Personer som har mus til kraftdyr er …

• Granskende
• Undersøker alt veldig nøye
• Forhaster seg ikke inn i nye situasjoner uten informasjon
• Har forståelse for detaljer
• Ser doble betydninger i ting
• Liker orden og organisering
• Har evnen til å forbli usett (usynlighet) • Stillhet / skyhet


Lærdom fra musen:

Musen er et klokt dyr, stille kommer den med sine sysler for å oppnå sitt mål uten for mye oppmerksomhet. Fra mus kan vi lære å ta hensyn til de små detaljene som kan bli oversett i vår over-ivrighet etter å se det store bildet. Vi blir minnet om ikke å overse det åpenbare. Også om det er bra å ta hensyn til alle detaljer, er det ille å over-analysere alt også. Det må være en balanse her.

Først av alt, er musen svært forsiktig med hvor den går og hva den involverer seg i. Musen bruker sine værhår på å måle plass slik at den ikke blir fanget i en stram klemme den ikke kan komme ut av. Dernest er musens ører som miniatyr sonar plater som holder den stadig varslet til lydene rundt seg. For det tredje er musen nøye med å lagre ting for fremtidige behov, og liker ikke at vaner er bortkastet.

Til slutt, forflytter musen seg svært raskt, fra sted til sted

Musen sitt budskap:

Når mus viser seg som et kraftdyr, er det enten tid til å ta hensyn til detaljer, eller en indikasjon på at du ikke kan se skogen for bare trær. Du kan bli så låst inn i detaljer at du glemmer det store bildet.

Spør deg selv noen viktige spørsmål. Tar du vare på de trivielle, men nødvendige ting i livet? Er du så fortapt i de store drømmene at du forsømme andre aspekter av livet ditt? Er du blitt så fokusert på en eller to aktiviteter så du forsømmer å se mulighetene? Savner du hva som er rett foran deg? Er det noe du åpenbart mangler eller trenger å fokusere på? Prøver du å gjøre for mange ting på en gang og dermed sprer dine energier for mye?

Musen kan vise deg hvordan fokusere og ta hensyn til detaljer. Den kan vise deg hvordan du kan oppnå de store tingene ved å arbeide på de små tingene. Når mus som kraftdyr viser seg er det lærdom i forbindelse med din oppmerksomhet.

Mus i Drømmer:

Mindre irritasjoner, frykt og bekymringer, bevisst eller ubevisst, og som gnager bort på en.

Å se mus i drømmen din, kan symbolisere ubevisste problemer, business tap, svik og uekte venner. Det representerer mindre problemer, irritasjon eller bekymringer som du tilbringer for mye tid å dvele ved.

Å drømme at du dreper en mus, betyr at du vil overvinne dine rivaler. Å drømme at en mus hopper på deg eller i klærne, forutsier en skandale der du i stor grad er involvert.

Aktivitetene i deg selv, ubevisst, og hvis lagt merke til, antatt å være for små eller ubetydelige til saken. Det kan representere et problem av noe slag som trenger oppmerksomhet. Følelser som gnager bort på deg. Engstelse eller frykt, avhengig av dine reaksjoner til mus.

©️Adele Leyha