Henry Glittenberg var en flink healer fra Norge. Han fikk etterhvert godt rennomè for sine helbrederevner i England, hvor han bodde mesteparten av sitt voksne liv. Henry ble ofte tilkalt av et kreftsykehus i England, som ville at han skulle komme og gi healing til de kreftpasientene som ønsket det. Det var ikke alle han kunne hjelpe til å bli friske, men mange fikk smertelindring og en mer indre ro med seg selv. Henry arbeidet 2 faste dager i uka på krefthospitalet. I tillegg drev han også egen klinikk, han var en stund leder av et healerforbund i England, og han drev også med kursing og opplæring av andre innenfor healing.

Henry Glittenberg vokste opp i Førde i Sveio kommune i Sunnhordaland. Under krigen klarte han å ta seg over til England med båt, og ble med i de norske styrkene for å kjempe mot tyskerne. Han traff sin kone Violet, giftet seg og fikk etterhvert barn der borte.

I 1946 ble han interessert i paranormale fenomener etter å tilfeldig ha besøkt en spiritualistkirke i badebyen Weston Super Mare. Der fortalte et medium han om hans døde bestemor og andre nære i familien hans, og videre ble Henry fortalt at han hadde evner til å helbrede syke mennesker. Henry fikk bevis for at det fantes folk som virkelig kunne se i fortid og fremtid, og at livet er mye mer enn vi opplever her på jorden.

Henry ble senere medlem av en annen spiritualist kirke, og National Federation of Spiritual Healers (NFSH). I 1967 ble han også helbrederleder og leder av kurs for de som ville lære mer om hvordan kunne bruke sine evner.

En del av krefttilfellene kunne ikke Henry helbrede fullt ut, men han kunne fjerne smertene og løfte pasientenes sinnstilstand. Hundrevis av pasienter har fått hjelp av Henry Glittenberg. Noen ble helt friske, andre måtte kjempe med sykdommen, men følte likevel bedring.

Kilde: Britt Andreassen sin bok: “Hender som helbreder – Historien om healeren Henry Glittenberg” utgitt i 1984.

Skrevet av Adele Leyha smiley

Copyright ©

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com