I går var det 21.juni 2021, det vil si på dagen hundre år siden en kanalisert bok ble utgitt/publisert av et fransk medium som kanaliserte innholdet fra min beste sjelevenn i åndeverden. Boka ble første gang utgitt i 21.juni 1921, og handlet kort og godt bare om riktig åndekommunikasjon.

Igår var det sommersolverv, og den lyseste dagen i året, og jeg hadde tidligere i vinter satt meg et mål om å oversette denne boken til norsk for aller første gang i historien, og kanskje til og med utgi den på samme dato, men så ble det ikke. Og det føltes idag litt rart å ikke ha benevnt det mitt arbeide igår. Så da måtte det bli noen ord om det idag.

Jeg oversatte den hundre år gamle boka til norsk for et halvår siden, men jeg har fortsatt ikke publisert den. Jeg tror ikke det spiller noen rolle lenger, om jeg skal utgi den, jeg tror ikke det er så viktig lenger, jeg tror det mest riktige var at jeg personlig skulle lese den, og at jeg evt skulle bruke innholdet på mine halvårige medium kurs og utviklingssirkler som jeg leder og underviser i på vegne av åndeverden. Så får tiden vise om det er rett. Jeg har en følelse av at mine venner i åndeverden egentlig bare venter meget tålmodig, som sedvanlig, siden jeg har den frie viljen til å gjøre hva jeg vil.

Men jeg fikk faktisk et besøk i fra åndeverden dagen før, på kvelden den 20. juni 2021, hvorpå beskjeden slik den ble fortalt gjennom et nederlandsk medium på internettets live-sending lød slik;

“Du har tenkt lenge på å gjøre om og endre opplegget på kurset eller skolen din, du må gå for å gjøre denne endringen, som du også føler er riktig, følg intuisjonen din, du er trygg, selv om to-tre andre har ment noe helt annet. Følg din egen magefølelse og lytt til intuisjon, det er riktig. Dette er riktig.”

Tenk jeg fikk en beskjed fra et fremmed medium et annet sted på jorda, det er interessant.

Jeg har som mål at de som skal gå i utviklingssirkel og lære hos meg; er de som har evner til ÅNDELIG STØTTE og menneskelig FELLESSKAP og SAMHOLD med ALLE sirkelens medlemmer. De som vil gå i sirkel hos meg, må forstå og evne å inkludere ALLE, også meg som sirkel leder.

En svært sjelden gang kan det være at enkelt medlemmer får seg «favoritt-venne-klikker” og starter “øvingssirkel i sirkelen”-leken, og da er denne person i gang med å ødelegge sirkelens helhets energi og åndelige arbeider som vi andre forsøker å bygge i fellesskap. Hvis ikke alle lenger skal samles i sirkel, men noen få personer tar initiativ til å samle «sine» utvalgte «venne»-personer i sirkelen og holder resten av øvrig sirkel medlemmer utenfor, inkludert leder, ja så blir åndeverden veldig oppmerksom på dette, de blir kjempe-skuffet og lei seg, og øvrig sirkel gruppa mister progresjonen.

Det er åndenes måte å si fra om at noe er feil og galt, noen forsyner seg av gruppe energien og forstyrrer energi balansen i sirkel. Og da må det ryddes opp i både menneske- og ånde-rekker, og disse personer som ikke evner å være i balanse og bygge energi med ALLE i sirkelen lenger, må taes ut av hensyn til det energetiske. De er i full gang med å ødelegge hoved sirkelen, og de ødelegger for alle sirkelens medlemmer.

Av og til tar super ego over for et sirkel medlem, og denne vil forsøke å snylte energi på det åndelige sirkel teamets oppbygde energi arbeide, og vedkommende passer da overhodet ikke til å være med i en utviklingssirkel lenger. Folk som ikke bygger ALLE i sirkelen gode, men som føler de må ha extra energi øving med «utvalgte sirkel venner» på bekostning av alle i sirkelen, og som så bruker opp energien i sirkelen kun på seg selv og sitt ego, har verken respekt for mennesker eller åndelig arbeide, og de har totalt fravær av disiplin til å gjøre gode åndelige energi arbeider. Slike bør man kort og godt si morna til fra sirkelen, for disse vil ødelegge ALT energi arbeidet som er bygd opp i sirkel over tid. Ingen vits i å slite deg ut åndelig som sirkel leder. For det er det som skjer; som sirkel leder kan du fort bli åndelig utmattet og totalt utslitt hvis du har med feil folk i sirkel. Det har dessverre hendt meg, og det har hendt flere andre sirkel ledere andre steder i landet før, og derfor ønsker jeg å snakke ut om det. Dette er de dyrekjøpte dårlige erfaringer ifra et uegnet sirkel medlem, og hvordan et menneske kan ødelegge for mange når denne får utfolde seg fritt i gal retning.

