Man kan ikke konkurrere på lyset.

Noen menneskers negative menneskelige oppførsel her nede med sjalusi og hat og grådig misunnelse og bedømming kan skade omdømme her nede og lage karmiske knuter som er vanskelig å få opp igjen senere liv. Det vil medføre stagnasjon i utviklingen for mange sjeler.

Noen her nede har tatt på seg en grådig rolle og sta vilje og behandler ikke nødvendigvis andre med respekt. De er her for å spre det negative. De bare vil ikke være i lyset. Derfor søker de å lukke døra til lyset for andre mennesker som er her nede på jorden.

Dette vil få alvorlige konsekvenser når de nå en dag dør og kommer på den andre siden.

Det er ikke sånn at man ikke blir registrert for sine handlinger og misgjerninger her på jorden. 

Man får ikke Glemme forbundet for lyset der oppe. Å konkurrere på lyset her nede vil medføre konsekvenser for sjelens vekst der oppe. Man vil ikke akkurat bli hedret med ære og blomster når man kommer «hjem» på den andre siden. Man får se mulighetene man hadde her nede. Kan hende sjelen skamfullt må bære omdømmet av valget av dårlige handlinger mot andre gjort her nede, samtidig må man være hjelper selv for disse folk, og andre som ikke følte seg elsket her nede, så man får store oppgaver å hanskes med i etterlivet, og må nok ganske tydelig gå inn i rollen for neste liv, sammen med rollebesetningen man skrev karmiske kontrakter med, hvor man kanskje må oppleve miserabelt å miste alle nære tidlig i livet nok en gang, for å lære seg å elske sin neste bedre framfor å la grådigheten overta. 

Det lønner seg aldri å stå i lyset for å forhindre andre sin fremgang og vekst. Vær ærlig. Ikke tap. Gå ikke i åndelig kamp her nede. Ei heller tramp på med andre. Ikke drukne noen med negativitet. Det går ikke an å konkurrere på lyset, hvis man gjør det her nede på jorden vil det gi konsekvenser i etterlivet og i dine andre karmiske liv.

Vi skal alle dø en gang, og vet du hva, man kan faktisk ikke konkurrere på døden heller. Hva er poenget med å være grådig å ville «begrense» åndeligheten til så mange ved å hetse dem å frata dem lyset og gleden? Hvorfor er noen slik at de på død og liv skal knuse andre med dritt prat verbalt? 

Vi kan ikke konkurrere på lyset. Men vi kan lære oss å utvise høflighet og respekt for andre mens vi er her nede. Vi kan også utvise nestekjærlighet og tilgi at vi lot andre begrense vår egen åndelige optimisme og lys og glede her nede. 

Tusen Takk for at du tok deg tid til denne livsvisdom filosofi fra guidene mine. 

Gå videre i fred. Og husk: ingen kan konkurrere på lyset. Det simpelthen går ikke. Det er feil når du kommet «hjem». Du vil først da forstå de begrensningene du valgte å sette opp for deg selv videre på veien. Du lærer nok til slutt hvordan du ikke skal bygge karma knuter. Det bare tar litt tid, og du må gis innsikter først.🙌💖


Velg med omhu. Ha fred i sjelen. Gå med kjærlighet i hjertet. 

Klem og fredstid❤️💟😇

Fra Adele Leyha

Medium & Healer