I det siste har jeg jobbet mye med dyrene. Og hvilken herlig glede det er å jobbe med dyr. Også dyr ønsker å formidle kontakt fra den andre siden til sine gjenlevende menneskefamilie. Og de forsøker ofte å trøste sine gjenlevende familiemedlemmer med å si at de har det bra.

Noen mennesker har god fornemmelse, og kan kjenne nærvær av kjæledyr på besøk fra den andre siden. De kan fornemme seint på kvelden, at det er noen der nede ved beina, noen som setter seg helt inntil beina, en myk energi, som liksom gnir seg inntil. Og de fornemmer, men kan ikke se, bare føler dette underlige nærværet. Og da er det betryggende og godt å kunne ta kontakt med et medium, og få bekreftet sine mistanker, på hvem det er som de opplever at stadig er på besøk.

Noen ganger blir de som kommer til meg kanskje litt forskrekket, når de tenker og tror at det er deres nylig avdøde kjæledyret som er på besøk, også får de vite at det også erbesøk fra et kjæledyr som de hadde som barn for mer enn tjue tretti år siden. Ja, for det er jo svært mange der, på den andre siden. Men vi mennesker har en tendens til å låse oss fast til den nylig avdøde, den som sist har gått over. Vi tenker ikke på de som har vært i åndeverden i tjue eller tretti år, for dem har vi forsonet oss med er borte, også er de jo her likevel litt på en måte.

Jeg opplever også at mange ikke husker sine eldste familiemedlemmer på den andre siden. De som gikk over til den andre siden i barndommen. De som har vært veldig lenge på den andre siden, og som ikke har fått muligheten til å snakke med sine gjenlevende før nå når noen nylig har dødd. Tenk på det. De har masse erfaring, og hjelper de nyankomne, men vi ofrer de ikke en tanke eller takk. Da er det jammen bra de vet å benytte seg når du tar kontakt med meg som medium. Og jeg opplever klienter si: ” jammen hun har ikke jeg hatt kontakt med siden jeg var barn”! Men tenk; de på den andre siden elsket deg som barn, var stolt av vennskapet sitt, og sluttet ikke å bry seg med omsorg, fordi om de skulle gå over. De har fulgt utviklingen din stille fra sidelinjen i alle år, og sett deg, det lille barnet vokse seg stor og bli en voksen. Og tenk hvilken spennende mulighet, når du en vakker dag går til et medium. Jeg skjønner dem ganske godt, jeg.

Så jeg hjelper de alltid hvis de ønsker å sende noen hilsninger og gi deg litt rom for at andre faktisk tenker på deg, og er opptatt av deg, selv om du selv ikke tenker på dem, men kanskje sørger mest over det siste tapet av en nylig avdød. Husk da på at de som nylig har gått over aldri er aleine på den andre siden, og at de som nyankomne over blir vel tatt vare på av sine familiemedlemmer med meget lang fartstid ifra den andre siden.

Stor oppmuntringsklem til dere som savner sårt de som dere hadde så kjært. Husk at de er flere der på den andre siden, som tar vare på hverandre, og støtter og hjelper oss i det daglige, vår usynlige familie, slekt og venner. Og de hjelper også til med å ta vare på våre firbeinte pelskledde venner eller fjærkledde venner som har gått over. smiley

Hilsen Adele Leyha

©️Adele Leyha

Besøk gjerne nettsiden min:
Http://Aandekommunikasjon.com