Blog Image

Adele Leyha`s Spirituelle blogg

Mediumskap - Kanalisering - Reading - Åndekontakt - Healing - Hjelpere - Guider - Synsk kunst

På bloggen her skriver jeg om spirituelle ting som opptar meg.Har du lyst å motta nye blogg-innlegg jeg skriver på e-post? Sånn at du får siste nytt med en gang det har blitt publisert? Du kan få automatisk varsling på e-post ved å sende melding "Abonnere på nye blogg innlegg: - ja takk!" til: adele.leyha@hotmail.no

Min interesse for kraftdyr…

Kraftdyr Posted on Fri, December 14, 2018 22:20:17

Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Hvorfor jeg begynte å skrive så mye om kraftdyr? Vel det begynte med en veldig sterk kontakt med mine egne kraftdyr i 2007. Jeg er veldig sensibel og kontakten var energi messig veldig sterk og god fysisk. Jeg fikk holde på å kjenne på energien til noen av disse dyra, og for meg med mine evner ble det som å ta på levende dyr bare at de var «usynlig»for andre mennesker. Vi hadde sterk kontakt uten at jeg hadde et usunt forhold eller følte meg avhengig av kontakten deres på noen måte.

Det kunne være dager med massevis av dyr innom på besøk. Jeg husker også at noen av kraftdyra kunne være borte i dagesvis, for så å bare plutselig dukke opp. Det var vel mest at de «bare var der» rundt i perioder, de lagde knirkelyder i betonggulvet og dyttet i veggen så det knaket, mye lyder for å signalisere at de var på plass, så det var fascinerende, og jeg husker godt at jeg snakket med hjelperne mine ellers når jeg lurte på kraftdyra mine her.

Så en dag kom en av hjelperne mine og sa at han ville undervise meg generelt om kraftdyr. Så jeg fikk beskjed om å ta fram en notat bok å skrive ned for de enkelte dyre grupper. Så lot jeg dette ligge i mange år.

Mine guider er utrolige tålmodige. Underveis i arbeidet klekket vi ut mange goder ideer til hvordan vi skal legge opp arbeidet vårt videre.

Nå er det blitt til et mer reelt tegne medium prosjekt, som jeg vil fullføre, på mitt vis, over mange år, uten stress, kun for kos. Ja det blir en bok, til slutt.

Veien blir til skritt for skritt.

Jeg er aldri alene. Kan ikke kjede meg med mine. Vi har da alltids noe greier å pusle med side om side. Ha, ja, for vi har lært å ha det gøy, i hverandres selskap side om side. Endelig! Fokusere på det som er veldedighet og hjelper mange. Derfor økt aktivitet igjen på denne bloggen.

Stor klem til dere alle!

Hilsen ©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.comHvor kort tid etter at døden inntraff kan jeg kontakte den døde via deg som medium?

Spirituell blogg Posted on Fri, December 14, 2018 21:12:08

Skrevet av: Adele Leyha©️
Copyright: Adele Leyha©️

Hvor lang tid etter at en har entret åndeverden vil det ta før et medium får kontakt? Det er ikke noen endelig fasit i dette. Men jeg benevner tema, fordi det er så mange som har det så tøft rundt omstillingen etter at de har mistet en i sin kjære nærmeste familie.

Og i det å takle påkjenningen så vil man gjerne ha et lite livstegn om at den man mistet ikke bare forsvant, men fortsatt er i det som noen kaller «andre siden».
Selv kaller jeg det for å være i åndeverden. Men uansett hva det er vi kaller det, så er det ikke noen separert dimensjon, den er ganske parallell, og høyst levende, bare i fragmenter av helt andre energier enn de fysiske legemer som vi er vant til å ta på.

Indianerne har snakket med sine «vise» forfedres ånder i mang en tid. En virkelig gammel skikk, hvor man har sett på de som høyst levende, hvor man har henvendt seg til åndene for å få råd i det daglige man lurer på eller gjør. Blir det regn? Skal vi flytte dyra på nytt beite? Kall det oppsøkende hjelp for å hjelpe både folk og dyr, i det å motta bekreftelser. Men det er litt forskjell på å be om råd og gode ting for mange, og det å kun be om bekreftelser til seg selv, men det skal vi prate mer om en annen gang.

Det primære her hvor fort går det egentlig å få kontakt med en avdød? Må jeg vente lenge? Svaret er nei egentlig ikke må du nødvendigvis vente veldig lenge. Men noen ganger i det sjelen har dødd har den kanskje fått et kraftig sjokk i forbindelse med sin overgang, og da blir det en langsom oppvåkning på den andre siden, litt som å komme forsiktig ut av en dvale, kall det gjerne vinterdvale om du vil, sånn som bjørnen har i hiet sitt.

Saken er da at sjelen trenger sin hvil, og ånder som alt er der vil sørge for å passe på at sjelen får mye ro og hvile og healing. De blir passet godt på, så ikke engst deg unødig hvorvidt de har det bra. Ja det fins sykepleiere og omsorgspersoner som frivillig og gladelig gjerne hjelper i den forbindelse at disse sjeler kommer over.

Jeg har så mange eksempler på hvor ulik tid dette med å gjenoppta kontakten med åndeverden kan ta. Men den som venter på noe godt…venter ikke forgjeves, en vakker dag er ånden klar og tilstede der og forsøker å nå deg gjennom sitt nye talerør, mediumet.

Det tar sjeldent mer enn et år, men jeg synes å ha hørt for en dame som selv var medium at det tok 7 år før hennes mor først kom på besøk, men det er noe veldig uvanlig sent, synes iallefall jeg. I det tilfellet sa mora i åndeverden at hun mente at mediumet ikke trengte besøk før da, for de hadde begge nok å bedrive på hver sin kant. Så dette er unntaket.

Min erfaring er at det gikk i underkant av et år på det lengste, og kun en time på det korteste. Uansett tid så går det seg til.

Så ikke fortvil, og ikke vær redd og bekymret. Er du rådvill kontakt et medium og spør hvem andre i åndeverden som evt kan formidle en beskjed om vedkommende. Det er utrolig hva de følger med og har rede og full oversikt over. Så noen nyheter om dem får du uansett lover jeg.

©️Adele Leyha

Http://aandekommunikasjon.com