Igår hadde jeg en meget sterk kurs kveld i Drammen. Workshopen jeg holder går over et halvt år, og handler om å utvikle sine evner.

De som var der, har alle praktisert healing i en eller annen form før. Og vi startet derfor kvelden med å gi hverandre batterihealing. Og jeg kan virkelig underskrive på at healingen virket sterkt. Alle rundt meg idag har spurt hva jeg har gjort, siden jeg ser så frisk og glødende ut, akkurat som jeg skulle vært i sola og solt meg. (Ute har det vært grått vær i mange dager!) Så at healing virker og at energiene blir ennå sterkere når vi er flere healere som jobber sammen, ja det skal være sikkert og visst!!!
smiley

Vi gjorde ellers en spennende øvelse med å kjenne på energien til min guide (min åndelige veilder). Og min guide har en veldig sterk fysisk energi, og denne energien kunne alle kursdeltagerne fornemme fysisk. De fikk lov å ta og føle på min behjelpelige guide. De som prøvde å ta hendene tvers gjennom guiden møtte en usynlig vegg eller motstand. Kursdeltagerne fikk erfare å føle på ulike hjelperes energier. Hjelperne mine satt på stoler rundt i rommet, så kursdeltagerne kunne vandre rundt og ta og føle på deres energi og etablere kommunikasjon med dem. Alle kveldens kursdeltagere klarte å etablere kontakt og få ned informasjon som var riktig.
Og selv fortalte guiden min til kursdeltagerne hvilke tema og ting en guide faktisk kan hjelpe til med. Veldig stilig! Tusen takk til det åndelig hjelper teamet mitt som stiller så behjelpelig opp som lærere på mine kurs.

Kvelden ble avsluttet med at hver enkelt deltager under kyndig veiledning fikk trening i å øve seg på å styrke kontakten sin med å kanalisere fra den andre siden foran en gruppe med mennesker.
Alt handler om å lære gjennom å erfare, samt å få ulike nøkler & verktøy underveis til å bli tryggere sammen med åndeverden. Og alle klarte gårsdagens øvelse bra, ennå mange aldri hadde prøvd å kanalisere foran en gruppe før! Som mine hjelpere pleier å si: “øvelse gjør mester”!

Jeg & hjelperne gleder oss masse til hver ny workshop kveld! Hver kveld blir innholdet kanalisert og tilpasset deltagerne, sånn at ingen kveld er lik, sånn sett.

Og kan du ikke komme til mitt kurs på en vanlig ukedag fordi du bor for langt unna, så sett istedet av tiden til helgekurs. Vi har et spennende kurs for deg som ønsker å vite mer om ditt eget hjelperteam. Kurset heter: “Kom i lag med hjelperne!”. Og da går vi gjennom ulike typer hjelpere som fins, hvem de er, hva de gjør, samt har ulike meditasjoner og seanser hvor vi påviser de hjelperen som er villige til å gjøre seg kjent for deg. Kurset holdes i trygge lyse omgivelser i Drammen, under kyndig veiledning. Carpe diem! Grip mulighetene. Og nyt dagen!

hilsen
Adele Leyha
Lærer i Mediumskap & Healing.

©️Adele Leyha

Besøk gjerne min nettside:
http://aandekommunikasjon.com/

Samler du en gjeng på minimum 8 stk eller flere, kan jeg komme til hjemstedet deres å holde en seanse med beskjeder fra hjelperne på den andre siden.