Det ble en hyggelig åpningskveld for oss onsdag 31. august 2011. Atmosfæren og energiene i de rosa lokalene var lun og lett, og vi hadde en veldig koselig åndelig kveld, med de mange besøk i fra åndeverden.

Leder av Norsk Spiritualistforening, Andrè Kirsebom og medium Stine Andresen hadde tatt turen fra Oslo for å besøke oss.

Som et av de arbeidende medium den kvelden, kunne jeg merke at det virkelig var mange ånder som sto i kø for å komme igjennom til sine i salen, pågangen var stor fra den andre siden rundt meg. Det er derfor godt å vite at vi nå endelig har startet opp med åndelige kvelder i Drammen. Dette er de positive til på den andre siden! Og det er ekstra hyggelig å vite at det blir flere kvelder og nye muligheter for mer besøk fra den andre siden. Det vet jeg de setter pris på i åndeverden. Og som medium og initiativtaker synes jeg det er godt å kunne hjelpe til å legge til rette for akkurat det.

Etter at offisielt program var slutt klokka 20.00, var det kaker og kaffe og mulighet for en uformell prat og mulighet for å stille spørsmål. Tusen takk til dere som kom, vi håper å se dere igjen på neste åndelige kveld, som er onsdag 14. september. Vi håper også at dere kan hjelpe oss å spre informasjonen om de åndelige kveldende sånn at dette blir mer kjent for flere. Vel møtt igjen til ny åndelig kveld onsdag den 14. september. Vi gleder oss til å se både kjente og nye ansikter. Alle er velkomne. smiley

mvh

Leder av Mediumskap i Drammen

Adele smiley

Linker:

http://aandekommunikasjon.com

http://www.naomisol.no/

http://www.mediumstine.com/

http://www.spiritualist.no/