Marihøne

Marihøna som Symbol Lukk øynene og gjør et ønske! Det er på tide for ønsker å bli oppfylt.

Hvis marihøna har fløyet inn i livet ditt

Utseendet til marihøna gir deg lykke for at våre ønsker begynner å bli oppfylt. Høyere mål og nye høyder er nå mulig. Bekymringer begynner å forsvinne. Ny lykke er på vei inn. Dette insektet advarer også om å ikke prøve så hardt eller gå for fort for å oppfylle drømmene våre. La ting flyte i sitt naturlige tempo. I løpet av tiden vil alle våre ønsker komme til virkelighet. Alternativt kan marihøna signalisere at du kan legge igjen dine bekymringer og at den nye lykken er på vei. Denne arten av en bille signaliserer til deg å ikke være redd for å leve ut din egen sannhet. Beskytt din sannhet og vit at dette er din ære.

Hvis marihøna er ditt kraft dyr; Når marihøna er ditt personlige kraftdyr er du mest sannsynlig en veldig livlig og interessant følgesvenn. Du drømmer hele tiden inn i mysteriene til universet og det ukjente. Du er også naturligvis svært spirituell og nysgjerrig av natur, og absolutt ikke fornøyd med verdslige forklaringer eller kjedelige følgesvenner. For det meste er du åpenhjertet og liker å øke bevisstheten din. Du har en tendens til å bringe glede til de som er rundt deg. Folk liker å være rundt deg. Du er tillitsfull, glad og lett å omgås.

©️Adele Leyha

Besøk gjerne nettsiden min: Http://aandekommunikasjon.com