Som sirkel ledere blir man lett ensom og man må derfor søke og tørre å snakke om erfaringer.
Lære av hverandre. Det er krevende og hardt energi arbeide å være sirkel leder. Det er mye lettere å bare møte opp å være deltager i sirkel og kun ha seg selv å sitt å tenke på.

Kort fortalt om meg har jeg over tjue års erfaring med å være i utviklingssirkler. Jeg er en veldig inkluderende åpen og positiv og humørfylt person som alltid har stilt meg til disposisjon for åndeverden. Jeg holder mine åpne kurs og lukkede utviklingssirkler, samt at jeg har vært veldig til å inkludere alle som ønsker å utvikle seg i mitt åndelige virke og private sfære. I sirkel blir man svært godt kjent med hverandre og jeg ser på alle sirkel medlemmer som mine NÆRE gode venner, for jeg ofrer så mye av min tid for dem, og vi får vite så mye om hverandre av åndeverden.

Og jeg har bestandig vært snill og stadig introdusert nye folk til min utviklingssirkel ettersom det har vært åpninger for det. Jeg har vært opptatt av at i mine sirkler skal det ikke være noe misunnelse og sjalusi, ingen må bli høy på pæra, og alle skal føle og må være inkludert, og at vi sammen må gjøre hverandre gode. Åndeverden vil ha samhold og fellesskap, ikke utfrysing og styring bak noens rygg. Og for den som er sirkel leder og opplever at et medlem i en utviklingssirkelen ikke har respekt for det energi arbeidet som faktisk bygges ilag med åndeverden, kan det være ganske frustrende, det er faktisk et ganske betydelige stort energi-arbeide å være sirkel leder skal jeg si dere.

Når en sirkel ledes på rett måte, bruker en sirkel leder veldig mye av sin egen energi, som sirkel leder gir man så utrolig mye av seg selv til veldig veldig mange samtidig, mye mer enn det å bare møte opp som deltager og kun ha seg selv å tenke på, man setter opp energien og jobber i to dimensjoner samtidig med veldig veldig mange sjeler og andre sine hjelper team for at gruppen og kvelden skal bli bra.

Skulle jeg som sirkel leder for en utviklingssirkel oppleve å være så uheldig å bli sabotert av 1 av sirkel deltagerne, så må jeg søke å rydde opp i rekkene så det blir ro og orden og progresjon igjen for hele sirkel gruppen. Hvis det blir stagnasjon slutter jo alle gruppas medlemmer, og da vil alt det åndelige arbeid bli lagt på is. Og akkurat det med motstand kan være svært så krevende. Spesielt hvis 1 medlem gjentagende ganger saboterer sirkel energien og ikke vil, og ikke evner å forstå hva h*n gjør galt, og resultatene i gruppen blir en svertekampanje hvor resultatene uteblir for hele sirkel gruppen, bare fordi 1 person forstyrrer energi balansen. Går det ikke an å gjenopprette harmoni energien etter mange forsøk, kan det hende at det ender med at jeg som sirkel leder må gå til det skrittet og ta vedkommende ut som mangler den åndelige disiplin og respekt.

Et sirkel medlem som ikke klarer å innrette seg etter sirkel leder, (og husk nå på at ikke alle er ment til å utvikle seg til å bli medium), må korrigeres, for at utviklingen for alle de øvrige sirkel medlemmer ikke skal stoppe opp. En person som forstyrrer vil gi lite arbeidsro i rekkene og det blir gal energi balanse og disharmoni med de åndelige hjelper-teamene som skal samarbeide. For at ikke alt skal bli skjevt, og for at utviklingen skal komme alle øvrige deltagerne i sirkelen til gode, med progresjon, må man som sirkel leder en gang i blant ta affære og rydde opp energetisk. Særlig hvis 1 bestemt person blokkerer for sirkelens framgang. Vedkommende selv kan være aldeles uvitende om at h*n hindrer gruppas framgang. Å være sirkel leder som må rydde er ingen drømmejobb, tvert i mot. Man vil jo gjerne at alle skal komme overens med hverandre. Men sånn er ikke virkeligheten alltid. Energetisk kan et menneske forstyrre sirkelen grådig. Spesielt hvis denne ikke er dedikert åndelighet på rett måte. Folk i sirkel må ha respekt, høy moral, god etikk, bra disiplin og samarbeid. Ikke alle evner å være godt utrustet med alt dette. Sirkel medlemmer som ekskluderer, lyver og er unnvikende, eller er generelt høye på seg selv blir feil å ha med i en sirkel.

