Personer som har rev som kraftdyr er …

• Praktiske
• Sosialt akseptert
• Intelligente
• Flotte Lyttere
• Uforutsigbare
• Tilpasningsdyktige
• Meget observante

Lærdom fra Reven:

Reven har tykk pels som gir god beskyttelse og gir inntrykk av å være mye større enn den faktisk er. Fokuser på dine naturlige gaver, og vurder hvordan utseendet påvirker oppfatningen av deg.

Reven kommer ut av å gjemmestedet sitt rett før daggry eller skumring og jakter ofte i skjul av mørket. Ved å leve mellom lys og mørke, kan reven oppfatte begge verdener. Legg merke til disse overgangene, og vurdere hvordan vi alle lever i forskjellige verdener.

Reven er mester i kamuflasje. Rever lærer hvordan de skal forstå begrepet enhet med våre omgivelser og hvordan du bruker denne kunnskapen klokt på alle nivåer. Å være i harmoni med omgivelsene er viktig for folk som har dette kraftdyret.

Å kjenne revens kraft og dens veier vil hjelpe deg å opprettholde balanse og harmoni i alt du gjør. Dette kraftdyret er kjent for sine fantastiske sanser.

Reven har en økt følelse av lukt. Som et kraftdyr og åndelig hjelper, vil reven hjelpe deg til å snuse opp subtile ting i livet og varsle deg om ubehagelige og vanskelige situasjoner.

Revens ivrige syn bærer et budskap som kan lære deg å parkere eget ego for å kunne oppfatte åndelige dimensjoner. Se nøye for det er en hel egen verden innenfor blikket ditt.

Reven har sensitiv hørsel, og det er sagt at reven kan høre en mus fra over hundre meter unna. Symbolikken her er at lytting er ofte viktigere enn å snakke. Du kan også være i stand til å høre hviskende meldinger fra åndeverden.

Reven har gode instinkter og er fysisk og mentalt smidig. Disse funksjonene symboliserer måter å reagere raskt på i situasjoner ved hjelp av kraften i indre instinkter og medfødt visdom.

Reven hjelper oss til gode matvaner – ikke fra hva den spiser, men fra måten den spiser det på. Reven spiser små mengder hele dagen og vil kunne lagre all mat som er i overkant. Reven er ikke kresen i matveien og aksepterer lett det som er tilgjengelig. Dette er en stor lærdom, som å spise små mengder ofte vil holde stoffskiftet å brenne i en jevn hastighet og gi deg varig energi.

Revens budskap:

Reven bringer budskapet og symbolet på kamuflasje og intelligens. Reven er en mester i å gli inn med omgivelsene. Du har sikkert hørt begrepet: «lur som en rev». Reven guider oss til å bruke våre instinkter og kreative energier. Når vi lærer å blande oss inn med omgivelsene, og observerer med alle våre sanser, vil vi være i stand til å forutse og skape fremtiden slik vi ønsker den skal være.

Rev i Drømmer:
Åndelig vises rev i våre drømmer for å inspirere til kreative krefter og gjøre oss oppmerksom på en overordnet bevissthet. De ulike måtene dette dyret vises bringer mange forskjellige betydninger.
• Hvis reven er ytterst i ditt synfelt, eller knapt skimtes i drømmen din, betyr dette at det er noe du trenger å ta hensyn til, noe som har blitt unndratt din forståelse.
• Rever som raskt forsvinner eller blir sett fra gjemmesteder betyr at du bør skjule din motivasjon og handlinger, være diskret og unngå oppmerksomhet.
• Når den åndelig reven er vennlig, eller fungerer svært lik en hund, er dette et budskap og symbol for å omfavne de egenskaper og kvaliteter av dette kraft dyret.
• Hvis du er redd for reven, eller den virker liksom fiendtlig, kan dette representere en av to ting. En rev symboliserer at en person i livet ditt skaper sorg ved å være manipulerende eller vanskelig. Alternativt har du ignorert viktige detaljer, og det er på tide du utviser oppmerksomhet!
• Når en rev vises på mystisk vis, om natten, eller det tar pauser på avstand og ser på deg, er det et budskap og symbol til å ta litt tid til å tenke gjennom noen problemer eller reflektere over livet ditt.

©️Adele Leyha