En kanalisert melding fra guiden min til deg.

Som dagane går, og livet består. I heten av rutiner, og kjedsommelige valg.

Vit at når valget består, i retning hit eller dit, hvilken vei du skal velge å gå, vit at forandring ikke skapes, forandring er å vite at vi er. Vi skapes, vi fødes, vi er. Livet er nært.

Så når du søker, svar, fra omverden, og svar fins i ditt hjerte, og skapes ut fra valg, som du kanskje ikke tar, så vær bevisst om deg, at du er nær. Svarene i deg er her.

Dagen er din, flyt med den. Om du ikke har besvær, om alt ikke kjennes at det er som nær, så vit at du likevel kan flyte av sted på livets vei, nærmere deg selv, enn du aner. Så hvor vil jeg hen med disse ord?

Jeg vil skape magi, latter, og liv, vær mer leken, åpen og ærlig med deg selv. Hva du liker, når du liker, hvor du liker, og hva du ikke vil ferdes i. Øyeblikket for magi og latter. Øyeblikket skapes ut fra virkelighetens verdi. Så hva er virkelighetens magi for deg? Når får du fram din latter? Ditt øyeblikk. Hva som preger deg. Livets alvor. Men hva med livets alver. Er ikke det et magisk øyeblikk. Hvor besnærende rart! Og mulighetenes magi. Virkelighetsflukt og iver.

Jeg råder deg til: – finne deg selv

– Hva er det som preger deg

– hvor vil du hen

– hvilke medfødte sanser har du

– hva vil løfte deg

– hva vil skape deg til et bedre menneske enn det menneske du alt nå er

Kanskje du har alle disse tingene i deg, på samme måte som de besnærer deg

Inspirasjon til hjelp og selvhjelp. Prat med hjelperne. Våg å lytte. Våg å drømme. Vær ivrig. Vær her, og vær nå. Skap muligheten ut ifra øyeblikket. Våg å være. Våg å være tilstede, Her og nå.

Dette er ditt liv. Din mulighet til å elske å være her i dette livet. Egentlig er vi alle ånder, vi kommer fra åndeverden hit på jord-planet, for å erfare hvordan det er å være menneske. Gå ikke glipp av muligheten.

©️Adele Leyha