Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Gordon Higginson (1918-1993)

Fysisk mediumskap Posted on Mon, January 07, 2013 15:16

Gordon var et fantastisk bra medium fra England.

Gordon begynte å sitte i sin mors sirkel når han var bare tre år gammel, men først når han var ti år gammel fikk han lov til å begynne å gi beskjeder. På sin tolvte fødselsdag, holdt han sin første offentlige demonstrasjon på Longton Spiritualist kirke, hvor han fortsatte å demonstrere i de neste 63 år til hans bortgang i 1993.

Gordon var i stand til å gi de mest forbløffende nøyaktige bevis på overlevelse etter døden, han oppga åndens navn, adresser, telefonnumre og selv militære tjenestenumre i sekvens.

Som et fysisk medium, var Gordon i stand til å produsere materialiseringer og direkte tale, og ville vise dette i biblioteket på Stansted Hall til et publikum på 90 stykker. Han fikk en rekke skader som følge av overnysgjerrige vitner, men fortsatte å demonstrere og kanskje demonstrerte kunsten fysisk mediumskap til flere mennesker enn noen andre i historien. Mens han levde var han også i stand til å nå et omfattende publikum med sitt mentale mediumskap. Han fylte opp kapasiteten på Albert Hall en rekke anledninger for å gjøre demonstrasjoner alene.

I en alder av 28, ble Gordon president i Longton Spiritualist kirke.

I 1970 ble Gordon president i SNU. Han fortsatte som president helt frem til sin død, og med sine 23 år i den rollen er han den lengst sittende presidenten SNU noen gang har hatt.

Gordon hadde en detaljert forståelse av mediumskap, og han ble en etterspurt lærer over hele England. Han var lærer på den aller første sommerskolen ved Arthur Findlay College på Stansted Hall i 1965, og han fortsatte å undervise der i en periode på 28 år. Gordon var rektor ved skolen i tiden 1979 – 1993. Stansted Hall var alltid veldig kjær for hans hjerte, og et sted der mange kom fra fjern og nær for å høre hans foredrag og se hans medium demonstrasjoner.

Gordon Higginson hadde innflytelse og posisjon når det gjelder den engelske spirituelle historien, og mange av de beste mediumene i England i dag står i takknemlighetsgjeld med henyn til undervisningsstandarder han har satt.

Link til en engelsk nettside dedikert til Gordon Higginson:

http://www.gordonhigginson.co.uk/#/physical-mediumship/4532870219

http://www.gordonhigginson.co.uk/#/video-recordings/4532866176

Så når jeg setter av plass til å skrive om selveste Gordon Higginson, så er det først og fremst fordi jeg ved noen anledninger har fått æren av å kanalisere han fra den andre siden til noen av hans elever, som nå selv har blitt lærere. Gordon følger med fra den andre siden, og reiser mye rundt og hjelper til på kursene til sine tidligere elever.

Gordon er med i et åndelig team som reiser rundt og hjelper mange. For meg var det veldig kjekt med besøk av selveste Gordon Higginson! Selv om jeg aldri hadde hørt om han forut kanaliseringene jeg hadde. Kanskje like greit, da ble jeg iallefall ikke forutinntatt av noe.

Gordon kjente ganske mange, og har nok et stort repertoar som han er rundt og besøker og hjelper… Han har mye å engasjere seg med på den andre siden. Så artig å få kanalisere slike store medium ifra åndeverden. smiley Virkelig! Det kan jeg like. smiley

Ha en super uke! smiley

hilsen

©️Adele LeyhaHvordan blir man fysisk medium?

Fysisk mediumskap Posted on Thu, April 14, 2011 07:32

Når jeg skriver om noe så sært og spesielt som fysisk mediumskap, er det fordi jeg selv er meget interessert i emnet. Til forskjell fra tradisjonellt mentalt mediumskap (som er den vanligste formen for mediumskap), er fysisk mediumskap mye mer sjeldent og krevende. Forskjellen på mentalt mediumskap og fysisk mediumskap er at i mentalt mediumskap er det bare mediumet selv som kan se og høre ånden, mens innenfor fysisk mediumskap kan alle de som er tilstedeværende se og og høre ånden, det de opplever er fysisk.

Alle kan ikke bli et fysisk medium. Fysisk mediumskap krever at visse elementer er til stede i de fysiske organene i kroppen til mediumet. Enten har du disse elementene eller ikke.

