Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Hesten som kraftdyr

Kraftdyr Posted on Wed, June 12, 2013 17:23:36

Personer som har hest til kraftdyr er …

• Vennlige
• Eventyrlystne
• Barmhjertige
• Villige
• Frisinnet


Balansert

Hestefolk er veldig balansert i deres sosiale, karriere, selvstendighet, og familieliv. De står sjeldent altfor fastlåst i ett prosjekt eller aspekt av deres liv som gjør at de andre områdene lider. Mange som kjenner dem vil selv lene seg på dette kraftdyr for støtte når de selv har gått ut av balanse.

Pleie

Hvis du har hesten som kraftdyr, kan du ha mer medfødt omsorg og pleie enn de fleste. Hesten har en spesiell beroligende touch, og har alltid de rette ordene å si for å gjøre at noen føler seg bedre. Du legger kanskje merke til at folk trekkes til de med dette kraftdyret, på samme måte som mange mennesker er tiltrukket av skjønnheten i hester.

Hardt arbeidende

Hestefolk er sterke arbeidere og gir aldri opp før jobben er gjort. Dette kraftdyret klager sjelden eller hyler, og i stedet bare smir det fremover for å oppnå mange ting i livet. De er viljesterk og kan tåle nesten hva som helst, så disse folkene er gode lagkamerater.

Lærdom fra hesten:

Fart og utholdenhet: Hesten lærer oss å reise fremover på vår reise gjennom livet, kose oss og leve til vår sanne skjebne.

Reise: Hesten som kraftdyr lærer oss å få kontakt med alle aspekter av oss selv, fordi åndelig er den budbringeren. Hesten oppfordrer oss til å få kontakt med vår indre kraft.

Styrke: Dette dyret minner oss om at reell makt ikke er tatt med makt, det brukes med visdom. Dyret har fire utrolig sterke, tunge bein som holder det jordet og stabilt.

Hester bærer ofte tung last på ryggen, og dette minner oss å bære våre byrder med verdighet og stolthet, og å nyte alle våre erfaringer

Hesten sitt budskap:

Hesten har mange ting å lære deg og mange velsignelser til å dele.

Hest symboliserer forandring, og hesten som kraftdyr kan være der for å hjelpe deg fremover på dine nye eventyr. Dette dyret minner oss om å være i bevegelse fremover i våre liv og nå våre mål.

Hesten kan minne deg på at det er på tide å reise i en ny retning. Hesten ønsker å vekke deg og hjelpe deg å finne ditt sanne selv, og de egentlige ønsker. Hesten bringer kraft, mot og energi til de som søker det.

Hesten vil vise deg hvordan balansere omsorg og dyp kjærlighet til andre med like dypt behov for frihet og uavhengighet.

Hesten vil vise deg hvordan holde seg dypt konsentrert i øyeblikket. Hesten vil lære deg å leve uten bekymring eller anger, hold ditt hjerte fri for skyld. Hesten vil lære deg å balansere skjønnhet og plikt, frihet og samhold, alt i perfekt glede og harmoni.

Hest i Drømmer:

En hest i en drøm, vil trolig representere din energi eller ditt behov for å uttrykke ditt autentiske selv og lykkes i livet. Dette dyr kan også være en refleksjon av hvor godt du håndtere dine primitive lyster og drifter, enten du leve med dem i harmoni eller hvis de er vanskelige å kontrollere.

En hest kan også representere hvordan vi kontrollerer drivkreftene i livet vårt.

En hest som snakker i drømmen din kan være en manifestasjon av din åndelige dyreguide og bringer deg en melding fra ditt ubevisste.

En svart hest i en drøm kunne representere en del av selvets skygge eller en del av personligheten din som du vanligvis foretrekker å holde skjult, det ukjente, det er mystisk.

Hvit hest er forbundet med å heve humøret eller åndelige aspirasjoner, den hvite hesten er et symbol for å utvikle bevissthet om dine instinkter og intuisjon.

©️Adele LeyhaMusen som kraftdyr

Kraftdyr Posted on Wed, June 12, 2013 15:22:45

Personer som har mus til kraftdyr er …

• Granskende
• Undersøker alt veldig nøye
• Forhaster seg ikke inn i nye situasjoner uten informasjon
• Har forståelse for detaljer
• Ser doble betydninger i ting
• Liker orden og organisering
• Har evnen til å forbli usett (usynlighet) • Stillhet / skyhet


Lærdom fra musen:

Musen er et klokt dyr, stille kommer den med sine sysler for å oppnå sitt mål uten for mye oppmerksomhet. Fra mus kan vi lære å ta hensyn til de små detaljene som kan bli oversett i vår over-ivrighet etter å se det store bildet. Vi blir minnet om ikke å overse det åpenbare. Også om det er bra å ta hensyn til alle detaljer, er det ille å over-analysere alt også. Det må være en balanse her.

Først av alt, er musen svært forsiktig med hvor den går og hva den involverer seg i. Musen bruker sine værhår på å måle plass slik at den ikke blir fanget i en stram klemme den ikke kan komme ut av. Dernest er musens ører som miniatyr sonar plater som holder den stadig varslet til lydene rundt seg. For det tredje er musen nøye med å lagre ting for fremtidige behov, og liker ikke at vaner er bortkastet.

Til slutt, forflytter musen seg svært raskt, fra sted til sted

Musen sitt budskap:

Når mus viser seg som et kraftdyr, er det enten tid til å ta hensyn til detaljer, eller en indikasjon på at du ikke kan se skogen for bare trær. Du kan bli så låst inn i detaljer at du glemmer det store bildet.

Spør deg selv noen viktige spørsmål. Tar du vare på de trivielle, men nødvendige ting i livet? Er du så fortapt i de store drømmene at du forsømme andre aspekter av livet ditt? Er du blitt så fokusert på en eller to aktiviteter så du forsømmer å se mulighetene? Savner du hva som er rett foran deg? Er det noe du åpenbart mangler eller trenger å fokusere på? Prøver du å gjøre for mange ting på en gang og dermed sprer dine energier for mye?

Musen kan vise deg hvordan fokusere og ta hensyn til detaljer. Den kan vise deg hvordan du kan oppnå de store tingene ved å arbeide på de små tingene. Når mus som kraftdyr viser seg er det lærdom i forbindelse med din oppmerksomhet.

Mus i Drømmer:

Mindre irritasjoner, frykt og bekymringer, bevisst eller ubevisst, og som gnager bort på en.

Å se mus i drømmen din, kan symbolisere ubevisste problemer, business tap, svik og uekte venner. Det representerer mindre problemer, irritasjon eller bekymringer som du tilbringer for mye tid å dvele ved.

Å drømme at du dreper en mus, betyr at du vil overvinne dine rivaler. Å drømme at en mus hopper på deg eller i klærne, forutsier en skandale der du i stor grad er involvert.

Aktivitetene i deg selv, ubevisst, og hvis lagt merke til, antatt å være for små eller ubetydelige til saken. Det kan representere et problem av noe slag som trenger oppmerksomhet. Følelser som gnager bort på deg. Engstelse eller frykt, avhengig av dine reaksjoner til mus.

©️Adele Leyha