Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Fysisk mediumskap: Apports

Fysisk mediumskap Posted on Mon, April 04, 2011 13:54:57

Apports oppstår i en fysisk sirkel når et fysisk objekt er materialisert av åndelige veiledere til gruppen mennesker som sitter i sirkel. Vanligvis innebærer dette at et fysisk objekt har blitt dematerialisert på ett sted, transportert til et annet sted, og så blitt re-materialisert. Apports er mest kjent for objekter som skal vises til personer som ikke er i en sirkel, eller har noe å gjøre med mediumskap eller har noe kontakt med synske. Objektene kan være nesten alt fra blomster, bøker, smykker og små figurer. Apports oppstår av spesielle grunner, og sitterne i fysisk sirkel sitter ikke vanligvis i den hensikt å bringe apports gjennom. De skjer under en fysisk sirkel bare hvis åndene har energi eller en spesiell grunn for det. En merkelig eiendommelighet med apports er at de har et lengre liv, hvis det er en blomst for eksempel, og det finnes rapporter hvor den har levd i måneder og i noen tilfeller opp til ett år.

Under er link til en tysk side om fysiske fenomener. Her kan du se bilder av noen apports framkommet fra åndeverden.

http://robinsphysicalphenomena.webs.com/apportsatscole.htmFysisk mediumskap: Direkte tale / uavhengig stemme

Fysisk mediumskap Posted on Mon, April 04, 2011 13:51:53

Direkte tale / uavhengig stemme er en annen svært interessant del av fysisk mediumskap, hvor stemmen til en ånd taler ut av luften og til sitterne. De fleste fysiske medium har en tale trompet stående på gulvet i en sirkel eller på et bord om nødvendig. Trompeten som brukes til denne typen kommunikasjon er et konisk objekt med hull i begge ender. Trompeten er plassert i sentrum av sirkelen av personer til stede, og når stemningen er riktig for åndene kan de noen ganger få trompeten til å fly rundt i lufta og rundt i rommet, slik at den stopper ved den person de ønsker å snakke med. Ofte brukes ikke trompeten til virkelig kommunikasjon eller forsterkning, men det gjør de fysiske fenomener svært interessante og bidrar til å konsentrere sinnet.

Direkte tale og uavhengig stemme er i utgangspunktet det samme, men noen mennesker har forskjellige ideer om hvordan dette fungerer. Stemmene bygges opp gjennom en kunstig stemmeboks som lages fra ektoplasmaet som igjen er tatt fra det fysiske medium. Fysisk energi må genereres fra sitterne for å danne ektoplasmaet for kommunikasjonen, så det synges og spilles noe musikk, da dette bidrar til å få energien opp. Når energien er sterk nok kan det ta noen minutter for en ånd å mestre stemmeboksen. Når stemmene kommer gjennom er det som om noen snakker klart og kraftig i rommet. Menn, kvinner, barn, i alle aldre med språk og dialekter kan snakke. Direkte tale / uavhengig stemme mediumskap krever dessverre fullstendig mørke for å fungere, men gir igjen direkte bevis for liv etter døden ettersom spørsmål og svar kan gis til den enkelte ånden.Fysisk mediumskap: Transfigurasjon

Fysisk mediumskap Posted on Mon, April 04, 2011 13:38:54

Med transfigurasjon kan ansiktet av en ånd bli formet og sett over et mediums ansikt, eller noen av sitternes ansikter. Det er best å gjøre dette mediumskapet i et rødt lys slik at ektoplasma kan formes over sitternes ansikter uten å bli ødelagt. Ansiktene kan være veldig klare til tider, til mediumets ansikt forsvinner helt. Ved enkelte anledninger kan mange ansikter vises ganske raskt over mediumets ansikt, men hvert enkelt ansikt er forskjellig fra hverandre. Kjennetegn som skjegg og bart kan sees tydelig, og objekter som briller, øredobber, piper eller hatter. Håret kan endre form og størrelse, inkludert hodeformen, som kan vises som stor eller liten. Fingrene kan vokse og bli mindre foran øynene, ikke bare til én person, men alle individer.