma).

Et medium kan kjenne lukt uten at det er fysisk lukt tilstede i rommet. Ånden informerer mediumet telepatisk ved å gi denne oppfatninger om lukten av energi, som for eksempel: lukten av et fjøs, lukten av en våt hund, lukt av tobakksrøyk, duft av roser, duft av liljekonvall eller andre blomster, lukt av epler, lukt av lakris, lukt av kjøttkaker eller annen favoritt mat, lukt av whitespirit og andre kjemikalier, lukt av metall eller tre, parfymelukt, også videre.

hilsen Adele Leyha

Medium & Healer

Besøk gjerne min web-side på internet:

hhtp://aandekommunikasjon.com