Åndelige veiledere kan være enten engler, oppstegne mestere, forfedre, eller det kan også være åndelige dyr.

Kraftdyr er åndelige veiledere i dyreform, altså hjelpere i dyrenes verden. Kraft dyr beskytter oss, veileder oss, og kan gi oss oppmuntring og inspirasjon. Vi kan ha mange åndelige veiledere gjennom hele livet vårt, uansett om vi er bevisste eller klar over dem. Noen har vært med oss ​​siden barndommen, mens andre har dukket opp på ulike perioder i livet vårt, kanskje for å hjelpe oss gjennom en vanskelig overgang.

Fra kraftdyr kan du lære om både den åndelige dimensjonen og den fysiske verden, sett i fra dyrenes perspektiv. Dyrearten kan ha karaktertrekk som gjenspeiler seg i din væremåte. De kan også hjelpe deg å forbedre menneskelige egenskaper.

En positiv effekt av å arbeide med ditt kraftdyr er at du vil utvikle en større forståelse for dyre arter, og trolig forlenge din omsorg og respekt for hele dyreriket. Kan være også at du blir flinkere til å hjelpe levende dyr som lever fysisk her på planeten vår idag, for det er ikke bestanding at de har det så bra, og i noen tilfeller kan det være en nødvendighet å sende healing til noen av dem.

Kraftdyr kan vises i meditasjoner, visjoner, drømmer, sjamanistiske reiser, eller på jorden i sin fysiske form. De kan være pattedyr, fugler eller krypdyr. Selv såkalte mytiske dyr som enhjørninger eller drager kan være kraftdyr, selv om de ikke har noen fysiske representasjoner i vår fysiske dimensjon.

Mine egne kraftdyr har jeg stort sett oppdaget selv på egen hånd. Jeg har både sett og hørt dem, og pratet med dem. De har alle følelser, og kan vise om de er glade eller triste. De har alle hvert sitt Navn, som har blitt kanalisert ned til meg fra guiden min, og disse navnene har de valgt ut selv. I begynnelsen syns jeg det var både rart og morsomt at noen av dyrene presenterte seg med typiske menneske-Navn, men hvem sier at Navn er forbeholdt til bare oss mennesker?

Er du kjent med dine kraftdyr? Del det gjerne her. Jeg vil i det etterfølgende fortelle litt om karaktertrekk for noen av dyreartene.

mvh

©️Adele Leyha smiley

http://aandekommunikasjon.com