Det fins et hav av bøker innenfor alternativ litteratur, og mye passer rett og slett ikke til den enkelte. Man kan ikke lese seg til å bli et godt medium, det er rett og slett ikke mulig. Man må praktisere og øve, det er den eneste, reneste og beste veien. Ellers er det jo også fint å kjenne til historien bak mediumskap.

Og det er mange interessante bøker som fins der ute. Og noen ganger kan man lese og lære seg til nye teknikker for uttesting. Man leser seg til teorien. Men erfaringen høster man først gjennom å praktisere selv.

Jeg har noen favorittbøker, og de bøkene jeg virkelig liker best, de kom til meg, fra åndeverden. Den ene formelig spratt ut av hylla i bokhandelen. Det var min første alternative bok, og den er jeg veldig glad i.

Noen ganger kommer forfatternavnene bare dettende inn i hodet, før jeg i det hele tatt skjønner hva det er snakk. Jeg bare hører navnet gjentas og gjentas, om igjen og om igjen, og plutselig finner jeg ut at her snakker vi faktisk om en person. Og da kan det forresten ta litt tid, før jeg finner ut av hva de nå vil ha oppmerksomheten rettet mot, gjerne flere uker. Og sånn er det bare. Jeg får ikke alt fallende i fanget, men jeg får en del hint, og så må jeg selv jobbe litt for å finne ut av det.

Men det gjør det jo mer spennende når jeg finner ut av det. For et halvt år siden hørte jeg mye om Rosa. Skjønte ikke en døyt hva de snakket om. Rosa??? Men etterhvert kom det mer. Jeg hørte Rosa Parvin. Brukte fortsatt tid på å finne ut hva de snakket om. Jeg trodde de snakket om fargen rosa, he he, men fant etterhvert ut at de snakket om en person, et tegne medium, og at det faktisk fins en bok relatert til denne damen ved navn Rosa Parvin. Rosa Parvin var et av de første mediumene som tegnet de på den andre siden. Boka om henne er flere ti-år gammel, altså av eldre dato, og har vært komplett umulig å få tak i så langt. Først etter 6 mnd, så klarte jeg å få tak i et eksemplar av boken, og tenk, da var den til og med signert av forfatteren…. Tenk så bra! For ikke snakk om spennende! smiley

Andre som har hatt slike opplevelser?

hilsen

Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com