Gordon var et fantastisk bra medium fra England.

Gordon begynte å sitte i sin mors sirkel når han var bare tre år gammel, men først når han var ti år gammel fikk han lov til å begynne å gi beskjeder. På sin tolvte fødselsdag, holdt han sin første offentlige demonstrasjon på Longton Spiritualist kirke, hvor han fortsatte å demonstrere i de neste 63 år til hans bortgang i 1993.

Gordon var i stand til å gi de mest forbløffende nøyaktige bevis på overlevelse etter døden, han oppga åndens navn, adresser, telefonnumre og selv militære tjenestenumre i sekvens.

Som et fysisk medium, var Gordon i stand til å produsere materialiseringer og direkte tale, og ville vise dette i biblioteket på Stansted Hall til et publikum på 90 stykker. Han fikk en rekke skader som følge av overnysgjerrige vitner, men fortsatte å demonstrere og kanskje demonstrerte kunsten fysisk mediumskap til flere mennesker enn noen andre i historien. Mens han levde var han også i stand til å nå et omfattende publikum med sitt mentale mediumskap. Han fylte opp kapasiteten på Albert Hall en rekke anledninger for å gjøre demonstrasjoner alene.

I en alder av 28, ble Gordon president i Longton Spiritualist kirke.

I 1970 ble Gordon president i SNU. Han fortsatte som president helt frem til sin død, og med sine 23 år i den rollen er han den lengst sittende presidenten SNU noen gang har hatt.

Gordon hadde en detaljert forståelse av mediumskap, og han ble en etterspurt lærer over hele England. Han var lærer på den aller første sommerskolen ved Arthur Findlay College på Stansted Hall i 1965, og han fortsatte å undervise der i en periode på 28 år. Gordon var rektor ved skolen i tiden 1979 – 1993. Stansted Hall var alltid veldig kjær for hans hjerte, og et sted der mange kom fra fjern og nær for å høre hans foredrag og se hans medium demonstrasjoner.

Gordon Higginson hadde innflytelse og posisjon når det gjelder den engelske spirituelle historien, og mange av de beste mediumene i England i dag står i takknemlighetsgjeld med henyn til undervisningsstandarder han har satt.

Link til en engelsk nettside dedikert til Gordon Higginson:

http://www.gordonhigginson.co.uk/#/physical-mediumship/4532870219

http://www.gordonhigginson.co.uk/#/video-recordings/4532866176

Så når jeg setter av plass til å skrive om selveste Gordon Higginson, så er det først og fremst fordi jeg ved noen anledninger har fått æren av å kanalisere han fra den andre siden til noen av hans elever, som nå selv har blitt lærere. Gordon følger med fra den andre siden, og reiser mye rundt og hjelper til på kursene til sine tidligere elever.

Gordon er med i et åndelig team som reiser rundt og hjelper mange. For meg var det veldig kjekt med besøk av selveste Gordon Higginson! Selv om jeg aldri hadde hørt om han forut kanaliseringene jeg hadde. Kanskje like greit, da ble jeg iallefall ikke forutinntatt av noe.

Gordon kjente ganske mange, og har nok et stort repertoar som han er rundt og besøker og hjelper… Han har mye å engasjere seg med på den andre siden. Så artig å få kanalisere slike store medium ifra åndeverden. smiley Virkelig! Det kan jeg like. smiley

Ha en super uke! smiley

hilsen

©️Adele Leyha