For å bli et fysisk medium må du ha elementer i deg til å kunne lage det stoffet som er den grunnleggende byggesteinen i det å danne fysiske fenomener, nemlig ektoplasma. Dernest trenger du en overflod av tålmodighet. For det tredje har et fysisk medium som regel meget høy sensitivitet (økt følsomhet), så du trenger en sterk vilje til å takle livet og ting som er kastet på deg, dette vil hjelpe utrolig.

Studier i fysisk mediumskap har nylig funnet at sykdom og fysisk utmattelse har en tendens til å svekke de energier som er nødvendig for fysisk mediumskap. Det samme gjør lange perioder med overskyet vær. På den annen side bidrar god helse, sol fylte dager, og energiske sirkelmedlemmer til at mediumskapet virker mer styrkende og imponerende.

Det fysiske mediumet Marion Dampier Jeans på besøk i Oslo i august 2011.Hvorfor er fysisk mediumskap sjelden?

Fysisk mediumskap Posted on Mon, April 11, 2011 15:48

I første halvdel av det 20. århundre, var kraften og rekkevidden av fysiske fenomener fantastisk. Fysisk mediumskap var svært vanlig i det forrige århundre fram til rundt 1930-tallet, men minsket raskt på 1950-tallet. Dessverre, i disse dager er det ganske sjelden å se det.

Folk i dag er bare ikke dedikerte nok til å ofre sin tid og krefter i å utvikle fysisk mediumskap. Det tar virkelig tid og totalt uselvisk hengivenhet å utvikle denne formen for mediumskap.

I de tidlige årene av det 20. århundre, var en synsk sirkel en sosial begivenhet. De fleste av de store pionerene innenfor mediumskap begynte med å sitte i en sirkel i et hjem. I starten av det 21. århundre og fram til i dag virker det som om det er en økning i antall utviklingssirkler, men ikke nødvendigvis fysiske mediums sirkler. Vi kan være på randen av en ny vekst når det gjelder utviklingssirkler. Forhåpentligvis kan noen av disse bli til noe innenfor fysisk mediumskap.

Selv har jeg sittet i 2 fysiske sirkeler. Den først sirkelen ble etter et halvt år splittet eller delt på grunn av at vi mistet øvingslokalet og medlemmene fant nye veier og interessefelt. Noen få fortsatte likevel litt til i den fysiske sirkelen, og det syns jeg er bra. Hvordan det gikk og om deres sirkel fortsatt eksisterer er jeg heller usikker på idag. Jeg vet de slet med å finne øvingslokaler.

Den andre sirkelen jeg satt i, varte også bare i underkant av et halvt år. Medlemmene var litt for få, bare 5 stk, og veldig sårbare når noen uteble fra øving. I tillegg var heller ikke alle medlemmene her seriøst nok interessert i å vie seg til denne formen for mediumskap. Og i praksis var det vanskelig for alle å få til ukentlige øvinger, og da nytter det ikke å sitte i fysisk sirkel.

hilsen Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.comFysisk mediumskap: Materialiseringene

Fysisk mediumskap Posted on Mon, April 11, 2011 15:46

Under materialiseringene samler de åndelige guidene ektoplasma fra livløse objekter (møbler, materialer i rommet) og levende (nemlig medium og sirkelens sittere), for å danne et stabilt stoff som ånder kan bruke til å lage en eksakt form av den fysiske kroppen til hvordan de så ut på jorden eller slik som de nå ser ut i åndeverden.

Styrkegraden materialisert form varierer ganske mye. En fullt materialisert form eller hode-til-tå materialisering av en ånd er, kanskje, det mest fantastiske fenomenet man kan se i fysisk mediumskap. Det finnes utallige registrerte tilfeller der ånder har materialisert seg fullt, med full dress, ansiktstrekk, og eventuelle karakteristiske særtrekk som de tidligere hadde på kroppen. De kan se ut slik som våre jordiske kropper vises. I noen tilfeller har materialiserte ånder gått til omfanget av å skape fingeravtrykk av deres materialiserte hender, flyttet tunge gjenstander, og danset med stedfortreder. Materialiserte ånder kan gå blant sitterne, snakke med sitterne via direkte tale, ta på dem, klemme og kysse sitterne, og la sitterne ta på dem. Ånden kan materialisere seg foran sitterne, gå gjennom vegger, og dematerialisere seg foran sitterne.

