Opp igjennom årene har jeg som medium også samtalt med en rekke dyr på den andre siden. Ja du leste riktig; dyrene går også over til den andre siden. Det fins både mennesker og dyr i åndeverden. Åndeverden er stor, sånn sett.

En del mennesker som kommer til meg, er gjerne fortvilet og lei seg på grunn av at de savner et kjæledyr som har dødd. Og de lurer veldig på om dyret har det bra på den andre siden.

Når dyr kommer over på den andre siden, når dyr forlater sin kropp, forløses alle fysiske smerter og sykdommer, dyret blir fri fra alle kroppslige plager, dyret slipper å bære de kroppslige vondtene, smertene og plagene med seg videre. Det eneste dyret tar med seg er sinnsstemningene, det humørmessige, og det kan fortsatt variere på den andre siden, på samme måte som når dyret levde. Dyret kan fortsatt vise seg glad i energien, fra den andre siden, på samme måte som at dyret også kan ha bekymringer for sin eier eller andre relasjoner som lever videre.

Dyr i åndeverden er veldige fortrolige og kommer gjerne og besøker sine tidligere eiere som de hadde det godt sammen med. De vil således gjerne støtte opp om sine eiere. En del hunder forstår ikke helt hvorfor eieren deres ikke går lufteturer på samme måten som før lenger. De vil gjerne bli med som turkamerat fra den andre siden. De fleste dyr tilkjennegir hvilket gemytt de hadde som levende og hva de likte å leke med.

Dyr formidler informasjon mer enn gjerne fra den andre siden. Det er således ikke så veldig annerledes som medium å snakke med dyr enn med mennesker. Det foregår stort sett på den samme måten. Jeg bruker bare de åndelige sansene mine.

Opp gjennom årene har jeg hatt samtaler med en rekke ulike avdøde dyr på den andre siden; alt fra hester, katter, hunder, fugler, marsvin, hamstere, og kaniner på den andre siden. Og for den som lever videre kan det være både berikende, trøstende og healende å få besøk av kjæledyret sitt fra åndeverden.

Så husk nå på at dyresjeler lever videre, de også, etter at de har dødd.

Ta gjerne kontakt dersom du har opplevd noe du har lyst å dele når det gjelder dyr på den andre siden.

Ha en fin dag!

hilsen

©️Adele Leyha

http://aandekommunikasjon.com