Jeg vil i dag spørre deg, om du gjør nok av det du liker? Gjør du ofte nok de tingene du liker? Som faller ditt hjerte nærmest? For det er de nære ting til hjertet som gir deg overskudd i hverdagen, som gir deg friskt mot til å takle familiære begivenheter som i noen tilfeller gir deg underskudd.

Har du nok balanse i hverdagen? Hvordan er vektstangen fordelt? Tipper den mot høyre? Den ene eller den andre siden? Trenger du hjelp til å stå mot, til å stå oppreist, til å holde deg oppreist? Vit at du kan stå selv, alene.

Hvis du tenker på de nære ting som gir deg overskudd, som gir deg glede, som gjør at du fantaserer og drømmer med positive fortegn, som gjør at du har planer, kan legge planer, drømme deg litt bort i 5 minutter, og tenke på noe hyggelig overkommelig positivt, som gir nettopp deg og akkurat deg glede, om det så er i fellesskap med andre, eller bare få lov å være deg selv med andre, ja så er du jo akkurat det. Universets sjel vil at du skal leke og ha det bra i hverdagen. Universets sjel speiler hjertet, og magefølelsen. De ting du foruten ikke visste av livet dreide seg om, kan du gjøre nå noe med. Du kan dreie hverdagen mer inn mot livsmot, misjonering av å gjøre de hyggelige ting som du vet at du setter pris på, som gjør at du kjenner glede, og som gir deg inspirasjon og vellyst, sånn at du kan fungere normalt og optimalt i hverdagen.

Begrensningene låser deg, men med friskt mot, og litt plass til nye inspirerende tanker, kan du komme deg opp av bølgedalen, og inn i en frisk livssyklus igjen. Livet handler om å dreie seg inn på det som gir overskudd av energi, det som vokser, det som nærer, da dette også hjelper andre i sin balanse.

med vennlig hilsen

©️Adele Leyhasmiley