Under manifestasjoner sitter det fysiske mediet vanligvis innenfor et lukket område, som kalles et kabinett. Kabinettet er i utgangspunktet noe som hjelper det fysiske mediumet å sitte litt borte fra sitterne. Kabinettet hjelper å fokusere energier og skaper en type batteri som styrker at fenomenene kan bli dannet. Det er vanligvis en gardin i fronten av kabinettet, som kan spres til siden for at folk skal se hva som skjer i kabinettet. Når en materialisering er i ferd med å skje er gardinene er lukket. Årsakene til dette er todelt, for det første beskytter det mediumet, som åndene bruker en del av de kroppslige energiene for å forme ektoplasmaet inn i en form, og for det andre, tilslører gardinene oppbyggingen av den materialiserte formen som kan være ganske forstyrrende å se på.

Under starten i å bygge opp en materialisering, er belysningen i rommet vanligvis svært lav, om ikke fullstendig mørke. Et svakt rødt lys eller til og med et sterkt rødt lys er vanligvis den eneste lyskilden. Åndelige veiledere har fortalt at hvitt lys har en tendens til å hemme fenomener, mens dempet rødt lys styrker energien i det. Så snart en ånd er materialisert ferdig, vil den gå ut av kabinettet i full visning.

Et av de mest interessante fenomener sett under materialisering er den fysiske koblingen mellom den materialiserte formen og mediumet. Etter en ånd materialiserer seg og går vekk fra mediet, kan ledningen av ektoplasma som knytter ånden med det fysiske mediet ofte bli sett. Denne ektoplasmiske ledningen kan sammenlignes med navlestrengen til et foster. Gjennom den, får den åndelige guiden en tilførsel av eteriske energi-materie fra mediet. Ånden kan dematerialisere ved å trekke ektoplasmaet tilbake inn i mediet kropp via denne ledningen. Forutsatt at de riktige betingelsene er tilstede, synes det ikke å være noen grenser for hva åndene kan gjøre gjennom fysisk mediumskap.Fysisk mediumskap: Ektoplasma

Fysisk mediumskap Posted on Mon, April 11, 2011 15:01

Når de åndelige guidene trekker det eteriske energi-materialet fra det fysiske mediumets kropp, er det kjent som ektoplasma. Ektoplasmaet tilsynekommer generelt fra mediet gjennom noen kroppslige åpninger (nese, eller munn, eller øre eller i nærheten av navlen, kjent som solar plexus). Ektoplasmaet kan brukes til å flytte objekter. Under en demonstrasjon kan den åndelige guiden forme ektoplasmaet til herdete stenger.

Det er gjennom bruk og manipulering av ektoplasmaet at de fysiske fenomener forekommer.

Ektoplasmaet kan lages i mange forskjellige former, synlige og usynlige, hvite og fargede. Det er avhengig av hva de åndelige guidene ønsker å gjøre med dette utrolige stoffet.Fysisk mediumskap: Åndelys

Fysisk mediumskap Posted on Fri, April 08, 2011 09:28

Dersom folket i en fysisk sirkel er veldig harmoniske kan det skape forutsetninger for noen fantastiske fenomener. Et av disse er utseendet på åndens lys. Åndelige lysfenomener lyser i alle intensiteter og farger. Vanlige farger er blått, hvitt og rødt. Fargene kan sees som lyse flekker fra tid til annen, men de kan ha utrolig intens lysstyrke ved sjeldne anledninger. Lysene er ansett å være en representasjon av en ånds tilstedeværelse og deres vibrasjoner. Jo sterkere ånden lyser, indikerer vanligvis høyere nivåer av åndelig utvikling.

Jeg har selv opplevd åndelys i fysisk sirkel. Hvert lys var på størrelse med en sigarettglo. Det var flere slike røde lys som beveget seg opp og ned i rommet i høyde med hodene våre. Ved en annen anledning i fysisk sirkel har jeg sett et åndelys som blafret rundt beina våre som et nordlys i rommet.

hilsen Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.comFysisk mediumskap: Banking

Fysisk mediumskap Posted on Fri, April 08, 2011 09:19

Et veldig vanlig fenomen er bankelyder i bord. Lydene av disse bankingene er alt fra myke fingre som tapper forsiktig, til harde bank av knokler på et bord. Ganske ofte vil du også høre en lyd som om treverket knekker eller sprekker. Ved andre anledninger kan ektoplasmiske stenger føre til at bankelyder oppstår. Med alle disse bankelydfenomenene, kan du opprette en kode for ”ja” eller ”nei” svar på spørsmål.

Siden det er vanskelig å ta bilde av bankelyder, har jeg lagt ved bilde av borddans.

Man kan bli enige med åndeverden å kode hver bankelyd etter alfabetet for eksempel, og på den måten etablere en kommunikasjon med dem.

