Et veldig vanlig fenomen er bankelyder i bord. Lydene av disse bankingene er alt fra myke fingre som tapper forsiktig, til harde bank av knokler på et bord. Ganske ofte vil du også høre en lyd som om treverket knekker eller sprekker. Ved andre anledninger kan ektoplasmiske stenger føre til at bankelyder oppstår. Med alle disse bankelydfenomenene, kan du opprette en kode for ”ja” eller ”nei” svar på spørsmål.

Siden det er vanskelig å ta bilde av bankelyder, har jeg lagt ved bilde av borddans.

Man kan bli enige med åndeverden å kode hver bankelyd etter alfabetet for eksempel, og på den måten etablere en kommunikasjon med dem.

Jeg har selv opplevd bankelyder i fysisk sirkel. Dessverre klarte ikke vi medlemmene i sirkelen å holde lenge nok sammen i sirkelen til at vi klarte å etablere en kommunikasjon. Det kreves tålmodighet og masser av tid. Man kan bare ikke forvente disse fenomenene over natten.

hilsen Adele Leyha

Besøk gjerne min hjemmeside:

http://aandekommunikasjon.com