Da må sirkel leder trå til og ta en prat med den det gjelder. Hjelper ikke dette må vedkommende tas ut av sirkel og settes på pause. Det er aldri populært å ta ut noen fra en sirkel. Det er ubehagelig for de fleste tar det svært personlig og blir fryktelig sure, og det kan etterhvert være ganske så ensomt og krevende for ikke snakke om energi tappende å være lærer for åndelige utviklingssirkler. Det hender av og til at medlemmene bare har super-ego og fullstendig mangler innsikt i energi balanse og ikke skjønner helheten av sirkelens arbeider, og de forstår ikke hvor / når det skjærer seg energetisk, at det blir uro, og ikke forstår de bæret av betydningen av sirkelens samhold og åndelig fellesskap heller. De er der som single individer og ser kun seg selv og sitt eget solo arbeide, som de gjerne vil dyrke videre med utvalgte medlemmer i sirkelen bak ryggen på øvrige sirkel medlemmer. De velger seg ut “sine” venne-medlemmer av sirkelen for å øke sin egen åndelighet med egen privat “øvings-klikk” i sirkelen utenom dedikert timeplan, og plutselig er det STORE åndelige sirkel fellesskapet ødelagt. Det er en klassiker at en fersk medium-elev vil forsøke å manipulere energier ved å samle de deler av utviklings sirkelen som h*n liker for å øve seg utenfor sirkelen med «sine utvalgte spesielle «venner» fra sirkel», men da skal h*n ikke lenger sitte i utviklingssirkel, en sirkel skal og må aldri misbrukes til å sette opp en “utvalgt” mini-gruppe av den “store” sirkelen. Da misbruker medlemmet den energien som bygges opp til vanlige øvingskvelder på den “store sirkelen”. Enten må man ha øving ofte nok for ALLE medlemmene i sirkelen, og ellers ingen. Det her er snakk DISIPLIN på et veldig lavt nivå. Noen mangler fullstendig dette enkle grunnleggende. Disiplin og respekt er helt fraværende. De «spesielle utvalgte sirkel medlemmene» vil forsøke å øke sin «åndelige» styrke, og de gjør dette ved å forstyrre energi balansen i hoved sirkel og styrer unna sirkel leders energi oppbygning. Disse er det jeg kaller «høye på seg selv og sitt ego» og ser nå kun seg og sitt eget, super egoet har tatt over, de har mistet den åndelig dømmekraften og disiplin har de vel aldri hatt. De bare bruker av andre sin energi. Da trår åndeverden til å lager forstyrrelser for å «vekke» hovedsirkelens øvrige medlemmer. Det blir bråstans i progresjon. Full stagnasjon og alt går i stå. Hvem er vel best egnet til å se hva som foregår? Jo nettopp, en dedikert sirkel leder med omsorg fanger opp «energi bråket» som de intetanende høye på seg selv deltagerne virvler opp sammen med åndeverden, og vil også merke det i form av å bli energi ned tappet og utmattet. Det hjelper ikke hvor mye energi du bygger opp og legger inn til hoved øvings kvelden når den blir manipulert av de åndevenner som nå har et «åndelig forhold» på si, med de åndelige lærere som flyr frem og tilbake og ikke kommer igjennom. Frustrerende for mange ånder, med andre ord.

Som medlem i sirkel oppmuntrer åndeverden til å hente inn medium erfaring utenfor sirkel hos eksterne medium og bringe det inn og tilbake i sirkel, og dele det med sirkelens interne medlemmer. Det er fint om man går andre steder utenfor sirkel og henter inn sine medium erfaringer og bringer nye ting og ny åndelig kunnskap tilbake til sin utviklingssirkel, det være seg både medium kurs og åndelige readinger og annet. Men: Man skal ikke misbruke / bruke opp den “store” sirkel energien til å øve seg utenom i det som heter “utvalgte venner»/ les: «små klikker” av sirkelen. Da blir det bare tullball og stans i utvklingsarbeidet for samtlige når alle samles til hovedsirkel. Åndeverden forsøker således å fortelle noe slik som: «Her er noe galt med disiplinen og det åndelige fellesskap arbeidet. Alle er ikke inkludert i sirkel, man bare bruker opp av sirkelens energier, bygger det ikke opp med noe nytt lenger». Det fins også et annet navn for dette, energi vampyren som har landet…

Heldigvis forsvinner ofte de medlemmer som ikke passer til å bli medium og som blokkerer utviklingen og progresjonen for sirkel gruppen, de forsvinner som regel helt av seg selv. Og noen meget sjeldne og ytterst få ganger gjør de ikke det….

