Mediumet Janette Marshall er istand til å gi en visuell forbindelse med hjelpere, guider eller kjære i åndeverden, ved å tegne dem. En del av de teknikkene jeg bruker innenfor mitt eget mediumskap, har jeg nettopp lært av Janette Marshall. Janette er forresten også lærer innenfor mediumskap og healing i tillegg til synsk kunst (psychic art). Hun underviser også på det berømte Arthur Findlay College i England. http://www.arthurfindlaycollege.org/

Personlig kjenner jeg Janette fra tidligere kurs hun har holdt i Norge. Dama har universelle gode kunnskaper innenfor energi fenomener. Pr dags dato kjenner jeg ingen som er så gode til koble seg til ulike energifrekvenser som Janette. Hun virkelig kan det med å arbeide med fine vibrasjoner av energi og tolke farger og lyder som eksisterer utenfor det generelle området som er tilgjengelig for fysisk menneskelig sansing.

Janette Marshall gir mennesker nøkler slik at de kan åpne dørene til egen forståelse, med den hensikt at de kan fortsette sin egen leting og søken etter egen forståelse av sannhet.

Janette tegner hovedsakelig med pastell kritt når hun gjør demonstrasjoner foran publikum. Janettes kanaliserte bilder formelig oser av healing energi. Jeg har selv hatt æren av og jobbe som medium på plattform sammen med Jannette Marshall, mens hun kanaliserte bilder av de som kom igjennom. Det var våren 2010, og vi jobbet da på Bolteløkka for Norsk spiritualistforening.

http://www.janettemarshall.com/index.html

hilsen

Adele Leyha

Besøk gjerne min webside

http://aandekommunikasjon.com