Personer som har ugle til kraftdyr er …
• Observante
• Intuitive
• Kreative drømmere
• Mystiske
• Stillegående
• Flott lyttere
• Kloke rådgivere

Lærdom fra ugla:

Folk som har ugla til kraftdyr føler en sterk tilknytning til kvelden og til det okkulte. Ugla bringer gaven av visdom og innsikt.

Det er nesten umulig å holde en hemmelighet borte fra en ugle-person, de ser gjennom selv de beste skjulesteder. De forstår alltid hele sannheten, og ofte tar de denne gaven for gitt. Det er på grunn av denne forbløffende evnen til å se bak maskene som de fleste folk har på seg, at ugle-mennesker er ofte upopulære og fryktet av andre. Hvis ugla er ditt åndelige kraftdyr er det viktig at du ikke bruker ditt syn mot andre, men i stedet for å hjelpe dem oppdager betydningen av livets meldinger som omgir dem.

Lærdom fra ugla er visdom og evnen til å se i skyggene, dette omsettes til stor innsikt, for selvet, og for de andre. Personer med ugle som deres åndelige hjelper synes det er lett å oppfatte dypere resonnement og mening i relasjoner og hendelser. Som i takt med ugle-vinger må du være forsiktig i å dele din visdom og måten du forteller på. Hvis alt går bra, så slipper du å bli lagt merke til for dine indre syn, fordi de da kanskje ikke engang er klar over at du gir dem verdifulle råd.

Mange ugle folk er altfor hemmelighetsfulle eller isolerer seg fra andre. Tenk deg en person som oppholder seg inne, oppe sent på kvelden, og forfølger kunnskap og forståelse. De hemmelighetsfulle vanene til ugla, dens rolige flyvning og ulike lyder, som fløytelyd og uling, har gjort dem til objekter av frykt og overtro. Som ugle-person er det viktig å huske at det er både en natt og dag, så en ikke går seg vill rent åndelig som følge av natta og mystikk. Husk at ugla bærer med seg en gave av innsikt, og hva hjelper denne gaven hvis den ikke blir delt?

Ugla sitt budskap:

Ugla bringer med seg beskjeder om sannhet og bevissthet. Når ugla tuter på deg eller har nedslag i livet ditt så sørg for å stoppe og bli bevisst på dine omgivelser, søk sannhet i alle aspekter av livet ditt og interaksjoner.

Hvis ugla symbolsk har kommet inn i livet nylig, ta å stopp opp en stund for å reflektere over noen av de følgende meldinger:

• Stillhet, ensomhet: Er det travle hverdagslivet overveldende på deg, blir dine ord misforstått slik at du havner i trøbbel? Hvis ugla har glidd lydløst inn i livet ditt, er det viktig å ense dette kraftdyrets viktige betydning. Ugler er generelt ensomme og de har bemerkelsesverdig evne til å fly lydløst og rolig flytte seg ned fra et sted til et annet. Stillheten og symbolikken i uglas kraft kan være en beskjed til deg om undervisning av stillhet og likevekt i vår hverdag. Du må kanskje fjerne deg fra støyen i livet og bli en taus observatør. Etter å ha roet ned og blitt stabil vil du bli overrasket av det vell av informasjon og mening som omgir deg.

• Ekte innsikt, hemmeligheter: Er noen i livet ditt uærlige, blir du dratt inn i mørket av venner eller familie? Ugla som kraftdyr kan bidra til å avsløre de som vil utnytte eller lure andre. Hvis ugla som kraftdyr har vist seg for deg, kan det også være en mulighet for deg til å se hva andre kan gå glipp av. Åpne øynene og virkelig undersøk hvordan ting er, du vil bli overrasket over at du plutselig kan se ting som vanligvis ikke er synlige i dagen – som motivene til de rundt deg. Skjulte agendaer vil vike for sannheten.

• Endring, intuisjon: Føler du deg stillestående eller apatisk? Har du hele tiden tanker i hodet som gnager eller maser på deg? Ugla kommer ofte til dem som trenger å gi slipp på en del av livet deres som ikke lenger er nødvendig. Lytt nøye til den indre stemmen i hodet og bli guidet til å gjenerobre kunnskap om din sanne vei i livet. Ugla sanser tvers igjennom skygger, utover frykt og mørke, gjennom til den andre siden som lover lys, glede og kunnskap.

• Natt, drømmer: Blir du jaget av frykt og bekymringer, har du hatt merkelige eller forstyrrende drømmer? Fordi de fleste uglene er aktive mellom skumring og soloppgang, blir de noen ganger kalt natt ørner eller budbringere fra den mørke siden. Hvis ugla som kraftdyr kommer og setter seg i nærheten, kan det tyde på et behov for å kikke inn i mørket og møte din frykt. I tillegg vær oppmerksom på dine drømmer, de bærer kraftig mening og symboler til ditt ubevisste og følelsesmessige velvære.

Ugle i drømmer:

Utseendet på ugla i drømmen din gir flere ulike betydninger. I drømmen kan ugla symbolisere: visdom, innsikt, magi, utvidet bevissthet og dyd.

Hvis ugla er stille og observerer deg, så husk at dette kraftdyret er et symbol på innsikt. Undersøk ditt eget liv, og til igjen med din intuisjon.

Hvis ugla flyr, stuper, eller lister seg framover representerer det din frykt og negative atferd. Ikke la dine bekymringer henger stille over hodet, i stedet løs eventuelle problemer slik at de kan endres.

Å høre skrik eller ul fra en ugle symboliserer en blokkering med din indre stemme. Ditt bevisste og ubevisste sinn er usynkronisert. Alternativt kan gråt bære betydningen av tap eller anger.

©️Adele Leyha