Det vil aldri være personlig ment å ta ut en som lager energi-forstyrrelser fra sirkelen, men som åndelig lærer kan man ikke være konflikt sky og må øve seg på å sette grenser og foten ned for dem som bare stjeler av energikilden til utviklingssirkelen og av energien til andre mennesker. Det er måter som åndeverden syns er forstyrrende og ikke vil at vi skal jobbe på. Vi som sirkel ledere må lære oss å ikke “please” alle folk vi møter på vår vei, og stemmer ikke energien for 1 sirkel medlem overens med noen andre i sirkelen, så må vi tørre å si nei, og ta opp med vedkommende som forstyrrer og ødelegger gruppe-harmoni-energien, sette foten ned selv om denne er aldri så hyggelig person og be vedkommende utvise mer åndelig disiplin og respekt, samt komme til forsoning med alle, fordi det handler om energi, og at man kan ikke tillate at noen er respektløse i væremåten overfor verken mennesker eller åndelige hjelper team.

Så for å unngå langvarige forstyrrelser og til slutt ødeleggelser av hele den opprinnelige dedikerte utviklingssirkel gruppe må man ta affære hvis man ser at et enkelt medlem i sirkelen ikke samarbeider og vet å innrette seg energetisk med alle i gruppen som HELHET.

Det handler om å være SAMLENDE trygg og bevisst på ALLE sirkelens ENERGIER. Og ikke minst betydningen av dette. Alle ønsker å være inkludert. Men det er nok at 1 energi tyv tar initiativ til å samle deler av gruppen for å øve seg utenfor sirkelen, så er dennes snylting fra resten av utviklingssirkelgruppe energien som er bygd opp for gruppen som helhet iferd med å slå sprekker. Dette kan fort gjøre sirkel leder ENERGETISK SLITEN og ENERGETISK UTMATTET når gruppe energien MISBRUKES fordi et sirkel medlem syns det er så kjekt å bruke av energien til hovedsirkelen. Det er skikkelig trist når sirkel medlemmer har blitt så høye på seg selv og at deres eget super EGO står i veien for dem selv og resten av sirkel gruppen, de kan plutselig påsta å hevde at de kan gjøre ALT som de VIL for nå er de plutselig blitt TALSPERSON for noe utvalgt og STORT noe i deres hode. De tør påstå at «deres utvalgte venner» må øve med dem når de føler at de må, og de er kun ute etter å dille og behage seg selv, og de enser ikke hva de egentlig holder på med, energi misbruk, og hvordan det går utover og ødelegger styrken i det åndelige arbeidet til alle de øvrige i deltagere i sirkel energien. Etter å ha vært overbærende sirkel leder lenge kan det kjennes skammelig og kjempe-trist ut når ikke hele gruppen kan øve SAMLET lenger, fordi 1 person SPLITTER gruppens samhold og bare er opptatt av å pleie seg og sitt eget SUPER EGO. Men ÅNDEVERDEN SER jo dette, og de forsøker å stanse det på sin rare måte. Og folk kan bli både syke og deprimerte, resultatene i sirkel uteblir, og det må derfor ryddes opp.

Jeg har opplevd å være så sabotert av en nær medarbeider at jeg fikk lyst å slutte med alt av mine egne åndelig arbeider fordi det ga meg absolutt ingen gleder lenger. H*n var meget forelsket i en annen sirkel deltager, og begynte å samle deler av gruppa for å få være masse sammen med den h*n hadde godt øye, kan jo hende vedkommende håpet på noe mer enn bare åndelig arbeide etterhvert. Men resultatene i hovedsirkel stupte.

Og jeg ble bare fryktelig trist, og jeg var så utrolig og åndelig lei meg i kjempe-lang tid, dvs i mange måneder. I realiteten var det åndeverden som var veldig opprørt og bedrøvet. Men jeg kjente det så sterkt inn at jeg til slutt trodde det var meg.

Det er skuffende og leit når 1 menneske nesten klarer å slukke lyset på sirkelens leder helt, men det kan faktisk skje, og jeg retter pekefinger og forteller dette for å advare andre åndelige sirkel ledere og medlemmer, for åndelige arbeider er ikke en spøk, det er ikke bare lys og kjærlighet. Det kan bli veldig mye drama om en tillater det å skje eller utfolde seg.

