Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Jeg leser en fantastisk spennende bok om dagen. Kanaliseringer gjort på starten av 1900-tallet.

For 10 år siden snakket hjelperne mine mye om «Byrået». Den gang da ergret det meg, alt snakket deres om «Byrået», fordi det er et gammeldags ord som ikke passet helt inn i hverdagen min, og jeg skal si at jeg lurte på om det var et ord for foreningen eller noe av det andre jeg drev på med og brukte mye av tiden min på…. Jeg husker jeg nevnte det for en annen, at hjelperne snakker om «Byrået» hele tiden, og at jeg syns det er et snodig navn i vår moderne tid. Han hadde heller ikke hørt om så mange byråer i vår moderne tid, så, da lot vi det liksom bare ligge litt. Så etter noen år dukker dette snodige ordet «Byrået» nå plutselig opp igjen.

Av og til så føler jeg at jeg og hjelperne liksom snakker litt forbi hverandre, hvorfor kan de ikke bruke ord som er mindre gammeldagse og som jeg forstår betydningen av? Jeg prøver å få det til å «passe inn» i min hverdag og gjøremål, også liksom…nei. De snakker om noe langt inn i fremtiden som jeg ikke kan forstå nå. Og så når jeg spør og graver er det liksom helt taus på den andre siden. De kan i det ene øyeblikket skravle om «Byrået» for i det neste å være taus. Skjønner du da at jeg blir litt oppgitt? Samtidig er det jo ganske så interessant når det en dag plutselig går opp et lys, selv om det er mange år etterpå. Dette er deres unike og litt rare måte å jobbe på. De jobber i fremtid og fortid samtidig, bare at jeg er opphengt i nåtid her og nå. Så da blir det litt underlige ting en gang iblant. Jeg har fått beskjeder vedrørende historiske ting før som ikke har gitt mening før lang tid senere. Så kall det gjerne for bekreftelser ifra deres faglige arbeidsområde, mange år i forveien. Hadde de ikke sagt det så mange år på forhånd, hadde jeg vel kanskje ikke studert det så åpenhjertig nå, jeg skjønner hvor viktig meddelsen om dette arbeidet var, nå som jeg leser helt konkret om det, og at det er viktig at det ikke får bli glemt.

Vel ordet «Byrået» er såpass gammeldags og lite brukt i min krets her og nå, så det er faktisk noe å huske på. Nå har jeg funnet ordet i denne fornuftige og spennende boken fra starten på det 1900-århundre, og det er en veldig spennende tid hvor de beskriver det spirituelle arbeidet de drev med i noe som het «Byrået».

«Byrået» gav readinger til folk som hadde mistet noen av sine, og som hadde stort savn. Det var viktig at savnet var reelt og at det ikke kom sånne som bare var nysgjerrige. De gav readinger tre dager på rad, hos 3 ulike medium, som jobbet på 3 veldig ulike måter. Den første skrev automat skrift, den andre var et transe medium, og den tredje var et mentalt medium.

Hvilken fantastisk imponerende bragd å kunne få 3 readinger fra den samme ånden hos 3 ulike medium og så kunne sammenligne resultatet etterpå. De var veldig opptatt av å ha «treff» på at det var nettopp den samme ånden, og de noterte og førte i pennen statistikker og tilbakemeldinger på hvor overbevisende treffene på at det var den samme ånden som kom på besøk. De hadde et mål om å treffe ti på hundre, (noe jeg syns er et merkelig lavt mål), men de hadde resultatene sine nærmere på mellom åttifem og hundre prosent. De jobbet med «Byrået» sitt på heltid, og åpningstiden var fra klokken 09-17 hver dag, (unntatt søndager), og meddelelsene ble sirlig ført i pennen av en sekretær. Så derav altså navnet «Byrået».

Skal si det var litt rart når disse pusle brikkene falt på plass, nærmest ti år etter at jeg kan huske det ble nevnt for meg første gangen… Jeg har alltid tenkt at jeg skal skrive litt om den gamle historien, og det har tydeligvis de i åndeverden gjort også, som har ventet i alle disse år, på at jeg skulle ta et nytt skritt inn i historie arkivet. Fått mange beskjeder om det i det siste, søk i det gamle. Uansett syns jeg «Byrået» var kjempe spennende bragd, disse menneskene på tidlig 1900-tallet var langt forut sin tid, tenker jeg… Morro!

Tilbake til boken jeg leser, den handler ikke så meget om «Byrået» sitt arbeid, men handler mer om ulike forunderlige historier ifra åndeverden, og akkurat nå leser jeg om en ånd sin beskrivelse av virkeligheten sånn som det fortoner seg å være på den andre siden.

Hilsen en historie interessert lærer innen Mediumskap: Adele Leyha.

©️Adele Leyha

Besøk gjerne nettsiden min: Http://aandekommunikasjon.com

PS. Jeg vurderer å oversette den gamle boken å gi den ut på norsk, istedenfor at den skal bringes til taushet på det språket den ble gitt ut på opprinnelig i sin tid. Jeg må bare finne ut av opphav og rettigheter og sånn nå hundre år etterpå. Hva syns dere om det, vil noen lese boken på norsk, eventuelt? Kommenter gjerne i tråden under. Klem fra Adele Leyha 🙂