Hver enkelt av oss har tilgjengelig et støttende team av åndelige, ikke-fysiske vesener som har som formål å hjelpe menneskeheten å finne glede og fred.

Vi trenger egentlig ikke å gå imellom alt alene! Vi har kjærlige og kraftfulle hjelpere som ville elske å hjelpe oss i våre daglige bekymringer. Våre himmelske hjelpere kan hjelpe oss å se ting fra et høyere og mer positivt perspektiv, samt gi veiledning og praktisk hjelp når vi trenger det. Alt vi trenger å gjøre er å spørre! Så, ta hensyn til intuisjonen din, fordi de fleste av hjelperne sine meldinger vil bli kommunisert til deg via din sjette sans. Ofte kan ting du oppfatter som “tilfeldigheter”, være svaret på din forespørsel om hjelp.

Teamet av åndelige hjelpere kan ikke gripe inn i våre liv med mindre vi gir dem tillatelse og spesifikt ber om deres hjelp. Dette er fordi de respekterer vår frie vilje, den universelle loven som sier at vi tar våre egne beslutninger. Våre åndelige hjelpere er også tilgjengelig for oss 24 timer, 7 dager i uken, og det er gratis! Du kan be teamet ditt om støtte og hjelp til enhver tid. Du trenger ikke bekymre deg for at du tar fra dem noen viktigere oppgaver, fordi de er i stand til å være med mange mennesker, og mange steder samtidig. De er ikke begrenset av plass eller tid og det gir dem stor glede å se deg glad og med fred.

Det fins også ulike hjelpere innenfor ulike spesialiserte tema. Det varierer med hvilke temaer du er opptatt å fylle livet ditt med, og hvor mye du går i dybden selv for å utvikle deg innenfor disse. Etter hvert som vi spesialiserer oss vil enkelte hjelpere komme og andre gå, etter som behovet for nye fordypninger i temaene skjer. Det kan sammenlignes litt med at når du begynner på skolen, så vil du først få en førskolelærer, og etter hvert som du avanserer oppover i skolen, så får du nye lærere som kan mer ut fra utviklingen på ditt nivå. Men man starter liksom ikke med en professor i barnehagen om du skjønner….

Hver og en av oss (uten unntak) har minst 1 skytsengel og en åndelig hovedguide med oss fra vi er født til vi dør. Hovedforskjellen mellom engler og guider er at engler ikke har levd som et menneske før, mens guider har. En åndelig guide kan være en som har levd på jorden før, og som så har fått spesialundervisning, (etter at de gikk bort), om hvordan å lede fra “andre siden” uten å forstyrre vår frie vilje.

Engler er også tilgjengelig for å hjelpe og veilede oss. Engler er budbringere fra Gud som bringer kjærlighet, visdom, og beskyttelse mot himmelen. De elsker oss betingelsesløst og dømmer aldri våre tanker, ord eller handlinger. Engler kan hjelpe oss med noe av det som engler spesialiserer seg på; egentlig alt du kan tenke deg. Det er engler som spesialiserer seg på kjærlighet, relasjoner, tålmodighet, helbredelse, beskyttelse, visdom, kommunikasjon, og så videre. Englene ønsker å hjelpe deg på en måte som vil lede deg til fred. Englene vet at små irritasjoner ofte legger opp til større stress, så det er deres store glede å hjelpe deg med noe.

Inkludert i englene er gruppen med erkeenglene. Erkeenglene utfører bestemte roller og det er mange erkeengler som du kan spørre om hjelp. Erkeenglene hjelper uavhengig hvilken religion folk har. Det var kort om noen av våre himmelske hjelpere.

mvh

©️Adele Leyha

Medium & Healer

Besøk gjerne min hjemmside:

http://aandekommunikasjon.com/