Mørket og noen grå forsøker å stanse lyset innimellom. Folk kan få på seg entiteter som gjør at de lager kjepper i hjula for den som jobber bevisst med lyset. Det er viktig å snakke høyt om dette så andre sirkler og sirkel ledere også kan lære av disse erfaringer. Og dersom ønskelig, kan jeg gjerne komme å gi råd til de sirkler som ønsker det, for alle sirkler gjennomgår sine prøvelser fra tid til annen, som skyldes uvitende fjols og enkelt individer. De aner ikke hva energetisk arbeide det faktisk dreier seg om, for de har kun seg selv som de tenker på, ingen andre, de er der for å underholdes, for å få energi, de bare snylter og tar, og gir overhodet ikke noe tilbake. Det er så viktig å ta tak i hendelser kjapt før det går for langt, selv om noen kan komme til å bli skuffet fordi de ikke får mer energi og lov til å holde på å ta for seg av andres energier lenger.

Denne våren tok jeg min viktige åndelige beslutning på svært lenge, skrive dette ned, del det med sirkel ledere andre steder i landet for erfaringsoverføring. Vi må slutte med “pleasing” av energi-tyver i åndelige Utviklingssirkler. Enough is enough. Jeg deler for å gjøre noe for å bryte de gamle mønstre. Det er læring i det her for alle, tenkte jeg, nå vil jeg gjerne dele, for jeg er jo inkluderende, vil hjelpe andre sirkel ledere rundt omkring så de kan forstå tegn og farevarsler når energi tyven plutselig sitter der og snylter av sirkelen din.

Det fins noen for alle der ute, og energi tyven skal ikke lenger være med i mine sirkler fordi jeg har lært, og er nøye, for som åndeverden sa «nei, denne personen må finne noen andre utenfor oss»! «Men først må h*n lære seg respekt for det en annen har bygd opp avåndelige arbeider. Dernest får h*n finne sine egne og skape seg sin egen arena». Årsaken var grei, åndelig kan ikke en person bare sette seg til sirkel leders dekkede bord, og surfe rundt og sole seg i glansen av sirkel leder, dernest motarbeide denne, og bedrive konspirasjons prat og ekskludering bak dennes rygg, for de åndelige vakter passer på, så i mitt arbeide går det så visst ikke lenger. De sier fra hvis og når noen motarbeider meg. Så må jeg si fra til de som motarbeider sirkelen da. Og det er ikke alltid like populært. Snylteveps vil sjeldent gi opp sine favoritt blomster som den suger energien fra, den vil ha ALT, alle ingredienser med deg, og alt den kan komme over utenom deg, og den vil således forsøke å samle utvalgte sirkel medlemmer bak ryggen på deg, men du må faktisk sette foten ned å sette grenser i det åndelige arbeidet, så du ikke blir utmattet og syk, og som sirkel leder er det din greie å ta åndelig ansvar for deg selv og gruppa som helhet. Åndeverden vil stadig banke på inntil du gjør dette og trekker grense for de som er åndelig frekke.

Jeg har vært litt for snill tidligere, forsøkt litt for hardt å samle og inkludere ALLE for et åndelig team samarbeid, men jeg har lært å bli mye mer nøye på hvem jeg skal ha med i sirkel, de må passe sammen energetisk i gruppa. Det er ikke alle som passer til å utvikle seg til å bli medium, selv om de har veldig lyst. Punktum.

Så på disse tjue årene har jeg satt meg selv fri fra et par sånne sirkel medlemmer av verste sort, som gjorde det til en sport å samle 1/3-del av utviklingssirkelen min og tappe meg ned og helt tom for energi til jeg ble åndelig utmattet. Jeg liker ikke falskhet bak min rygg, og jeg liker slettes ikke egoisme og manglende respekt for vårt åndelige TEAM-arbeide. Jeg misliker veldig sterkt eksludering og ubalanse energetisk i en utviklingssirkel. Som sirkel leder måtte jeg sette meg fri fra energi tyven som aldri ga energi til sirkelen, h*n bare stjal energi fra sirkelen. Så fikk h*n heller fra nå av begynne å gå i lære hos den som heter Karma.

Det må være disiplin, ærlighet og nestekjærlighet og respekt i et åndelig sirkel arbeide. Egoismen må legges bort! Det skal også sies at noen personer kan fungere i utviklingssirkel i lang tid, men så en dag trigges de plutselig til å tro at de KAN ALT og motsette seg deg som sirkel leder og lærer og si sårende ting bak din rygg og gjøre handlinger som rammer deg negativt energetisk. Med ett har super egoet deres tatt over og åndelig ydmykhet og åndelig respekt for andres arbeider fins ikke lenger. Kanskje var dette latent der fra begynnelsen av. Kanskje var du for åndelig opptatt til å se deres sanne jeg i starten, og kanskje kom deres sanne ansikt fram ettersom de ble varme i trøya og høye på seg selv. Men det kan også være kriser i et liv som gjør at de blir avhengig av bekreftelser og blir blinde for at de plutselig går igang med å gjøre energetiske ødeleggelser i sirkelen. Det kan også skje. Og noen ganger kan vi bli satt på prøve og testet for å gjennomskue at det ikke er et åndelig samarbeide lenger, men et enveis kjørt vennskap hvor snylte vepsen har gått på toget som blind passasjer. Pass opp for dette siste!

