En av mine tidligere lærere innenfor mediumskap var Iris Hall. En godt voksen dame som fortsatte å jobbe som spirituell lærer lenge etter at hun hadde passert de 70. Det jeg husker best, er foruten hennes vidunderlige meditasjons cd om ”The garden”, at hun var streng, svært streng. I et tilfelle skulle vi øve oss på å prate foran forsamling. Vi skulle bare trekke hvert vårt ord, og snakke i 5 minutter foran publikum. Jeg trakk ordet ”renselse” og skulle prate i 5 minutter på engelsk om det. Jeg husker at jeg tok en kunst pause etter 2 minutter, hvorpå Iris sa til meg: ”You got your self another 5 minutes from now! So you better just continue or I`ll give you another 5, and then you`ll have 12 minutes left!!!” Jeg har alltid unnskyldt dama med at hun kom fra den gamle engelske skolen, og at den sikkert var veldig streng i forhold til disiplin og sånn.

Iris gikk selv over til åndeverden 30. mars 2010. Jeg har hatt besøk av henne to ganger etter dette. I vinter kom hun på besøk i en mental medium sirkel etter at vi hadde hørt på meditasjons cdèn hennes. Nå i våres kom hun på besøk på et transekurs.

Jeg hadde egentlig ikke trodd at hun skulle huske meg siden hun var så godt opp i årene og hadde møtt så mange mennesker rundt omkring i verden… Jeg var forresten påmeldt til transekurset hennes som ble avlyst fordi hun ble syk, og døde. Men livet tar ikke slutt, nei, det bare fortsetter på den andre siden. Så takk for sist, Iris!

hilsen

Adele Leyha

http://aandekommunikasjon.com