Dersom folket i en fysisk sirkel er veldig harmoniske kan det skape forutsetninger for noen fantastiske fenomener. Et av disse er utseendet på åndens lys. Åndelige lysfenomener lyser i alle intensiteter og farger. Vanlige farger er blått, hvitt og rødt. Fargene kan sees som lyse flekker fra tid til annen, men de kan ha utrolig intens lysstyrke ved sjeldne anledninger. Lysene er ansett å være en representasjon av en ånds tilstedeværelse og deres vibrasjoner. Jo sterkere ånden lyser, indikerer vanligvis høyere nivåer av åndelig utvikling.

Jeg har selv opplevd åndelys i fysisk sirkel. Hvert lys var på størrelse med en sigarettglo. Det var flere slike røde lys som beveget seg opp og ned i rommet i høyde med hodene våre. Ved en annen anledning i fysisk sirkel har jeg sett et åndelys som blafret rundt beina våre som et nordlys i rommet.

hilsen Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com