Personer som har katt til kraftdyr er …

• Observante
• Intelligente
• Beskyttende
• Selvsikre
• Sensuelle
• Uavhengige

Lærdom fra katten:

Ni liv: Det er sagt om katten at den har ni liv, delvis på grunn av sine magiske åndelige kvaliteter, og delvis på grunn av sin smidige kroppsform. Symbolsk viser det viktigheten av å ta risiko, som lærdom understrekes at risiko ikke kan tas uansvarlig uten konsekvens.

Synet: En katt kan se klart i mørket på grunn av sine svært følsomme netthinner. Symbolsk betyr det å se nærmere etter hva som foregår rundt deg, fordi det kan være noe “i mørket” du ikke kan se ennå.

Søvnmønster: Katten nyter sin søvn, og mennesket bør også gjøre dette. Ikke press deg selv for hardt, for fort. For å kunne arbeide til vårt fulle potensial, må vi få skikkelig hvile som vi fortjener. Ta rolig tid til deg selv og lad opp, men vær forsiktig så du ikke å overdrive det.

Kattens budskap:

Katten er et av de mest mystiske og magiske kraft dyrene. Hvis kraftdyret ditt er en katt, eller hvis du har sett en katt krysse din vei nylig, kan du spørre deg selv følgende spørsmål:

Skjuler du noe, eller er det noen du kjenner som skjuler noe for deg? Katten som kraftdyr har ofte innsikt som andre rundt dem ikke har. Dette kan være både en god ting og en dårlig ting, fordi katten alltid er klarert å holde sine hemmeligheter for seg selv.

Tar du nødvendig risiko og muligheter i livet ditt? Katter bærer symbolet på ni liv, slik at de har råd til å ta noen sporadiske store risikoer. Du kan unngå noe i livet ditt på grunn av frykt for å mislykkes, men hvis du bare tar spranget ut, kan du finne ut at du lander lett på føttene, akkurat som katten.

Er ditt liv endret på en ny måte, og reagerer du negativt på endringen? Dette dyret er en svært tilpasningsdyktig skapning, og hvis du har funnet deg selv på et sted med drastisk endring i livet ditt, kan katten som kraftdyr minne deg om å gå med strømmen og åpne opp for endringen.

Katt i Drømmer:

Å se en katt som symbol på drømmer representerer ofte femininitet, enten deg selv eller noen nær deg. Hvis katten er flørtende og leken, kan dette gi innsikt i hvordan du er for tiden oppfører seg på det seksuelle området. Hvis dyret virker aggressiv mot deg, kan det enten symbolisere at du sliter med din feminine side, eller at du har problemer i et forhold med en kvinne.


Hvis du ser en katt som blir hemmelighetsfull eller som virker mistenkelig, er det sannsynligvis noen i livet ditt som lyver til deg eller lure deg.

Svart katt som ikke ser truende eller skremmende ut, kan være et symbol på økt synskhet eller ubevisst aktivitet i tankene dine.

©️Adele Leyha