Åndelige arbeider er ikke en arena for interne konkurranser eller drama og misunnelse og sjalusi og energi valg-vinning, det skal og MÅ være RESPEKT for ALLE og HVERANDRE både, for alle sirkel medlemmer (også inkludert leder), og har man ikke innebygd denne, så skal man ikke få være i sirkelen. Det er skrevet mye om sirkler, men svært lite om det som kan gå galt. Det kommer ved veis ende, når sirkelen blir ødelagt, men da er for sent og har gått for langt. Man kan ikke lære folk grunnleggende folkeskikk om hvordan de skal omgås pent med hverandre, MEN man kan predike samarbeid til en blir blå, men det er skummelt når dette ikke går inn og hjem hos alle, og super-ego til noen fortsetter å stå i veien og blokkere for resten av gruppa fordi det plutselig er null respekt for en skuffet åndeverden som faktisk er det egentlige bakteppet og talerøret for sirkelens gruppe leder. Slike negative skadelige folk må tas av med en gang før de ødeleger hele det åndelige gruppearbeidet. Vi gjør aldri narr av sånne, men vi advarer på det sterkeste mot å ha de i sirkel, for de gjør at mange stanger hodet i veggen. Gang etter gang.

Til slutt vil jeg bemerke det er en lei sammenheng med energi tyver i sirkel og energi tyver på åndelig kvelder. Det fins noen få som forsøker å «stjele andre sine åndevenner» på besøk på åndelig arrangements kvelder, fordi de blir så opphengt i at alt dreier seg om bare dem selv. Det er de samme nyfrelste åndelige som stjeler energien ut av utviklingssirkelen. Det tok meg lang tid å innse disse ikke passer og ikke bør være i sirkel. Og jeg har stor tålmodighet og har studert fenomener tidvis lenge, med over tjue års erfaring så kommer man borti litt av hvert. Og når de «ny-oppvåknede åndelige» tror de plutselig kan og vet “ALT” etter bare en kort tid, i åndelig utviklings historie, og det fremkommer at de har «hull i bøtta», og ikke kan få nok av andres energier og beskjeder, som når de overtolker absolutt ALT de får inn av TEGN og VARSLER, og tror at absolutt ALT som foregår på en åndelig scene er informasjon til dem, så, vil jeg si at de ikke passer inn til å drive med dette. Etter å ha stilt meg selv mange hvorfor spørsmål, har jeg endelig skjønt hvorfor det tok meg så lang tid å lære at en “body snatcher» tar det «h*n» kommer over. De stjeler på alt og alle, og skriker: MEG-MEG-MEG!

Det er som å ha et puslespill og en brikke som er feil, den passer ikke, har feil fasong og farge, og en body snatcher vil klippe og male puslebrikken så den passer inn i deres hode, de har fått los på energi og tror hele verden er der for dem, og de kan ikke få nok energi, for de sitter fast i Offer rolle modellen.

Noen mennesker er nå så overivrige på å lokke til seg og lese tegn og varsler og overtolker alt og har en forklaring til alt som hender for alle. De ser ikke hele bildet, leser feil, tolker feil, og er kjempe slitsomme å være sammen med, de har helt glemt den MENNESKELIG ERFARING vi er kommet her for å gjøre, for hvorfor har vi ellers kommet liksom?! Nei, jeg ser alt for mye oppkonstruert fantasi og falske beskjeder ifra nyfrelste åndelige som tror de evner å kunne alt. Noen av dem har rett og slett altfor mye fantasi. Er ikke på kommunikasjon med den åndelige verden i det hele tatt. Men de TROR at de er det. I deres hode er de overbevist om at de har kontakt, men jeg ser at de ikke har kontakt. Heldigvis møter jeg ikke mange av disse, men de dukker opp en sjelden gang, fra tid til annen. Og du kan finne de plutselig i en utviklingssirkel. Men så hender det jo også at vi som ledere og lærere skal lære noe, som for eksempel å sette grenser, og si nei, ikke minst lære hvordan det ikke skal være, og som sirkel leder må man også her ta høyde for dette, og ta affære og rydde opp hvis forholdene blir slik.

