Personer som har delfin til kraftdyr er …
• Sosial
• Leken
• Snill
• Hengiven
• Fri sjel
• Sjenerøs

Lærdom fra delfinen:

Symbolsk er kraftdyret delfin fylt med positivitet og glede. Hvis dette dyret nylig har kommet inn i livet ditt, må du oppdage dets mening.

Tar du livet for alvorlig? Delfinen kan ha kommet inn i livet for å minne deg på at hvis du tar deg selv så høytidelig, vil du gå glipp av mange muligheter til å le og ha det gøy. Betydningen av delfin som kraftdyr er å bringe fram glede og lekenhet, så prøv å smile og gi slipp på de tingene som holder deg bundet nede.

Er du redd for å prøve noe nytt? Delfinen bringer ofte et symbolsk bilde av en glad delfin som plasker rundt i det klare vannet. Tror du en delfin noen gang har fryktet å leke i nye bølger? Ikke vær redd for å hoppe inn i ukjente farvann, og prøve å nyte det i all sin nye prakt. Tenk på nye ting som et spennende eventyr som venter på å bli erfart, og du vil være mer villig til å ta spranget.

Finner du deg selv sittende fast ved for mange vanskelige hindringer? Delfin minner oss om at en enkel endring i energiflyten raskt kan bidra til å få oss ut av vanskelige situasjoner. Endre rytme, tempo, eller retning litt og du vil finne at hindringen ikke er i nærheten av så vanskelig som du en gang trodde. Husk dette kraftdyrets symbol neste gang du er for redd for å ” hoppe inn” i en ny situasjon .

Delfinen sitt budskap:

Lekenhet : Denne kraft dyr lærer oss å være nysgjerrig og vitebegjærlig, og å nyte livet. Meningen med livet er ukjent for de fleste, men delfin som kraftdyr er et symbol for å nyte livet mens vi har det.

Kommunikasjon: Dette dyret kommuniserer på skingrende knirking og lyder. Denne dyreånden minner oss om å ikke bare lytte til ordene som er talt, men å følge nøye med tonen i stemmen som brukes. Tone kan kommunisere like mye, om ikke mer, enn ord. Vær gjennomtenkt og lytt nøye til de du bryr deg om.

Smilende: Delfin ser nesten alltid ut til å være smilende, etter formen på kjeven sin. Ta dette som symbolikk å smile ofte! Smilene kan aldri skade deg, så gjør det så ofte du kan.

Delfin i drømmer:

Å se en delfin i drømmer er ofte et symbol for behovet for å kommunisere tydeligere mellom din underbevissthet og ditt bevisste sinn. Drømmer med disse dyrene er inspirerende og har en positiv betydning. Delfin er et symbol på vekst og intellekt på et høyere nivå.

Å ri på en delfin i en drøm er symbolikk for å være koblet til ditt sanne selv, noe som betyr at du er fornøyd med hvor du er i livet ditt og nyter hvem du er.

Hvis delfinen i drømmen din er skadet eller døende, kan det være et symbol på at du føler deg håpløs eller deprimert om noe i livet ditt.

©️Adele Leyha