Apports oppstår i en fysisk sirkel når et fysisk objekt er materialisert av åndelige veiledere til gruppen mennesker som sitter i sirkel. Vanligvis innebærer dette at et fysisk objekt har blitt dematerialisert på ett sted, transportert til et annet sted, og så blitt re-materialisert. Apports er mest kjent for objekter som skal vises til personer som ikke er i en sirkel, eller har noe å gjøre med mediumskap eller har noe kontakt med synske. Objektene kan være nesten alt fra blomster, bøker, smykker og små figurer. Apports oppstår av spesielle grunner, og sitterne i fysisk sirkel sitter ikke vanligvis i den hensikt å bringe apports gjennom. De skjer under en fysisk sirkel bare hvis åndene har energi eller en spesiell grunn for det. En merkelig eiendommelighet med apports er at de har et lengre liv, hvis det er en blomst for eksempel, og det finnes rapporter hvor den har levd i måneder og i noen tilfeller opp til ett år.

Under er link til en tysk side om fysiske fenomener. Her kan du se bilder av noen apports framkommet fra åndeverden.

http://robinsphysicalphenomena.webs.com/apportsatscole.htm