Selv jeg med mange års erfaring, kan ikke alt, og så vet jeg også at man ikke blir utlært på å leve selve livet. Og godt er det. Og det fins en mager trøst når jeg ser de useriøse som ødelegger for resten av bransjen, da vet jeg at åndeverden tilslutt tar sine jern- grep for å jekke slike super egosister ned på sin unike måte, og mange av de blir stanset, ja jeg har sett det selv mange ganger. Men de er nok ikke bevisste om dette selv, og de vet heller ikke alltid om dette selv, disse energi snyltere som det her gjelder. Men la det være sagt, vi kan ikke ta ansvar for andre enn oss selv. La de lære og leve og utvikle og gjøre ting på sin måte. Bare sørg for å fjerne deg selv fra dem på en god måte, så du ikke ødelegger deg selv og hele ditt åndelige vesen og virke som ekte medium ved å være sammen med disse feil og falske folk som bare bruker opp andres energier.

Vel nå høres jeg kanskje streng ut, men åndelighet er krevende hardt arbeide, det er ingen lek, det er alvor, men det er også utrolig MYE varme og KJÆRLIGHET og TRØST og GLEDE for de som er riktig DEDIKERTE og seriøse med korrekt åndelig DISIPLIN og RESPEKT.

Så er det dette vi alle lærer av. Hvem er dediket et åndelige rent arbeide i ekte godhet og respekt og ekte ren kjærlighet, og hvem som er disse egoistiske snylte vepser av noen energi tyver som bare skal ha grådig og utnytter andres energi arbeide. Vel de gode lyse i åndeverden gråter fra tid til annen. Og de slemme grå i åndeverden flirer rett som det er. Fordi alt er ikke bare bare lys og kjærlighet i åndeverden, akkurat som de levende folka kommer i alle varianter av snille og slemme så gjør også åndeverden dette. Men de reneste gode blir som regel bare triste og lei seg. Men nå skriver jeg meg nok litt bort her, som i langt vekk ifra boken som jeg egentlig skulle skrive om. Men boken handler jo om det. Åndelig Kommunikasjon på riktig og feil måte. Så vi kommer tilbake til det. Boken.


21.juni 2021. Jeg har visst det hele veien, at jeg skulle skrive en bok på et eller annet tidspunkt. Bare ikke helt hva….bare ikke helt når. Hundre år etter, førte dette oss sammen, åndeverden, boken og jeg.

Måten boken fant veien til meg på, var meget spesiell, det skjedde over flere ti år, med små hint og vink. Ja det har vært en snodig og litt rar reise. Og det handler om trøst, håp og støtte. Det er vår viktigste fellesnevner, hos meg og min guide.

Her et bilde av innholdet i boka etter at jeg oversatte den til norsk uten korrektur:

I mitt arbeide har jeg tittet på min hjelpers siste inkarnerte liv.

Det var med fryd og frykt jeg så på gamle fotografier av han. Øynene er sjelens speil, og det føltes som han gransket meg nøye hver gang jeg kikket på disse over hundre år gamle fotografier. Før jeg fant fotografiene hadde jeg selv for mange år siden kanalisert en tegning av han. Så da jeg fant fotografiene av han, ble det veldig sterkt for meg.

Min venn i åndeverden er alltid positiv og velformulerende og høflig galant, men samtidig beskjeden, tilbakeholden og forsiktig. Han danner baktropp hos mine hjelpere, og han sender alltid de andre hjelperne fram først. Akkurat slik var han i det siste inkarnerte livet sitt også. Det er så typisk han, min sjelevenn.

Min hjelper i åndeverden behandler meg med med verdighet, indre ro og stor dyp gjensidig respekt og kjærlighet, vi er helt på bølgelengde sjelsmessig, og tanker og ord blir overflødig i det arbeidet som vi gjør med hele hjelperteamet vårt i lag. Samtidig vet jeg at han ikke liker at jeg skal overfokusere på han fordi de er et helt ånmde TEAM, så da lar jeg være å gjøre nettopp det. Han påminner om at de er flere, og det er som han sier; «konsentrer deg i stedet om andre og viktige saker, du skal ikke dyrke meg, og du skal ikke bekymre deg for meg, du skal gjøre livet ditt her nå».
Min venn vil være anonym. Sammen med de andre i hjelper gruppen. Og sånn er det bare.

Min sjelevenn er mindre snakkesalig, og det hender at jeg snakker mer og oftere med helt andre åndelige lærere enn han i den åndelig verden. Og han tillater at jeg samarbeider med andre, for han vet at jeg må utvikle meg selv som menneske og inkarnert ånd. Så han lar meg holde på med mitt, her nede, og bivåner det hele aktivt, og studerer meg flittig i alt det rare som vi mennesker finner på her nede. Så ler vi litt, spesielt når jeg studerer det som han drev på med eller fant på som inkarnert menneske en gang her, og så har vi det moro ilag.

