Dette er spørsmål jeg ofte får. Og svaret er at det er vanskelig hvis du ikke har trent i utviklingssirkel over noen år. Toveiskommunikasjon er hva profesjonelle medium gjør når de kanaliserer. Hvis du ikke har et natur talent på dette området så tar det år med trening å utvikle det.

Sannsynligvis den beste måten å kommunisere med de døde på egen hånd er gjennom meditasjon.

Åpne og rense chakraene dine, tenk deg selv at du er i en vakker hage, og spør dine avdøde slektninger om å bli med deg der. Det eneste problemet er at du kan ta feil av et tenkt besøk med et ekte.

Det vil være vanskelig å skjelne et tenkt besøk fra et ekte, hvis du bare gjør opp tilstedeværelsen av dine kjære i tankene dine. En av grunnene til å gå til et medium er at hvis de ikke kjenner den avdøde personen, og de ikke kjenner deg, og informasjonen de kommer med er forståelig, kan du være rimelig sikker på at de snakker med din avdøde kjære. Ingenting kan måle seg med at en totalt fremmed person forteller deg om din kjære avdøde og formidler meldinger fra dem.

Uansett om du er i stand til å ha direkte kommunikasjon alene med en kjær avdød, så skal du vite at de er med deg, at de kan høre deg, og at de fortsatt elsker deg. Og selvfølgelig så har de det OK.

Jeg vet det er vanskelig å miste noen du er glad i og det å føle at du aldri kommer til å se eller snakke med dem igjen. Men de døde forlater oss ikke, de bare endrer energiform. Når du tenker på dem, send dem litt kjærlighet, og hvem vet, kanskje du føler en tilstedeværelse og at litt kjærlighet kommer tilbake igjen til deg også.

hilsen
Adele Leyha
http://aandekommunikasjon.com

©️Adele Leyha