I dag skal jeg kanalisere beskjed til dere fra gatene i andre verden. 

Når dere nå skal ut og gjøre verden her, på jorden, så behøver dere å tenke mer på den tiden dere trenger til det selvutviklende, dere styrte nylig ned i en dyp mørk retning. 

Situasjonen nå er  tøff. Mange våkner sakte fra dyp søvn når det gjelder ordentlig egen aktiviteter. Noen fortsetter å ta avstand, og noen velger å ta avstand fra absolutt alt åndelig på et dypere plan, mens og noen velger å åpne seg opp igjen og søke nye ordentlige åndelige områder. 

Overflaten av dette mangfoldet er viktig for mange mennesker, veksten i det nye, det gjelder for alle å ha det bra på et dypere åndelig plan her nå.

Verdens elendighet påvirker oss respektløst, de offer- modell- roller for andre mennesker er noe som preger hverdag og livsstil for veldig mange. 

Det er mye sjalusi, misunnelse, og janteloven. Mange skriker: «jeg er best! Jeg vet best!» Forståelse for de dypere åndelige plan her på jorden. Det diskuteres stadig om Medfødte evner? Eller tillærte evner… ? Om ekte medium. Og medium som ikke kan noenting.

Så når du finner ut at nok er nok. Må du løfte på det som har vært lukket og tabu. Du må se utover, se å utvide horisonten i mangfoldet rundt deg, se inn i deg selv, og du må søke inn dypere i hjertet ditt. Da vil du også se hvem du skal gå til. Hvem som er ekte. Hvem som betyr noe og gjør en forskjell i det virkelige livet ditt.

Ja vi anbefaler veldig mange til å være kreativ inspirert disse dager, enten det gjelder skriving, det gjelder spirituell kunst, tegning, skriblerier, ablegøyer, alt som gjør at du føler en evne til å skape uten å tenke så mye. Finn glede i deg, og med deg. Liker du strikking så gjør gjerne. Liker du blomster se så se mer på det. 

Synes du det er for mye skuffelser i sysakene dine, blant vennene dine og på jobb, så må du gjøre noe med situasjonen, kanskje rydde og legge det bort, gjøre noe helt annet med det før du blir altfor sliten og trett. 

For å få fri, må du kanskje gå nye veier, se andre muligheter, og åpne noen nye dører. Det er ikke meningen at vi skal ha stagnasjon og kjenne på følelsen av at vi sitter fast. Da må vi gjøre noe med det. 

Da må du velge å se en annen vei og finne en annen mulighet, lage en ny rute og prøve å leve litt annerledes, kanskje mer i pakt med naturen. Naturen og dyrene er så viktige støttespillere i det å oppnå fred på jorden. Mange evner ikke å se nettopp det. 

 Så med disse ordene ber jeg deg om å se etter mulighetene, tenk at de skal hjelpe deg som et springbrett videre, til å bli kjent med andre mennesker, lære nye ting, studere og gjøre erfaringer på at du på super planet velger å bli glad inni hjertet ditt igjen.

Takk for at du valgte å lese.

Og legg gjerne igjen en kommentar om dette var noe du trengte. 

Hilsen

Adele Leyha

Medium og Healer