Jeg har selv opplevd bankelyder i fysisk sirkel. Dessverre klarte ikke vi medlemmene i sirkelen å holde lenge nok sammen i sirkelen til at vi klarte å etablere en kommunikasjon. Det kreves tålmodighet og masser av tid. Man kan bare ikke forvente disse fenomenene over natten.

hilsen Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.comFysisk mediumskap: Levitasjon

Fysisk mediumskap Posted on Tue, April 05, 2011 07:55

Levitasjon er en måte å få objekter til å sveve stabilt uten å være i noen form for fysisk kontakt med noe annet objekt. Dette kan gjøres enten ved psykokinetisk energi (telekinese) eller ved bruk av ektoplasma. Et av de mest fantastiske eksempler på levitasjon var mediumskapet til Daniel Dunglas Home (1833-1886). Mer enn 100 ganger i løpet av 1860-tallet og inn i slutten av 1870-tallet svevde han opp til taket og ofte rundt i rommet over hodene på sitterne. Ved en anledning svevde han ut vinduet i fjerde etasje og inn gjennom et annet vindu i samme etasje. I en fysisk sirkel hvor ektoplasmiske stenger er laget, kan de brukes til å flytte objekter med, for eksempel et bord.

Jeg har selv sittet i fysisk sirkel. Det kan bli veldig kaldt i rommet når man jobber med fysisk mediumskap. Den sirkelen jeg satt i klarte imidlertid ikke å få bordet til å sveve over bakken, men vi fikk det til å bevege seg bortover gulvet på 2 bein.Fysisk mediumskap: Apports

Fysisk mediumskap Posted on Mon, April 04, 2011 13:54

Apports oppstår i en fysisk sirkel når et fysisk objekt er materialisert av åndelige veiledere til gruppen mennesker som sitter i sirkel. Vanligvis innebærer dette at et fysisk objekt har blitt dematerialisert på ett sted, transportert til et annet sted, og så blitt re-materialisert. Apports er mest kjent for objekter som skal vises til personer som ikke er i en sirkel, eller har noe å gjøre med mediumskap eller har noe kontakt med synske. Objektene kan være nesten alt fra blomster, bøker, smykker og små figurer. Apports oppstår av spesielle grunner, og sitterne i fysisk sirkel sitter ikke vanligvis i den hensikt å bringe apports gjennom. De skjer under en fysisk sirkel bare hvis åndene har energi eller en spesiell grunn for det. En merkelig eiendommelighet med apports er at de har et lengre liv, hvis det er en blomst for eksempel, og det finnes rapporter hvor den har levd i måneder og i noen tilfeller opp til ett år.

Under er link til en tysk side om fysiske fenomener. Her kan du se bilder av noen apports framkommet fra åndeverden.

http://robinsphysicalphenomena.webs.com/apportsatscole.htmFysisk mediumskap: Direkte tale / uavhengig stemme

Fysisk mediumskap Posted on Mon, April 04, 2011 13:51

Direkte tale / uavhengig stemme er en annen svært interessant del av fysisk mediumskap, hvor stemmen til en ånd taler ut av luften og til sitterne. De fleste fysiske medium har en tale trompet stående på gulvet i en sirkel eller på et bord om nødvendig. Trompeten som brukes til denne typen kommunikasjon er et konisk objekt med hull i begge ender. Trompeten er plassert i sentrum av sirkelen av personer til stede, og når stemningen er riktig for åndene kan de noen ganger få trompeten til å fly rundt i lufta og rundt i rommet, slik at den stopper ved den person de ønsker å snakke med. Ofte brukes ikke trompeten til virkelig kommunikasjon eller forsterkning, men det gjør de fysiske fenomener svært interessante og bidrar til å konsentrere sinnet.

Direkte tale og uavhengig stemme er i utgangspunktet det samme, men noen mennesker har forskjellige ideer om hvordan dette fungerer. Stemmene bygges opp gjennom en kunstig stemmeboks som lages fra ektoplasmaet som igjen er tatt fra det fysiske medium. Fysisk energi må genereres fra sitterne for å danne ektoplasmaet for kommunikasjonen, så det synges og spilles noe musikk, da dette bidrar til å få energien opp. Når energien er sterk nok kan det ta noen minutter for en ånd å mestre stemmeboksen. Når stemmene kommer gjennom er det som om noen snakker klart og kraftig i rommet. Menn, kvinner, barn, i alle aldre med språk og dialekter kan snakke. Direkte tale / uavhengig stemme mediumskap krever dessverre fullstendig mørke for å fungere, men gir igjen direkte bevis for liv etter døden ettersom spørsmål og svar kan gis til den enkelte ånden.Next »