Mediumskap i Drammen hadde den første åndelige kvelden i august. Siden har mange funnet veien til oss på Gulskogen i Drammen. Foruten folk fra Drammen og Eiker-bygdene har vi også hatt besøkende fra: Sokna, Krødsherad, Vikersund, Hønefoss, Sylling, Røyken, Horten og Tønsberg. Vi har truffet mange hyggelige mennesker, og det har vært mange spennende besøk i fra åndeverden.

Når det gjelder besøk fra åndeverden og hvor tidlig de kan komme igjennom etter et dødsfall, så hadde vi et besøk fra dyrenes verden, hvor det var en familiehund som gikk over til den andre siden dagen før, og besøkte eierne på vår åndelige kveld dagen etter. Altså bare 1 dag etter døden, og dette hjalp familien veldig i sorgen. Mange dyr er fullverdige medlemmer av familien, og sorgen over å miste dem kan være like stor som når ett menneske dør. Da er det godt å vite at enkelte medium også kan formidle kontakt med dyr.

Et annet sterkt besøk vi husker godt, var en dame i åndeverden som bare hadde gått over til den andre siden, noen dager i forveien, hvorpå begravelsen hennes skulle være dagen etter den åndelige kvelden på Gulskogen. Ånden kom på besøk til sin bestevenninne, og hele salen fikk vite at kveldens sang, ”Angels”, som vi nettopp hadde sunget, også var plukket ut i begravelsen som skulle være dagen etter.

Det har vært et spennende halvår for Mediumskap i Drammen, foruten de åndelige kveldene på Gulskogen har vi hatt stand på alternativmessa i Drammen, vi vært intervjuet i NRK radio, og vi har hatt førsteside oppslag i Drammens Tidende. Vi har jobbet veldig for at tilbudet om de åndelige kveldene på Gulskogen skal bli kjent utover i distriktet, og vi er takknemmlig for alle som har hjulpet og bidratt til at vi har fått besøk og klart å etablere denne sosiale møteplassen åpent for alle åndelige interesserte. Vårt neste prosjekt er å få til utviklingssirkler for de av dere som er interessert i utforske deres egen åndelige selvutvikling.

I 2012 vil de åndelige kveldene i Drammen være hver oddetallsuke, med oppstart onsdag den 18. januar.

I mellomtiden ønsker vi alle våre besøkende og samarbeidspartnere en riktig god juleferie.

Vi sees i Drammen i 2012!

Hilsen Mediumskap i Drammen