Som medium er jeg er aldri ensom. Har ikke tid til det. De gangene jeg er alene, så er jeg ikke det likevel, for jeg får jo stadig besøk fra en og annen hjelper på den andre siden.

For tiden er det så veldig mange på den andre siden som vil snakke med meg. De står linjet opp i kø. Jeg har vært så heldig å ha kjent alle mine oldeforeldre i levende live. Så dem snakker jeg ofte med selv om de er på den andre siden. I det siste har oldeforeldrene mine begynt å ta med seg sine foreldre på besøk til meg, det vil si mine tippoldeforeldre, dem jeg bare kjenner fra gamle slektsalbum. Jeg var veldig interessert i dem da jeg var liten og vokste opp. Jeg spurte og grov om de gamle slektsfotografiene, om navn og relasjoner, samtidig som jeg noterte flittig og skrev opp hvem som het hva og hørte til hvor. Jeg er veldig glad for at jeg gjorde det som jentunge mens oldefaren min levde. Jeg likte å høre om slektshistorien.

Nå i det siste har altså tippoldeforeldrene mine i åndeverden begynt å besøke meg oftere, og de syns det er helt topp og moro at noen langt nede i slektsleddet kan kommunisere med dem. Til tider er det ganske så mange rundt meg her. Det er både gledelig og overraskende, samtidig som det er mye ny informasjon som kommer.

Før jeg åpnet opp for medium evnene mine, drev jeg mye med slektsforskning. Etter at jeg begynte å utvikle medium evnene mer, åpnet det seg seg nye og uante muligheter. I stedet for å søke i historiske folketellinger og kirkebøker, har jeg nå fått mulighet til å kommunisere med forfedrene mine om livet deres på landsbygda i gamle dager. De har sagt seg villig til å stille opp og hjelpe meg, så det er en helt ny dør i åndeverden som har åpnet seg opp for meg. Flere hjelpere! Det er bare å sette av tid, og bruke muligheten.

Heldigvis lever fortsatt noen i besteforeldregenerasjonen, sånn at jeg kan spørre ut dem og få bekreftelser på enkelte områder og informasjon om persongalleriet som kommer ifra gamle dager.

Jeg har på denne måten utvidet kommunikasjonskanalene i mine slektsledd. Spennende! Ikke sant?! Jeg har fått en mye sterkere og bredere identitet i forhold til hvem jeg er. Det er bra å kunne kjenne egen slektshistorie. Det er faktisk ganske ålright! smiley

Jeg oppfordrer dere som er interessert i mediumskap til å bruke de levende kanalene dere har i dag. Hent ut informasjon og nedtegn opplysninger om deres egen slekt fra de eldste som lever i famlien, de som kan litt om familiens persongalleri ifra gamle dager. På den måten kan du bygge nye broer til åndeverden samtidig som du opparbeider deg verdifulle & hyggelige minner sammen med dine levende kjære nå. Det er hyggelig med familiesamhold. Så start med å kommunisere med de levende først og fremst. Og så i framtiden kan du dele slektshistorien og felles minner videre til de kommende generasjoner i familien. Det gir uante muligheter for flere, og faktisk også i begge dimensjoner.

Hilsen Adele Leyha smiley

Besøk gjerne hjemmesiden min:

http://aandekommunikasjon.com