I går når jeg kjørte E18 hjem fra Oslo lå det et flott rådyr midt i veien. Påkjørt. Det hadde nettopp skjedd, så det var ikke noe blod eller stygt å se, annet enn at det lå rett ut, med usynlige indre skader og brudd. Det hadde selvsagt fått seg en kraftig smell, for i 90 km/t smeller det ganske kraftig. Og bilen som hadde støtet stod med nødblinken på. Der lå det vakre dyret midt i veien, mens bilene raste forbi i 90 km/t. Var ikke mulig å stoppe å få det ut av veien, der måtte nok politiet til for å stoppe trafikken. Så utrolig trist å se at sjelen ikke hadde forlatt dyrekroppen ennå. Det var fortsatt liv i øynene . Så jeg koblet meg på healing kraften, og forberedte meg på å hjelpe dyret over til åndeverden. Dyr som blir overkjørt blir ofte forvirret, går ut av kroppen sin, og går ikke over på den andre siden. Derfor er det viktig å hjelpe dem videre. Jeg er veldig glad i dyr, og syns det er tungt å jobbe med sånne saker, det går veldig innpå meg siden jeg er så sensitiv. Samtidig syns jeg det er veldig viktig å hjelpe dyr som lider, men det er tøft, VELDIG tøft for meg. Så det er vel en av ulempene med å være så åpen og medial.

Jeg fikk kontakt med rådyret med en gang, og rådyret forklarte meg at: ”Jeg skulle bare løpe over veien”. Og videre at: ”Det er så vanskelig å leve her.”

Heldigvis fikk jeg med hjelp fra en annen healer, satt opp en portal, så vi fikk rådyrsjelen fort over på den andre siden. Håper det blir lenge til neste gang et dyr blir påkjørt nå. er så trist med sånne saker.

Kjør forsiktig alle sammen!

hilsen

Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com