Personer som har hest til kraftdyr er …

• Vennlige
• Eventyrlystne
• Barmhjertige
• Villige
• Frisinnet


Balansert

Hestefolk er veldig balansert i deres sosiale, karriere, selvstendighet, og familieliv. De står sjeldent altfor fastlåst i ett prosjekt eller aspekt av deres liv som gjør at de andre områdene lider. Mange som kjenner dem vil selv lene seg på dette kraftdyr for støtte når de selv har gått ut av balanse.

Pleie

Hvis du har hesten som kraftdyr, kan du ha mer medfødt omsorg og pleie enn de fleste. Hesten har en spesiell beroligende touch, og har alltid de rette ordene å si for å gjøre at noen føler seg bedre. Du legger kanskje merke til at folk trekkes til de med dette kraftdyret, på samme måte som mange mennesker er tiltrukket av skjønnheten i hester.

Hardt arbeidende

Hestefolk er sterke arbeidere og gir aldri opp før jobben er gjort. Dette kraftdyret klager sjelden eller hyler, og i stedet bare smir det fremover for å oppnå mange ting i livet. De er viljesterk og kan tåle nesten hva som helst, så disse folkene er gode lagkamerater.

Lærdom fra hesten:

Fart og utholdenhet: Hesten lærer oss å reise fremover på vår reise gjennom livet, kose oss og leve til vår sanne skjebne.

Reise: Hesten som kraftdyr lærer oss å få kontakt med alle aspekter av oss selv, fordi åndelig er den budbringeren. Hesten oppfordrer oss til å få kontakt med vår indre kraft.

Styrke: Dette dyret minner oss om at reell makt ikke er tatt med makt, det brukes med visdom. Dyret har fire utrolig sterke, tunge bein som holder det jordet og stabilt.

Hester bærer ofte tung last på ryggen, og dette minner oss å bære våre byrder med verdighet og stolthet, og å nyte alle våre erfaringer

Hesten sitt budskap:

Hesten har mange ting å lære deg og mange velsignelser til å dele.

Hest symboliserer forandring, og hesten som kraftdyr kan være der for å hjelpe deg fremover på dine nye eventyr. Dette dyret minner oss om å være i bevegelse fremover i våre liv og nå våre mål.

Hesten kan minne deg på at det er på tide å reise i en ny retning. Hesten ønsker å vekke deg og hjelpe deg å finne ditt sanne selv, og de egentlige ønsker. Hesten bringer kraft, mot og energi til de som søker det.

Hesten vil vise deg hvordan balansere omsorg og dyp kjærlighet til andre med like dypt behov for frihet og uavhengighet.

Hesten vil vise deg hvordan holde seg dypt konsentrert i øyeblikket. Hesten vil lære deg å leve uten bekymring eller anger, hold ditt hjerte fri for skyld. Hesten vil lære deg å balansere skjønnhet og plikt, frihet og samhold, alt i perfekt glede og harmoni.

Hest i Drømmer:

En hest i en drøm, vil trolig representere din energi eller ditt behov for å uttrykke ditt autentiske selv og lykkes i livet. Dette dyr kan også være en refleksjon av hvor godt du håndtere dine primitive lyster og drifter, enten du leve med dem i harmoni eller hvis de er vanskelige å kontrollere.

En hest kan også representere hvordan vi kontrollerer drivkreftene i livet vårt.

En hest som snakker i drømmen din kan være en manifestasjon av din åndelige dyreguide og bringer deg en melding fra ditt ubevisste.

En svart hest i en drøm kunne representere en del av selvets skygge eller en del av personligheten din som du vanligvis foretrekker å holde skjult, det ukjente, det er mystisk.

Hvit hest er forbundet med å heve humøret eller åndelige aspirasjoner, den hvite hesten er et symbol for å utvikle bevissthet om dine instinkter og intuisjon.

©️Adele Leyha