Min spirituelle hjelper har i et av sine tidligere liv praktisert beskjeder med automatskrift. Jeg selv gikk først veldig ivrig inn i dette med automatskrift en tid, så en del felles interesser har vi da hatt. Men jeg mangler tålmodighet, og mistet interessen for dette med automatskrift etter bare noen få år. Jeg følte jeg skulle videre. Jeg ville så gjerne videre.

Jeg har funnet veien til mine åndelige oppgaver som perler på en snor.

Over flere år har jeg blitt gitt små hint og påfunn på veien til det åndelige arbeidet etter min sjele venns siste inkarnasjon, deriblant denne åndelig bok kanalisert ifra åndeverden. Som omhandler kommunikasjon på FEIL og RIKTIG måte. Og jeg følte meg umiddelbart beæret og kallet til å oversette boken til norsk, til et språk som de i landet mitt forstår og kan få glede av. Målet vårt er fortsatt å gi mennesker HÅP, TRØST og STØTTE i en vanskelig tid.

Jeg har strevd litt med tvil etter hvert som tiden gikk og vi kom langt uti oversettelse av boken om det var riktig å trykke den opp å utgi den i stor skala. Den traff meg så veldig på områder hvor det er vanskelig å være medium. En stund fortonet innholdet seg så lite oppmuntrende for meg, da det pekte på mange av de vanskeligheter som mennesker ofte lager eller gjør med hverandre. Jeg gjenkjente mye hindringer fra andre mennesker, spesielt det jeg opplevde og fortsatt kjenner på å ikke bli sett og hørt og forstått på riktig måte, som i det å finne at enkelte ikke sanser og forstår eller tror meg når jeg kanaliserer som åndelig lærer.

Og ettersom tiden gikk, og jeg hadde mine utfordringer, «modnet» jeg med innholdet i boken, leste det på nytt noen ganger, etter den første råe oversettelsen, og tenkte at dette kanskje kan utgis likevel i forbindelse med mine medium kurs for de uinnvidde. Det er mange fremstillinger fra den åndelige verden, og enhver må jo søke sin sannhet. Jeg sier altså ikke bastant at slik boken beskriver åndeverden er det. Heller at du skal tenke deg en tanke om at slik kan det faktisk være. Og bare du filosoferer litt over åndeverden har jeg oppnådd mitt mål. Da var det verdt det.

Derfor tenker jeg at vår bok må sees på som en fremstilling av datidens mediumskap fra en ånds perspektiv, for 100 år siden, selv om store deler av boken er høst like aktuell den dag i dag. Innholdet er kanalisert, og at enhver levende må søke å finne sin egen sannhet.

Jeg vil rette en stor tusen takk til alle mine fine sjelevenner i åndeverden; som tror på meg, og som hjelper meg, og som heier på meg og supporter meg i alle livets fasetter. Dere er en stor og aktiv gruppe, og sammen har vi funnet lyset for mange sjels individer.

Kjærlighet til alle mine hjelpere for den ærlige innsikt som dere hjertelig har gitt og delt med meg opp gjennom årene. La kjærligheten og lyset berike og seire i livene våre.

Kos dere i nuet og nyt øyeblikket. Takk for at du valgte å lese om meg og min spirituelle reise om bok oversettelsen til norsk for aller første gang i historien.

Hilsen fra det norsk mediumet,

Adele Leyha.

Til slutt et par gamle bilder av min sjelevenn og meg, og ikke visste jeg om disse fotografier før nå nylig, hvorpå de ledet meg til å finne dem fram og sette de ved siden av hverandre. Artig å se to sjeler i to tidsperioder, og akkurat nesten 100 år i tid mellom de to fotografier. Fikk meg til å smile her nå:-)

TIME DOESN`T MATTER FOR REAL SOULMATES!

Time doesn`t matter for real Soulmates!

En kanalisert hilsen fra min bestevenn og guide:

“Livet kan gi underfundige rare opplevelser. Kos deg i nuet, gjør mer av de ting som du liker; Våg å drømme og ha mål. Vær deg selv, vær snill og vær ærlig. Aldri lyv for en bestevenn, for det gjennomskuer den åndelige verden. Bli din egen bestevenn, og sørg for at du også er din egen lykkesmed idet du gjøre de triste glade. Der det fins trøst fins det også håp. Vær i din egen styrke, ha vilje og pågangsmot når du øser om deg med vår åndelige felles kunnskap og åndelige viten. Du er skapt av lys og kjærlighet.

Kjærlig hilsninger ditt åndelige guide team»

Adele.