Har du vært sanndrømt, der drømmen/ene dine har gått i oppfyllelse, og ganske så detaljert også?

Da tenker jeg mest på drømmer om våre nære omgivelser, om venner og familie, men også om fremmede personer.

Har du SETT i drømme noe som har skjedd i det VIRKELIGE liv?

Selv kaller jeg det bare Deja Vu opplevelser. Jeg husker mine drømmer stort sett hver natt. Jeg fryser litt når det skjer. Det er som å oppleve ting i reprise, ting du har sett og vært med på, og så er du plutselig med på å gjenoppleve det for annen gang.

Jeg opplevde en gang å drømme om at jeg var i fremmed land, og jeg var sammen med 5 personer jeg absolutt ikke kjente fra før. Jeg husker vi gikk rundt i gatene og pratet, og når jeg våknet, så syns jeg hele drømmen var litt rar, at jeg gikk rundt med totalt fremmede folk på et totalt ukjent sted. Så et par år etterpå, på ferie, befant jeg meg plutselig på dette stedet jeg hadde drømt om forut, i de samme gatene, et sted jeg forøvrig ALDRI hadde vært før, og sammen med de 5 jeg akkurat hadde blitt kjent med for noen dager siden. Vi drev og utforsket den største byen på Santorini. Jeg visste hva som var rundt ethvert gatehjørne, og kunne bare konstatere, at, her har jeg vært før, og de andre kikket storøyd på meg, ettersom jeg guidet de rundt. Da jeg hadde drømmen, kjente jeg dem ikke. Nå visste jeg hvem personene var. Etter en halvtime, måtte jeg bare sette meg ned, jeg klarte ikke gå et skritt lenger, måtte fordøye hele opplevelsen, da den var så sterk.

Jeg drømte også om facebook før det kom. Jeg fattet ikke alle menneskene jeg plutselig hadde kontakt med, folk jeg ikke hadde snakket med eller sett på årevis. Et år etterpå forsto jeg det. Da hadde facebook for alvor inntatt oss. Sprøtt, ikke sant?!

Jeg kan nevne i fleng ting jeg drømmer om, og som så skjer. Men nå vil jeg høre litt om dine opplevelser. Så del gjerne.

hilsen

Adele Leyha

http://aandekommunikasjon.com/

©️Adele Leyha