Av og til blir jeg så inspirert av andre menneskers kreativitet og lykke over å gjøre det de har talent og er flinke til. Det å gjøre noe du virkelig liker, og gjøre noe du føler deg inspirert til, er med på å sende gode vibrasjoner og heve energiene rundt deg. Denne uka tenkte jeg å dele blant annet noen fantastiske kakeoppskrifter med dere. Kanskje ikke så veldig spirituelt dette, sier du, men faktisk, tenk etter selv… Ved å gjøre noe du føler deg inspirert til, for så å dele det med noen du er gla i, eller servere en hyggelig kosestund for de rundt deg, skape et felles rom for gode minner, så er vel det noe av det fineste vi kan gjøre for hverandre. Ikke minst hva vi kan se tilbake på å huske av positive opplevelser i felles stunder med andre.

I gamle dager var den eldre generasjonen kvinner veldig flinke til å skape de hyggelig felles stundene med familien samlet, gjerne med noe godt å spise. Slik jeg ser det, i dagens samfunn, hvor vi jager en hel masse rundt, og er vi kanskje ikke lenger er så flinke til å skape noe for hverandre, fordi vi gjerne sitter hver for oss og er opptatt med vårt eget. Veldig mye at det gamle sosiale fellesskapet har blitt erstattet av sosiale medier. La oss minst 1 dag i uka gå litt ut av det faste mønsteret, la oss inspirere, og bli inspirert, la oss gjøre noe sammen i hverdagen, for å løfte oss opp i energiene til hverandre. Gjør det du liker, det som får deg til å glemme tid og sted, og gjør det på en måte hvor du også kan glede andre. Om det så er å bake en kake, eller plukke en blomst til noen i gave. Så lenge det er noe som gleder deg, uten at det kjennes som en byrde. Gjør noe som samtidig kan skape glede for de rundt deg, for alle er vi ett, så kjenn på egen lykke, for så å dele. Bruk litt av din tid på å kjenne etter på hva det er du liker å gjøre sammen med dine nærmeste, hva er det som gjør at du kan føle deg oppstemt og glad? Hvilke stunder sammen med dine nærmeste er det som gir nettopp deg glede? Tenk litt på det, føl litt på det, og tenk over hvilke gode minner du har med dine nærmeste. Skriv gjerne ned på en liste. Og tenk litt på hva du har lyst å gjøre for å glede deg selv samtidig som du gleder andre. Det kan være så enkelt som å be noen av dine kjære som du liker på en kosestund. Lær deg å sette av tid sted og rom, for også å være menneske.

Det minner meg på en annen ting, mitt åndelige navn, som ble kanalisert til meg, inneholder faktisk ordet ”dele”, og det er vel ikke for ingenting jeg er veldig gla i navnet, Adele J. For meg så er det et åndelig budskap, som ligger der, for at jeg nettopp skal dele det åndelige med dere, det være seg mediumskap, kunnskaper, erfaringer, livsvisdom, eller bare hyggelige ting med det å være menneske.

I dag vil jeg invitere deg inn i en annen bloggers verden, for at du skal få litt inspirasjon, å se hva andre mennesker brenner for, hva andre får energi av, og hvordan andre deler den positive energien sin. Her er noen koselige blogger som inspirerte meg når det gjelder energi og skaperglede. Jeg opplever at disse bloggerne har masser av hyggelig energi å dele med andre. Så kos deg, kanskje finner du selv litt inspirasjon og kan glede deg over det bloggerne under deler… Det handler veldig mye om å skape de magiske øyeblikkene rundt seg og dele dem.

http://mylittlekitchen-thea.blogspot.no/2012/06/rosekake.html (en fantastisk blogg om en 16-åring som baker de himmelske kaker).

http://charmerendegjenbruk.blogspot.no/2009/11/koselige-kys-i-hstmrket.html (en blogg om gjenbruk og hvordan man kan gjøre det koselig rundt seg).

http://livetpavestergard.blogspot.no/2012/06/den-ljusaste-tiden-pa-aret.html (en koselig blogg om livet på en gård i Sverige)

http://hageoghus.blogg.no/blogg.html (en blogg med masse nyttige tips for deg med hus & hage)

hilsen

Adele Leyha

Besøk gjerne min nettside:

http://aandekommunikasjon.com