Kan man ta på healing? Jeg snakker her om «touch» av healing, eller tenk på om du kan «berøre» healing…. Kan du berøre en vegg av healing? Ikke en fysisk riktignok…

Jeg vil forsøke å gi deg noen bilder å sammenligne med.
Hvordan kan du ta på vinden? Hvordan føles det å ta på vinden? Det er ulike grader av vind, vi har et svakt vindpust, vi har lett bris, og mange spekter av vind, helt opp til kraftig storm, som vi kan høre. Vi kan ikke se den lette vinden, for den er usynlig, men vi kan sanse hvordan den kan påvirke omgivelsene, for eksempel når blader på trærne svaier i vinden. Vi betviler aldri vindvær, selv om vinden er usynlig for oss å se på.

Tilbake til healing.

Vi kan heller ikke se healing, men vi kan sanse eller føle det. Fra den aller mildeste graden, som du nesten ikke klarer å kjenne, til det blir til en lett berøring. Jeg snakket om bilder av vinden, men healing er jo ikke vind, men det var for å gi deg et bilde av noe som er usynlig, men som likevel de fleste evner og klarer å oppfatte. Men hvordan føler man healing…?

Hvor mye du oppfatter av healing, beror på hvor følsom og sensitiv du i utgangspunktet er. Jeg vil si at personer som har lett for å gråte, som lett tar inn andre sinnsstemninger, og som lett lar seg bevege, emosjonelt, i begge retninger, både glede og det å blir rørt eller beveget, har visse fordeler. Det at du lett kan felle en tåre, er et kjempe-utgangspunkt, for å oppfatte energier, som for eksempel healing.

Mange er de som ikke kjenner healing, som gjerne vil, men som ikke oppfatter noe som helst, jo mer de prøver og vil, jo mer stenger de av. Så første bud her er å lære seg å slappe av. Så kan du heller sanse healingen etter hvert…

Kan du kjenne en bitte-liten regndråpe?

Tenk på en bitteliten knøtt-liten regndråpe som med ett treffer huden din. En sånn svak regndråpe følelse, som får deg til å lure på; «var det en regndråpe jeg kjente?». Du vet, når du kikker ut i lufta, for liksom å se etter, konstatere, «begynte det å regne?». Og spesielt hvis vi er sammen med andre mennesker, så begynner vi gjerne å sammenligne, og det vil alltid være noen som sier at de ikke kjente regndråper, men alle vil likevel kikke ut i lufta for å se etter regndråper. Slik er det med healing også. Noen kjenner energien mye tidligere og før resten av de andre kan oppfatte det. Vi leter alltid etter bekreftelser på våre opplevelser, og må sammenligne oss med den fysiske verden på hva vi føler. Men er det egentlig slik den usynlige verden fungerer?

Kan du føle temperatur? At det blir kaldt eller at det blir varmt i lufta? Vi er ulike på hva vi oppfatter som varmt og som kaldt. Noen er sensitive og oppfatter kulde lett. Andre er mer sensitive for varme. Det trenger ikke føles likt for oss, og vi må akseptere at det som er varmt for en annen kan være kaldt for en annen. Slik er det også med healing. Vi oppfatter healing ulikt.

Husk også på at ulike healere har ulike energi-frekvenser, som de kan arbeide med. Det er ikke noe rett eller galt oppi dette. Det kan sammenlignes med å synge, vi har alle ulikt stemme-leie, noen synger rent og pent, andre har kanskje litt rusk i kanalen, noen synger mørkt, andre synger lyst, noen liker den ene frekvensen, andre liker den andre frekvensen. Det er litt ulike faktorer som spiller inn, men det som gjelder, er å finne «din» healing-greie, finn ut den healing-energi frekvensen som du liker best. Prøv gjerne litt forskjellige healing metoder. For da er sjansen større for at du finner din egen favoritt som du liker best. Det er som med mat, noen liker frukt best, andre liker grønnsaker best, vi spiser ulikt, og det er ulikt hvordan våre kropper bruker energien fra mat, og det er ikke noe feil med å innta energi, det er energi i all mat, på samme måte som det er energi i all healing. Det dreier seg mer om hvordan kroppen omsetter energien, i praksis, hva energi som kan tilføres for at kroppen omformer energi-ubalanser til en klarere energi flyt igjen i kroppen.

Jeg lar det bli ved det i dag. Nå har du fått masse nye bilder å tenke på når det gjelder healing. Det er mer der det kommer fra… så ha en fortsatt stålende fin dag.
©️Adele Leyha

Besøk gjerne min nettside:

http://aandekommunikasjon.com

hilsen Adele Leyha smiley