Dette er spørsmål jeg ofte får, og jeg vil derfor forklare litt nærmere her. Når noen dør og forlater kroppen sin, så vil deres ånd/ bevissthet (eller kall det energi) leve videre, på den måten at den flytter til et annet eksistensplan som ikke er synlig for oss som er her i denne dimensjonen. Du vil sjeldent eller aldri kunne bruke dine fysiske sanser og se dem fysisk på samme måten som før når de levde, men du kan bruke den 6.sansen din, og sanse deres usynlige nærvær (les: energi).

Når åndene kommer over til “den andre siden” er de klar over den følelsesmessige påvirkningen deres bortgang er for sine kjære. Mange vil prøve å sende tilbake en melding om at de er OK, men det betyr ikke at de levende vil merke det og få det med seg. Tenk deg hvor frustrerende det må være for en ånd å måtte se folk gråter for dem og uten å være i stand til å trøste dem.

Over tid vil den avdøde ånden prøve å sende tegn på at de er der fremdeles, og at deres energi fortsetter å eksistere.

Tegn kan inkludere så mange ting at det ville være umulig å nevne dem alle, men vanlige tegn er flimrende lys, bilder som henger på veggen som så henger på skjeve eller faller ned, forstyrrelser med dine elektroniske systemer, dyr blir urolige fordi de kan se ånden, finne mynter, finne fjær. Rare interaksjoner med sommerfugler eller fugler, kjente lukter knyttet til din avdøde kjære, spesielle sanger som kommer på radioen, og mange flere! Den vanligste måten ånder prøve å kommunisere med sine kjære er gjennom drømmer. Hvis du har en drøm om at din kjære kommer til deg og gir deg en melding, føles det ofte svært reelt, veldig klart, som at du virkelig snakket med dem.

Drømmer er en tid og et sted hvor ditt ego og objektiv sinn er avslappet og ånder har lettere for å nå underbevisstheten da enn når det er masse tanker inni hodet som blokkerer. Men ikke alle drømmer om avdøde kjære er kommunikasjon, imidlertid. Noen ganger er det din egen underbevissthet som bare maner sin essens til en drøm.

Forskjellen er hvordan det føles og hva som skjer i drømmen. Når det er reell kommunikasjon, vil vanligvis den avdøde ånden tilby et budskap om kjærlighet, trygghet, og kontakt. Noen ganger forteller de deg hva som dukker opp i livet ditt, så vær oppmerksom.

Er det en måte du kan initiere til kontakt eller venter du på at de på den andre siden skal ta initiativet til det første trekket? Du kan absolutt kommunisere med dine kjære. Bare snakk med dem. Snakk høyt, snakk i tankene dine, de kan høre deg.

Jeg kan ikke garantere at de alltid lytter, men når du har din intensjon om at de skal høre deg, så vil de få meldingen, omtrent som når du ringer til noen med telefon. Hvis du føler for det, tenn noen stearinlys, spill litt avslappende musikk som du liker, og mediter først. Dette vil øke din energi frekvens og styrke kontakten. Men egentlig, er alt du trenger å gjøre å tenke på dem, sende dem kjærlighet, tenk eller forestill deg at du gir dem en klem, og de vil få beskjed.

med vennlig hilsen
Adele Leyha

http://aandekommunikasjon.com

©️Adele Leyha