Personer som har ulv til kraftdyr er…

• Tålmodige
• Lojale
• Intelligente
• Intuitive
• Gode kommunikatorer
• Kloke
• Kreative problemløsere

Lærdom fra ulven:

Mennesker med ulv til kraftdyr er ofte sosiale og blir respektert for sine råd, visdom, og blir sett på som de har mening og innsikt. Personer med ulv til kraft dyr har mange gode tanker å dele og finner seg i å bli konsultert når venner eller familie er i trøbbel. Kraftdyret ulven er klok og skaper også tålmodighet, og du kan nesten alltid stole på en lojal ulv når tidene er vanskelige. Lojaliteten til dette åndelige dyret er så stor at når du er i flokken dens bøyes øret bakover for deg, for livet.

Personer med dette kraft dyret vil foretrekke diplomati og retrett framfor åpent fiendskap eller kamper, men det er ikke på grunn av feighet, nei, det er på grunn av en kraftig intelligens. Ikke forvent at ulven vil bli beseiret enkelt, for ulven opprettholder et nettverk av lojale venner og familie når det blir for tøft.

Mens dyrets åndelige intelligens krever respekt kan det også skape problemer i visse sosiale situasjoner. Mennesker med ulv til kraftdyr er ofte svært konkurransedyktige, og folk med dette dyret kan bli opprørte hvis rangorden er forstyrret, spesielt hvis det skjer i deres eget hjem. Prøv ikke å presse dem eller gni det inn hvis du slår dem i en konkurranse, for da kan du bli snerret på.

Hvis ulven er ditt kraftdyr, ikke overdriv dens tålmodighet, for da kan den nappe deg i baken. Ulven søker informasjon og gjør en informert beslutning, og det er et kjennetegn på dette kraftdyret, derfor er det viktig at folk med ulv til kraftdyr ikke sløser bort tiden i for lang tid med å velge hva de skal gjøre. Som oftest vil din søken lede deg til den samme konklusjonen, nemlig at din intuisjon gjorde riktig i første omgang.

Ulvens budskap:

Ulven som kraftdyr symboliserer din indre lærer. Stol på dine mange sanser og intuisjon og du vil koble til mening og fyke din egen vei på livets reise.

Ulv i Drømmer:

Hvis du ser en åndelig ulve ånd i din drøm, er den veileder for å først finne god medisin gjennom indre arbeid, og deretter gå tilbake til flokken for å tjene som en lærer, guide og åndelig healer.

Hvis ulven er fiendtlig mot deg i drømmen, symboliserer det at du har kommet bort fra det egentlige formål i livet, så slutt å ignorere signalene rundt deg og kom tilbake på sporet.

Å se en flokk ulver i din drøm er et mektig symbol på åndelig slektskap. Vær takknemlig for dine kjære, og se til at de får din fulle støtte.

Å høre ulven hyle i drømmen din betyr at noen i livet ditt trenger å bli hørt, og de ber om din hjelp.
©️Adele Leyha